• kanske 4a

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BaPumba skrev 2013-01-22 07:09:41 följande:
    Tänkte bara återrapportera att det lönade sig med allt ringande igår gällande gyntid och bakteriell vaginos. Fick en tid idag 11.20. Gött! :)

    Gällande träffen spelar det inte så stor roll för mig vad vi gör, bara jag får träffa er! :)

    Härligt! Jag hade sett fel på tiden så 9.30 är det min tur, sen ska jag jobba så jag skriver sen hur det gick.
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Försöker skrev 2013-01-22 07:48:07 följande:

    Tack till er som kommenterat mitt TSH, det var ju en väsentlig skillnad! Och även om det är som Maramina säger, att ett högt värde inte behöver betyda fertilitetsproblem så är det kanske av högsta betydelse för mig eftersom jag har så pass många år av misslyckade försök bakom mig. Det ger lite hopp. Glad För det är ju egentligen det första som läkaren riktigt "hittat". PCO är ju inte bra förstås men det säger ju inte så mycket om nu ÄL fungerar skapligt. Jaja, får invänta det nya provsvaret. Glad

    Solrosen - min temp var bara 0,2 grad högre än igår nu kl 6! Förvånad Och stickan var fortfarande minst lika positiv som igår...  



    skumt att du får positivt så många dagar, kan pergo påverka äl-test? Fast när jag tänker efter så kan pco göra det. Men du har ju varit på vul och fått bekräftat att det är äl, så det verkar ju stämma för dig.
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Jayt skrev 2013-01-22 15:27:47 följande:
    Det som var positivt iaf var att jag har mens varje månad och att jag testar positivt på Äl-testerna. Dessutom att jag är så ung så betyder det att mina ägg är få men har nog god kvalité. Något bra iaf.

    Men oj vad jobbigt. Skönt att det finns någonting positivt iaf och jag hoppas hormonerna hjälper dig. Kram {#emotions_dlg.flower}
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a

    Nu är jag hemma från jobb och läkarbesök. Men luften gick ur mig och det känns som mitt sista hopp försvann. Jag hade ju hoppats på att han skulle hitta bakterier så jag kunde få en AB-kur och sen vänta på plusset. Men han såg inget onormalt, inte i microskåpet heller. Han har dock tagit en odling som han skickat iväg, så jag får vänta på svar. Men om det inte är något vad är då fel? Det kan väl ändå inte vara normalt att ha brunaktiga flytningar som svider och luktar fränt emellanåt. Jag kan inte ens ha vita byxor på sommaren då det blir bruna fläckar på. Han sa att det kan vara ph-värdet som förändras ibland, tex efter sex och att det är därför jag upplever att det svider. Men det är ju var och varannan dag. Och brunaktiga flytningar har jag ju jämt. Han kallade det för vaginos, är det skillnad på det och bakteriell vaginos?? Han sa att det är ingen infektion utan en förändring i ph-värdet och inget man kan behandla. Känner mig deppig nu, ska jag få ha det så här hela livet och varför blir jag inte gravid :( Fick inte erbjudande om utredning, ta prover eller något och kom mig inte för att fråga. Blev helt ställd.


    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a

    Nellin skrev 2013-01-22 17:52:26 följande:
    Kanske 4a: Om du inte ens kan ha vita byxor på dig så behöver du absolut inte finna dig i att läkaren inte vill gå vidare. Det är väl klart att du ska kunna gå i vita byxor! Om det var helt normalt så skulle väl alla eller de flesta kvinnor ha det så? Men så är ju inte fallet. Stå på dig för tusan! Du har rätt att få hjälp!

    Tänk att man alltid ska behöva kriga sig igenom vården... 

    Försöker skrev 2013-01-22 19:02:04 följande:
    Bra sagt! Är det dessutom kvinnorelaterat får man kriga ännu värre! Låt säga att våra män har brunt illaluktande sekret som sipprar ur snoppen i sån mängd att det blir fläckar på byxorna - skulle vilja se den läkare som viftar bort honom och hänvisar till att det nog är lite ph-förändringar!

    Ursäkta men man blir så förbannad ibland när kvinnohälsan nonchaleras! Skrikandes

    Tack för pepp tjejer! Jag är så dålig på att stå på mig, tycker det är så jobbigt. Var så stolt över mig själv som vågat boka en läkartid och hade höga förhoppningar. Och så får jag ingen hjälp :( Det är ju inte så att det rinner bruna flytningar som far över hela byxorna :) Men de är missfärgade så det blir svagt brunfärgade fläckar som syns om jag har tunnare vita byxor, tex tights på sommaren. Det blir fläckar precis i grenen men det känns ju inte så fräscht. Och då använder jag inte trosskydd för då svider det ännu mer och jag är rädd för att få svamp. 

    Jag ska avvakta svaret på odlingen först så får vi se. Sen ska vi kontakta gyn och fråga om vi kan få komma och prata om ev utredning.

    När det gäller utredning så var det ju inte därför jag var där idag, det var ju pga av flytningarna. Men BM hade skrivit att vi försöker bli gravida och vi pratade om det också. Jag sa att vi försökt i 18 mån och att jag haft två utomkveds och ett missfall och att jag inte haft problem förut. Men sen efter undersökningen pratade vi inte mer om det, och jag glömde fråga. Men min man tycker vi ska kontakta gyn istället.      
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    JZ79 skrev 2013-01-23 11:14:41 följande:
    Tack snälla! Ni är så fantastiskt fina som peppar och hejar på mig HjärtaHjärta Älskar denna tråd där alla peppar trots egna bekymmer. Puss på er!! Kyss

    Trodde ju att min mens kom igår när jag fick lite rosa på pappret, men verkar haft fel Förvånad Inte en droppe mer har kommit sen igår kväll Obestämd. Måste ta ett gravtest senare, får absolut inte dieta om jag nu mot alla odds blivit gravid. Antar att kroppen bara strular,  så tror knappast jag får två streck på stickan..Lika bra att använda mina sista tester, de är snart för gamla för att användas ändå.
    Idag har jag väldigt ont i huvudet, var på massage igår och då brukar det tyvärr bli såhär dagen efter..Huvudvärkstablett och lite vila tar förhoppningsvis bort det värsta så jag kan gå ut i solen sen. Kram på er!!

    Pastell, om du smyger i kulisserna..Saknar dig!!

     shit vad spännande det blev nu. När ska du testa??
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    JZ79 skrev 2013-01-23 14:42:41 följande:
    kanske 4a: gick ut på en promenad å det verkar satt igång tanten för nu är det fullt ös där nere :/ Jaja, bara att gilla läget och invänta ivf.

    Kom precis in från promenad. Strålande sol ute och -12 grader. Jag hade frost på hela mössan när jag kom in, haha! Otroligt skönt att komma in nu å ska avnjuta en varm soppa och sen lägga upp benet lite :)
    nää vad tråkigt Rynkar på näsan
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a

    Haha tur att varken jag eller barnen gillar paprika då. Nu fick jag ju en jättebra ursäkt till att aldrig mer äta det :)

    Nellin: Usch vad jobbigt när kroppen bråkar så där. Jag hoppas det rättar till sig snarast!

    Själv är jag frustrerad och otålig, inne i en sådan där period där jag bara måste vara gravid, nuuuuu, eller helst för tre månader sedan :) Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, blir sur och irriterad på alla och känner mig ledsen. Ingen lust med något. Väntar på äl och hur jobbigt det än är att inse att det inte tagit sig igen, så vill jag att äl ska vara över nu så vi iaf har en ny chans igen.     


    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Maramina skrev 2013-01-24 14:21:48 följande:



    Stor kram till dig! Om jag hade ett trollspö skulle jag svinga den och vi alla skulle vara gravida, NU!

    Jag fattar inte varför min alltid så okänsliga näsa plötsligt har blivit jättekänslig! De senaste veckorna har jag allmänt haft det jobbigt med lukter men idag var jag på en seminarie om positivt tänkande som Trygghetsrådet höll i och som var på en bio inne i stan, och lukten av alla människor... Huga! Tur i oturen är att det här med luktkänsligheten kom redan innan det positiva ÄL-testet så jag får i alla fall inga falska förhoppningar på att graviditet är orsaken till min känsliga näsa
    Tack! Jag tycker du ska svinga ditt trollspö ändå, det hjälper säkert för några av oss :)

    Skumt med din näsa, jag tänkte skriva att du kanske är gravid. Men då läste jag att du hade så redan innan äl, jätteskumt!
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Jenso skrev 2013-01-24 14:38:11 följande:
    Intressant diskussioner om miljo, jag har sett en hel del program har ocksa dar mycket frukt och gronsaker slangs bort for att det inte har det perfekta utseendet eller storlek. Vilket ar ett valdigt slöseri.

    Lillnosen det kan ju vara sa att hon har blivit rekomenderad att sluta röka for att de försoker fa barn och att fertiliteten minskar nar man röker.  Jag forstar lite hur de kanner for en av mina kompisar traffade sin kille for lite mer an ett ar sen och de flyttade ihop ganska snabbt och jag vet att de ska borja försoka det har aret. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle ta det om de blev gravida innan oss. Jag vet att det ar ingen ide att ens tanka de har tankarna men de dyker upp ibland...

    Hur som helst sa ar det agglosningstider har och jag som knappt brukar fa positivt test fick positivt bade igar eftermiddag/kvall  och i formiddags. Jag testade inte med cb digitalt utan "vanliga" Cb (for prisskillnaden var sa himla stor) sa ar ju inte lika solklart som en smiley men bade strecken sag lika starka ut, igar kvall var bade strecken super starka. Det kanns som det ar nat som hander idag for jag har varit öm och haft lite sma ont pa vanster sida. Jag vet inte agglosningen hander idag eller imorgon. Far man bara positivt test 12 timmar innan agglosning?
    härligt med positiva test, jag längtar efter mina :) När du får positivt äl-test sker äl inom 24-36 timmar. Jag brukar få positivt två dagar i rad men inte alltid.
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus