• Malin1988

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina skrev 2012-11-08 14:43:00 följande:
    Jag får förresten ta och be om ursäkt för min pessimism och negativa inställning igår! Nu har jag ryckt upp mig och mår betydligt bättre och är betydligt mer optimistisk. Jag tror starkt på att allt kommer att lösa sig inom en snar framtid. Och jag tror på att inom en snar framtid kommer det att krylla av plus och växande bebismagar här i tråden!

    Vi hoppas på det :)
  • Malin1988
    Lillnosen skrev 2012-11-09 13:40:01 följande:
    Mina ÄL-flytningar fortsätter att komma rätt ordentligt. Så ikväll hoppas jag kunna förföra maken lite Även om oddsen inte är på vår sida nu med tanke på att jag äter diklofenak så skadar det ju inte att ligga när lusten faller på :P

    Känns samma här, oddsen är små men klart man försöker ändå. Har man inte ens försökt så är ju chansen noll :)
  • Malin1988

    Det känns lite bättre nu men jag vaknade på helt fel sida. Jag grät i 3 timmar men nu är jag uppe på benen igen. Håller på fixa ihop smörgåstårta som vi ska äta till middag, Lyxa till det bara sådär :)

  • Malin1988
    stegen skrev 2012-11-10 12:55:05 följande:
    Läkaren kommer efter utredningen att komma fram till vad som passar dig bäst. min läkare sa direkt efter kollat på mina prover och efter VUL att jag inte ska stimuleras med pergotime. Det var helt enkelt onödigt med alla dessa biverkningar det kunde ge mig och eftersom jag har regelbunden ÄL så fanns det ingen mening med det. Dock sa han att eftersom de inte hittar några fel så tyckte han att insemination var det bästa alternativet.  Nu gör de inte ostimulerade inseminationer som jag förstått det så fick äta pergotime ändå, och om detta misslyckas så inför nästa insemination ska jag ta injektioner (enligt dem, men jag har lite andra åsikter). Men har man problem med ägglossning brukar man få pergotime, 3 kurer sen efter det går man oftast vidare om man inte fått ÄL och pluss. Sen beror det på hur länge man försökt innan de bestämmer om Insemination eller IVF.  (lite olika i olika landsting, och beroende på om man hittar något fel) 

    Jag frågade också om äl stimulerande medel, men läkaren sa att det bara är bullshit att man skulle få "bättre ägglossning" om man redan har regelbunden ägglossning. Hon påpekade också att det finns så mot biverkningar med att äta det trots egen ägglossning. Där verkar olika läkare tycka olika. Hon drog slutsatsen att har jag ägglossning så har jag det helt enkelt, då behövs inga medel för den delen!
  • Malin1988
    otålig skrev 2012-11-11 09:10:52 följande:
    Dag 31, ingen mens i sikte. (BIM mellan 26-29).  Åh jäklarns. Ju mer tiden går desto mer hoppas man ju......!!! Desto värre kommer det bli när mensen väl kommer... men kan jag va gravid trots att jag ännu inte känt några symtom?? Har enbart lite lite molvärk som kommer ibland men försvinner lika snabbt typ.. stegen: hade kunnat hjälpa dig... (är sjuksköterska ;) det kommer gå jättebra! Skit med mens, mamma0702... :( Ha en bra söndag alla fina tjejer! 

    Hoppas hoppas!!!
  • Malin1988
    stegen skrev 2012-11-11 09:23:03 följande:
    Tack pastell! Otålig, hoppas mensen håller sig väldigt långt borta! Idag är jag nog mindre nervös över sprutan, nu är jag nervös över morgondagen, MEN imorgon ska jag bli gravid!!! Det är väl inget att vara nervös över!! Idag är en bra dag, en dag med hopp en dag att njuta av!!

    Så spännande! Önskar dig all lycka!!!
  • Malin1988

    Detta är första månaden på evigheter som jag ej testat med ältester. Jag är 99% att jag hade äl igår, börjar känna min kropp nu. Vi myste igår, fredags och torsdags så vi har iaf gjort allt. Dock tror jag inte att det kan Li något innan jag opererar bort den misstänkte polypen. Jag ska försöka få tag i någon och boka tid idag!

  • Malin1988
    stegen skrev 2012-11-12 07:47:25 följande:
    Är det inte bäst ändå att operera bort den mellan mens och ÄL? Tänkte ifall att!

    Jo detmåste ske efter mensen och före äl, så hoppas på att jag får tid i slutet av månaden!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus