• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag fick det utblandat i Sten men outspätt här hemma.....

  • Zinfandel

    Tror jag fick svar efter 1 vecka?! Fick nog svar på Atenproverna efter några dagar och Chicagoproverna efter 1 vecka.

    Singha: Attans också. Jag minns inte just nu, har du spolats förut? Annars ingår det i fertilitetsutredningen så har det inte gjorts på dig förut så kan du faktiskt kräva det nu. De gjorde inte det på mig heller så jag gick tillbaks till min gyn som jag gått till i 20 år och förklarade för honom att han borde remitterat mig för länge sen och det är en miss som kan ha kostat mig ett barn så det är bäst han gör det nu... Annars är det bara att fortsätta söka, ge inte upp! Jag bokade tider hos 4 olika gyn, nån ger alltid med sig. Det gäller bara att hitta rätt person. Om inget vill sig och du inte orkar stånga dig blodig så finns det också privatkliniker som utför det för några tusenlappar. Du får inte ge upp! 

  • Zinfandel

    Singha: javisst ja, så var det ju. Men det är längesen och mycket kan ha hänt så det är ändå hög tid att göra en ny. Och som vanligt - har man gjort några misslyckanden så är det värt att kolla och prova allt. Stå på dig!!

    Perry: ja om det j*a mensen kunde ta och komma nån gång. Kör därför vita byxor idag Skrattande 

    Påskliljan: vitt mjöl triggar också immunförsvaret så det är bra att dra ner på. Kan du också byta ut komjölk så är det bra, prova tex soja- el havremjölk.  

  • Zinfandel

    Cice: varför ska du skicka blodet själv om du ändå ska till Aten..?

    Du behöver såklart någon som drar blodet, hur mycket och hur det ska markeras varierar beroende på vad du ska ta. Det ska emballeras väl och packas i FedEx Clinical Pack. Sen ska det med lunchflyget från Arlanda med fraktsedel. Inuti ska labbets formulär bifogas, läs på hemsidan om betalning. När du bestämt dig så kan du få mer detaljerad info!
     

  • Zinfandel

    Du gör som du vill men det är lite enklare att låta Dr D sköta allt. Det handlar bara om en vecka-10 dagar men visst, den tiden kan du spara! Har du bokat tid hos Dr D ..?

  • Zinfandel
    perry6 skrev 2012-06-12 16:17:01 följande:
    Bra tänkt där Zin, vita byxor funkar alltid
    Nix, inget funkat alls Skrikandes Då återstår bara gravtest på den sterila, det brukar få fart på eländet Flört Fast nu vill jag inte ha den på ett par dagar för på CD3 vill CFC göra ett VUL och jag är fullbokad hela helgen så det funkar inte....
  • Zinfandel

    Det gör jag gärna Tjorven, vi skulle säkert ha superkul och jag vill se din mage!!!

    Ljusgläntan: det heter diff Glad som i differentierad.

  • Zinfandel

    Lully: om du visste vad jag har jobbat senaste dagarna... Och jag har ju ett fysiskt arbete Oskyldig Och vin drack jag på BIM men får väl ta till det igen då haha Skål

    Tack Poussin, jag får åka runt mellan er! Studsmatta kanske gör susen, det har jag inte provat!!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!