• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart Lycklig: vad tar vår maestro för ett IVF? Hur länge stannar ni då?

    Elab: välkommen hit! Ja för sjutton, vänta inte, 4 MF är inte okej och knappast bara otur!! Kan du få Pred så kan du absolut prova det med hemmaförsök, du blir ju onekligen gravid. Ta omedelbart kontakt med en IVF-klinik och gör utredning, beroende på var du bor så är det olika långa köer så vänta inte med det. IVF är såklart ingen garanti och förenat med många andra risker men du kan köra allt parallellt. Det är bra att kolla spermierna också. Under tiden kan du också ta en teletid med Dr D för att få hans åsikt. Lycka till!

  • Zinfandel

    Tyvärr gör ingen särskilt mycket med mannen, trots att felet kan ligga där Skrikandes Tack för att du har uppmärksammat att all info finns i tråden och att vi har besvarat allt praktiskt massor med med gånger!! Just därför ska du få den här igen Skrattande

    www.lifeclinic.gr/
    lifeclinic@googlemail.com

    Det kostar ca 20000 + resa & boende
    Ps! tror inte att någons man varit med på noterna från början Flört 

  • Zinfandel
    Snart lycklig skrev 2012-06-06 20:16:13 följande:
    Zinfandel, jag vet inte hur länge vi kommer att vara i Grekland. Jättesvårt att få ihop detta med prover, VUL, jobb o allt. Hoppas det löser sig på vägen.
    Jag vet, det är ett heltidsjobb emellanåt bara med "det vanllga" Obestämd
  • Zinfandel

    Ja, nu inväntas bara mensen i helgen sen sätter vi igång nästa vecka med hela faderullan... GladDrömmer

  • Zinfandel
    Ljusgläntan skrev 2012-06-07 19:30:46 följande:
    Någon som vet om Clexane och Innohep är samma sak??
    I stort sett ja, olika verksamma ämnen.
  • Zinfandel

    Jag började med att bara skriva lite kort för att "etablera kontakt" Skrattande Sen skickade jag formulären + vår historia och sen hade vi telekonsultation. Lycka till!!

  • Zinfandel
    Ljusgläntan skrev 2012-06-07 21:59:17 följande:
    Zin - jag har några sprutor innohep kvar så frågan är om jag kan använda upp dom först innan clexane? Kanske dumt att använda olika läkemedel?
    Har du inte tillräckligt med Clexane? Använd bara det i så fall och spara Innohep till en annan  gång. Säkert finns det någon här som köper dem av dig annars.
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-07 23:34:23 följande:
    Någon som varit i Aten och handlat på apoteket på flygplatsen, hade de både Prezolon och Clexane där? 
    Vet inte varför du ska köpa på flygplatsen men mitt råd är - vänta inte tills ni kommer dit. Det kan vara strejk, helgdagar, ombyggnader och annat som gör att man behöver leta efter ett öppet apotek och bara för att det är flygplats så är det inte självklart att apoteket där är öppet. Och då har ni kanske inget alternativ.
     
  • Zinfandel

    Singha: Tips: boka tid hos  minst 3 gyn...! Googla gärna lite om DQ-match.

    Ljusgläntan: har nån fått mer IL än så före ET?! Det undrar jag!?! Det vanligaste är nog 1-2 st före.

     

  • Zinfandel

    Holly: beklagar verkligen :( men jag sabbade nog statistiken före dig, även om det först blev plus. Jag tror att alla ska vara medvetna om att Immunterapi inte är en Quick-fix, det kan ta flera försök att reglera ett sen många år aggressivt immunförsvar. Klart man vill lyckas på första gången men precis som med ivf kan det ta ett par gånger att ställa in medicineringen. Ge nte upp!!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!