• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Det får vi verkligen hoppas...!

  • Zinfandel

    Du har lite högt MCV, alltså medelvärde för cellhemoglobin i erytrocyter = röda blodkroppar, vilket innebär att det kan finnas tecken på anemi eller en störning i erytropoesen (alltså bildandet av röda blodkroppar) trots ditt hb som är bra. Ditt värde är bara precis ovanför refvärdet men kan ha betydelse i din situation, Det är vanligt med järnbrist och folsyrabrist vid högt mch så du bör ta extra B12 och folsyra. Det ska bli intressant att se vad dina Chicago-tester visar!

  • Zinfandel

    Det kan rent av vara så att han råder er att försöka själva! Han har gjort det till några som gjort flera ivf, och gett dem rådet att prova hemma några gånger först och det har lyckats Glad Men han kan också vara ärlig och säga att det kommer bara att gå med ivf.

    Ni behöver inte översätta bokstav för bokstav, summera innehållet men var noggranna. Ju mer info han har, desto lättare att ge er rätt behandling!

  • Zinfandel
    Moratösen skrev 2012-06-03 01:15:23 följande:
    Hej tjejer! Jag har en vän som har fått höra av sina läkare att hon mest troligt aldrig kommer att lyckas bli mamma, om hon inte adopterar, då hennes ena äggstock envisas med att tillverka cystor. Är det ett fall för Dr D? Jag lider så enormt med henne då jag vet hur starkt hon vill ha barn och få uppleva allt vad en graviditet betyder.
    Det är bullshit, skicka henne hit så ska vi ge henne råd & tips!!
  • Zinfandel

    Hej Anna! Har du gjort nån utredning? Har du gjort nån IVF? Vad har man gjort för undersökningar & provtagningar? vad är status nu? Inboxa om du inte vill skriva ditt livs historia här men det är bra om du kan det för då kan fler ge lite input.

  • Zinfandel

    Hej Anna! Beklagar verkligen din historia. Jag antar att du får cellgifter nu och tyvärr har jag inga råd att ge pga cancern. Kanske nån med bättre kunskaper på området kan ge dig råd!

  • Zinfandel

    Nej men min läkare skrev om det till mig.

    Anna: läs tråden från början och kontakta Dr D i Aten! 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!