• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    tjorven01 skrev 2012-07-11 09:30:41 följande:
    Holly
    Jag tycker att det låter som ett bra tecken
    Jag hade lätt mensvärk från BIM och en v framåt innan jag plussade
    Tack för peppen, hoppas min kropp funkar som din! Skrattande
  • HollyGolightly
    Snart lycklig skrev 2012-07-11 09:42:16 följande:
    Holly, vilken levnadsdag är det på embryot/embryona på fredag för dig? Jag har ju också testdag då (egentligen på lördag). På fredag är mina på levnadsdag 13.
    Jag satte in dem den 27:e (2-dagars), så ja, vad blir det? Levnadsdag 18? Vet inte varför jag ska vänta så länge på att testa, men för mig är detta första gången jag gör FET med 2-dagars (har bara gjort med 5-dagars tidigare) så jag antog att det var normalt. Men om dina bara är 13 dagar då låter det ju märkligt att jag ska vänta till 18? 
  • HollyGolightly
    Snart lycklig skrev 2012-07-11 09:51:43 följande:
    Ursäkta alla mina frågor, men hur har era bröst varit Angla, Hjärte och Holly? Mina bröstkänningar försvann i förrgår kväll (dag 9 efter ägguttag). Både i brösten samt vårtorna.

    Det som skiljer denna gång är att jag under hela tiden hittills känt någon form av dragningar/känningar runt livmoder/magen och avsaknad av vanlig mensvärk. Alltså känningar lite längre ner och inte i äggstockar/äggledare som jag vanligvis brukar känna vid misslyckade IVF. Jag brukar också när jag misslyckats känt vanlig mensvärk av och till i några dagar innan. Mest känningar/drganingar o annat kände jag dag 6 efter ägguttag.

    Nu ska man också ha i åtanke att denna testdag är tidigare än annars. Aldrig testat med blodprover tidigare. Så den vanliga misslyckade mensvärken hinner ju komma .

    Den lilla mensvärk jag känner just nu sitter också lite mer i mitten längre ned, ej ut mot ljumskarna och äggstockarna.

    Griper efter halmstrån, som ni förstår............
    Mina bröst har varit ömma i över en vecka nu, inte riktigt lika starkt hela tiden utan det kommer och går lite men definitivt ömmare än normalt. Jag har också känningar som påminner om vanlig mensvärk men ändå skiljer sig lite, den är inte lika stark riktigt och hoppar lite från sida till sida istället för att vara ihållande på ett och samma ställe som jag oftast har när jag ska få mens. 

    Dag 9 efter ägguttag - vilken RD är du på?
  • HollyGolightly

    Just det, skillnaden med "mensvärken" är också att jag tycker att den lättar bara jag byter ställning. Ofta kommer den om jag suttit stilla i soffan en längre stund, och då räcker det med att jag reser mig och går runt lite för att det (nästan) ska släppa. Och såna enkla trick brukar ju inte mensvärken riktigt gå på. Flört

  • HollyGolightly
    Snart lycklig skrev 2012-07-11 10:04:10 följande:
    Holly, jag är på dag 11 efter ägguttag, alltså levnadsdag 11 för embryona, men bara på RD 8 eftersom jag fick tillbaka 3 st 3-dagars embryon. Det är därför jag jämför levnadsdag (dagar efter ägguttag).
    Ah, okej, för mig som gör FET är ägguttaget glömt och förlåtet (det gjorde jag i höstas), därav förvirringen. =) Spännande med tre!
  • HollyGolightly
    Snart lycklig skrev 2012-07-11 10:01:48 följande:
    Ja, det blir dag 18. Men Holly, du hade väl tagit ett HCG-test redan innan eller hur? Vilken dag vad det på och vilket värde hade du då?
    Ja, jag har tagit två HCG, dels på RD 7 (levnadsdag 9, nästan - snarare 8,5) och då låg det på 4. Och sen tog jag i måndags, dvs RD 12 (levnadsdag 14) och då var HCG 246.
  • HollyGolightly
    TWH skrev 2012-07-11 11:44:45 följande:
    Hej alla, jag satt och funderade kring detta problem m att få läkemedel hemlevererat. Jag ringde tullverket och de hänvisade till läkemedelsverket, det som gäller ät att om samma preparat finns i sverige så kan man importera var det svar de gav preliminärt. Eftersom Grekland är med i EU så är det enklare, enklast är om tillverkaren är samma som de preparat somfinns hemma. Vi får forska vidare, juristerna var på lunch o de kunden svara bättre. Jag tror ändå att det kan gå, liknande behandlingar ges ju i Sverige vid ivf-er så det är ju inget hokus pokus - förutom il men det ges ju vid andra behandlingar och är ett godkänt preparat i sverige.
    Åh, intressant!! Bra initiativ, det här ska bli väldigt spännande att höra mer om, och framför allt vilken typ av underlag som krävs för att få importera. Heja dig!
  • HollyGolightly

    Födda:


    Lully Hill: Son född 120702

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF)   Lillih: Gravid   Perry6: Gravid   Tjorven: Gravid  TWH: Gravid (innan dr D men med prednisolon för 1a gången efter 6 missfall)

    Gravida genom IVF:

    Poussin: Gravid


    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF.  Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF   Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj.  Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Myran6801Criss00: Cathy: Jam08Cice: Påsklilja: Singhatjejen: Ljusgläntan : Finafina:  

    Pågående IVF/"ruvare":


    Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12. Angla (30 år): Aten i juni, immunterapi vidIVF/FET #12, tidigare 7ET/4FET/1MF - tot 19+2 embryon - ET 30/6 med 2st 2 dagars. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!