• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vad tråkigt JZ79Rynkar på näsan. Då blir det IVF då. Förstår verkligen er frustration med all väntan...

  • Rebster

    Alltså, den personen som säger att naturen naturligt rensar ut de som inte kan få barn har NOLL KOLL på evolution och naturligt urval. Naturen rensar inte ut, naturen bara är utan baktankar.
    Naturen välsignar några med en enorm lätthet att få barn och andra får kämpa. Det är inte lättheten att få barn på avgör om man blir en bra förälder utan egenskapen att sörja för, ta hand om, älska och se till att barnen är trygga. Det är dessa människor som är bra föräldrar, inte de som förökar sig som kaniner. I så fall skulle väl fiskar och alla andra som ynglar av sig som bara fan vara de bästa föräldrarna i världen, men se, det blir kanske bara en vuxen fisk av deras yngel.
    De djur som däremot satsar på en avkomma lyckas också få stabila och bra barn. Detta gäller dig Försöker och alla andra i den här tråden. Även om du inte kommer få 20 barn på denna jord kommer du den dagen du blir mamma bli helt fantastisk. Då kan man möjligtvis snacka om att naturen rensar ut för troligtvis kommer du bli en toppenförälder och ditt barn kommer bli just trygg, älskad, sörjd för och omhändertagen och må bra i vuxen ålder. Då har naturen rensat fram ditt barn till en trygg individ i samhället och det kommer hända dig. Det kommer hända, det kommer hända, det kommer hända.

  • Rebster
    Em me skrev 2012-11-20 19:53:13 följande:
    Kan någon förklara för mig hur jag kan få så ont i äggstockarna typ en hastig rörelse känns som ett knivhugg(!) ibland har jag även ihållande smärta utan att ha gjort något...
    Ligamenten! De håller upp livmodern och det kan tydligen göra snoront om man gör hastiga rörelser. Googla det så kommer du komma in på massor av familjelivssidor där andra har upplevt samma sak.
  • Rebster

    Stegen: jag hade som brunt kladd innan jag plussade! Det är ganska vanligt att få genombrottsblödning så testa med ett digitalt test! Tror också att du har plussat!

  • Rebster

    Stort grattis Stegen! Vad härligt, efter så lång tid så är det givetvis oerhört efterlängatGravidHjärta

  • Rebster
    Nellin skrev 2012-11-25 16:33:13 följande:
    Hörrni, ni som kört med ProgesterAll, den där krämen... hur gör man? Jag kommer förmodligen hinna få ägglossning precis dagarna innan jag ska iväg till läkaren, så även om jag nu skulle få progesterontabletter av henne kommer det vara för sent den cykeln. Därför vill jag börja på egen hand. Jag orkar inte vänta mer. Varenda cykel är värdefull.

    Var på kroppen smörjer man? Hur mycket smörjer man? När i cykeln börjar man och när slutar man?
    Och har era cykellängder förändrats när ni använt detta?

    Måste man veta exakt vilken dag man får ÄL om man ska köra med krämen? För jag vet ju aldrig riktigt. Jag får aldrig fullt utslag på ÄL-testen så det är så svårt att avgöra. 
    Jo du smörjer två gånger om dagen. En klick så stor som en ärta smörjs in på ställen med tunn hud t.ex. underarmarna (insidan), lårens insida, halsen eller bröstet. Variera smörjställena för man kan få plitor av hormonet. Man börjar på ÄL+2 och smörjer fram till ca: en- två dagar innan man får mens. Man ska ha koll på när man har ÄL för annars kan man förskjuta den och det vill man ju inte.
    Jag bidde ju gravid på första försöket men jag vet några som har fått förlängd lutealfas av krämen.
    Googla på det så får du säkert fler användbara förslag!
  • Rebster

    Jag har också en tub som jag inte använder. Det är mycket kvar i den. Hojta bara så skickar jag den som en tidig julklapp med postenGladTomte

  • Rebster
    Em me skrev 2012-11-27 13:47:59 följande:


    Är de inte bättre i morgon ska jag ringa om de igen.. Är de pågående missfall kan de inte göra något ändå har de sagt. Och utomkved är de inte för de har ju sett att ärtan är i livmodern..
    En av mina närmaste vänner var gravid utan att veta om det. Hon hade jätteont i magen och tog tester men läkarna hittade inte något. Troligtvis var det tarmarna som gjorde så ont när livmodern växte. Hon sa att hon också låg i fosterställning och kallsvettades. Även jag fick rejält ont ibland i början av min graviditet och sedan gick det över.
    Det behöver inte vara något fel!
  • Rebster

    Ville bara titta in och säga att jag med spänning följer allt.
    JZ79: Vad roligt att ni fick vara med i testgrupp. Fortsatt lycka till med viktnedgången. Jag följer dig här!

    Pastell: Jag hade EXAKT samma symtom när jag var gravid som om jag skulle få mens. Enda skillnaden var att jag kände en mensvärk några dagar innan mensen skulle komma så jag trodde att den skulle komma hela tiden, men så kom den aldrig. Min tapp var också hård så trodde inte att jag var gravid, plus att det kom typ som brunt kladd som kan komma innan mensen kommer igång. Håller tummarna att dina symtom betyder Gravid

    Nellin: ja, vad ska man säga? WTF? Hur kan flera tester visa positivt och sedan inte. Hoppas att det bara var ett dåligt test...

    Ciccie86: Skönt att du får hjälp av sjukgymnast nu och vi hoppas att din rygg och allt det andra onda går över snart!

    Jag kan inte rada upp alla men jag smyger här i kulisserna och hejar på er!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus