• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärtefröjd skrev 2012-07-07 10:05:48 följande:
    Jag fick sjuka blåmärken när jag sprutade med fragmin/clexane förra gången, men då fick jag tipset att vinka sprutan mycket mer, typ 20-30 grader,  från huden istället för 90 grader som jag testade först. På så sätt har jag i princip sluppit alla blåmärken.
    De är inte så farliga faktiskt, jag sprutar 45-90 grader, låååångsamt, och är det väldigt mycket luft i sprutan så sprutar jag ut det först. Och sen drar jag ut nålen låååångsamt också. De första gick jättebra, men nu har jag börjat få tioåringsstora blåmärken så jag antar att det har blivit lite väl många sprutor på sistone. (Byter sida varje dag, men ändå.) Funkar det så kvittar det! =)
  • HollyGolightly
    HollyGolightly skrev 2012-07-08 07:43:26 följande:
    De är inte så farliga faktiskt, jag sprutar 45-90 grader, låååångsamt, och är det väldigt mycket luft i sprutan så sprutar jag ut det först. Och sen drar jag ut nålen låååångsamt också. De första gick jättebra, men nu har jag börjat få tioåringsstora blåmärken så jag antar att det har blivit lite väl många sprutor på sistone. (Byter sida varje dag, men ändå.) Funkar det så kvittar det! =)
    Hahaha. Rättar mig själv - tioÖRINGSstora blåmärken, ingen annat. =)
  • HollyGolightly
    Ljusgläntan skrev 2012-07-08 20:50:02 följande:
    Har någon som varit hos Dr D fått veta att de inte har immonoliska problem, så man har fått kolla upp andra alternativa lösningar istället?
    Han tyckte inte att jag hade några uppenbara dåliga värden, men han trodde ändå att immunologisk behandling skulle kunna hjälpa. Osäker på om det bara är något han sa eller om det verkligen kan vara så - tiden får utvisa. 

    I morgon ska jag ta Hcg på RD12 (tvådagarsembryon, så de är alltså 14 dagar då, visst?)

    Snart lycklig: Tack för det uppmuntrade beskedet! Jag testade ju i onsdags (RD7, embryonas 9:e levnadsdag), så då var det kanske inte konstigt att det var så lågt då. Huuu, är hiskeligt nervös inför i morgon. Min riktiga testdag är på fredag, men om inte Hcg kickat igång i morgon så är ju chansen minimal att jag plussar.... 
  • HollyGolightly

    Hej allihop, ledsen för frånvaron - har varit på resande fot idag.
    Men! Mitt HCG var 246 i morse! Jag har inte testdag förrän på fredag så jag törs faktiskt inte tro på det här riktigt, men det känns så klart fantastiskt bra att ha gått från 4 till 246 sen i onsdags. Ett litet steg på vägen. =)

    Tack för alla hejarop, och grattis Hjärtefröjd och Angla! 

  • HollyGolightly

    Förresten, hur har era värden reagerat när ni varit gravida? Mina börjar stiga, är det farligt?

    Leukocyter 11,2 (brukar ligga kring 8, låg i onsdags på 10,5). 

  • HollyGolightly
    Snart lycklig skrev 2012-07-09 22:17:30 följande:
    Jag smyger in ett grattis till Holly också. Då är det bara jag kvar
    Tänk på att mitt HCG var superlågt i onsdags (4), så ge inte upp utan försök få IL snabbt som attan! Och det här är mitt andra försök med Dr Ds ordination, så det gäller ju att pricka ett bra embryo också. OM jag nu har lyckats alltså, det är långt till fredag ...
  • HollyGolightly

    Jag är för övrigt rätt arg på Dr D, för jag mailade honom i lördags och sa att jag hade Clexanepanik och behövde ett recept illa kvickt om jag inte skulle tvingas avbryta hans ordination. Jag skrev URGENT och OUT OF MEDICATION i ämnesraden, fortfarande inget svar.

    Nu har jag mailat honom att jag kanske är gravid, fortfarande har medicinpanik och behöver svar snabbt. Får jag inte svar i morgon blir jag verkligen irriterad!

    Jag har inte så stor Clexanepanik längre, min kusin förbarmade sig och skrev ut 10 sprutor bara för att jag ska klara mig tills jag får ett recept från Grekland, men det vet ju inte han. Och hur svårt kan det vara? Varför tar han oss inte på allvar när vi förklarat gång på gång att vi inte kan köpa hans ordinationer receptfritt?

    Jag kan inte tro att den adderade stressen av att inte ha ordentliga recept på den medicin vi behöver kan gynna eventuella graviditeter, och vi betalar dyra pengar allihop. Pfft...
     

  • HollyGolightly
    Snart lycklig skrev 2012-07-09 22:27:59 följande:
    Holly, jag fick besked strax efter halv sju ikväll att jag borde ta IL ASAP, drygt en halvtimme senare satt droppet. Då hade jag gått till garaget, hämtat bilen och kört närmare två mil. Det var väl snabbt jobbat.

    På vilken ruvardag hade du 4 i HCG? Du hade väl tvådagars, eller hur? Vilken dag var det idag (har glömt)?
    Haha, oj, bra jobbat! Jag hoppas jag slipper såna rusningar, för jag måste nog boka tid hos vårdcentralen ... =) 

    Mitt HCG var 4 på RD7 (mindre än sju dygn sen FET, eftersom jag tog blodprovet direkt på morgonen, men hade satt in embryona på eftermiddagen). 
  • HollyGolightly
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-09 22:35:10 följande:
    Grattis Holly, vad glad jag blir! Vilken RD är du på?
    RD12 (om RD1 är dagen efter FET?). Törs inte ta något alls för givet än, det är långt till fredag, men för första gången på 1,5 år har jag i alla fall fått upp hoppet. Njuter så länge det varar.... =)
  • HollyGolightly
    myran6801 skrev 2012-07-09 22:35:26 följande:
    Läser om problemen med recept och funderar på om han inte vill skriva recept för att hans verksamhet att hjälpa oss är lite på sidan av.....om ni förstår vad jag menar.
    Jo, kanske. Fast jag tänker att han borde vara intresserad av att hålla en bra statistik och om vi missar att ändra doser eller ens ta medicinen för att han inte kan svara på mail eller skicka recept så är ju risken överhängande att potentiella graviditeter går åt skogen. Och det borde han ju vara intresserad av att förhindra, kan man tycka.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!