• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Grattis Snart lycklig, det låter onekligen hoppfullt!!

    Jam: har hört mer regelbundna cykler med Fertile, jag tror inte din nästa cykel kommer vara 35 dagar. Och är den det så är det inte negativt, hellre långa än för korta!

  • Zinfandel

    Holly: jag skulle tro att han menar en halv albyl, dvs upp till 125 mg. De flestai våra sammanhang tar 1-2 trombyl/dag, 75 mg/st. Pechi: om du inte bor i Sthlm och kan vända dig till kliniken som hjälper med allt så behöver du en remiss. Det är inte självklara grejor så det är nog inte bara att ringa och be att få det, tyvärr. Det måste finnas en anledning till att ta proverna och IVF/fertilitet är tyvärr inte en anledning som räcker.

  • Zinfandel

    Angla: har du inte fått nåt protokoll?! Jag hade också Menopur nu senast vid långa. Du måste ju bygga upp ägg också, du kan inte bara nedreglera! 

  • Zinfandel

    Hej nya tjejer!

    Använd <lifeclinic@googlemail.com>

    Dr D är väldigt upptagen nu, han lägger ner mycket tid på varje patient. Ni kommer att märka det vid första telefonkonsultationen som lätt kan ta en timme. Eftersom han har fått väldigt mycket att göra samt hans stora engagemang i varje patient så kan ni få vänta några dagar på svar på mail. Förbered er fertilitetshistorik, översätt journaler osv under tiden så ni har allt klart att skicka. Ni behöver bara åka ner 1 gång. Ja, ni kommer att behöva både ett lab som tar blodprover regelbundet samt någon som ger er droppet här hemma. Lycka till!

     

  • Zinfandel

    Japp i juni!

    Ni kan översätta det själva, det är enklast & billigast. 

    Cice: vilket är ditt modersmål..? 

    Jam: är det diskbråck? 

  • Zinfandel
    Påskliljan skrev 2012-05-29 21:14:32 följande:
    Vem är Peny på Serum och varför har några av er varit där? Gör de andra utredningar än vad de gör på Life clinic?
    www.serum-ivf.com/
  • Zinfandel

    ... kanske inte för då skulle fler lyckas fortare och de skulle inte tjäna så mycket pengar på oss.... SkrikandesDrömmer

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!