• Malin1988

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vilken tid ska du till läkare Nellin? Jag ska på eftermiddagen. Ska du ta någon väktablett före? Jag tänker ta panadol.

  • Malin1988
    Nellin skrev 2012-11-05 08:44:52 följande:
    Jag ska tid 11.15, så det är nu snart. Jag ska ta en Alvedon och en Ipren innan. Jag har också fått lugnande som jag tar en timme innan. Hoppas den hjälper så jag kan slappna av. Annars spänner jag mig och blir stängd som en mussla, hehe... Usch då otäckt detta är! Men det är bara att göra det. Jag kan skriva sen och berätta om du vill? Jag som ändå är vettskrämd och superstressad över det kanske kan ge några lugnande ord till dig innan det är dags för dig. 

    Lycka till och skriv gärna hur det går...
  • Malin1988
    Försöker skrev 2012-11-05 09:53:48 följande:
    Ni som spolar/spolat, har ni sambos/makar med som stöd eller åker ni själva?

    Min man kommer med men oklart om jag tillåter att han är med inne då under undersökningen (är helst själv tror jag) men han finns med utanför som stöd i alla fall!
  • Malin1988
    Försöker skrev 2012-11-05 10:28:24 följande:
    Ok! Skönt att höra hur andra resonerar. Vill helst ha med maken jag med, men tänkte att det kändes fånigt/onödigt. Särskilt om han inte är med vid själva ingreppet, utan mer som moraliskt stöd.  

    Jag skulle bog känna me obekväm om han är med vid ingreppet, vet i te varför jag tänker så.
  • Malin1988

    Spolningen gick bra! Gjorde lite ont men inte sååå farligt. Hade iaf flödet i höger äggledare, vänster var svårt att se, dock trodde dom det var fri passage där också! Jag är alltså INTE steril som jag befarade! Skönt. Däremot hittade dom en "fläck" i livmodern, troligtvis en polyp. Ska opereras m en månad förhoppningsvis. OM det är en polyp tar dom bort den och den kan ha vart orsaken till att det inte har blivit något pga det blir dålig miljö för ett embryo att inplantera sej.

  • Malin1988

    Jag har lite "mensvärk" idag efter spolningen igår. Blöder lite dessutom, undrar om det är normalt? Annars är de cd 9 idag så de närmar sig äl. Hoppas VERKLIGEN att vi kan få till det på egen hand och inte behöver IVF. Vill gärna få operationstid för den eventuella polypen så snabbt som möjligt, men det ska ske före ägglossning och denna månad fanns såklart inte tider. Sen nästa period kommer vi att vara bortresta och kommer hem på cd 12 så hoppas verkligen att jag får tid direkt då!

  • Malin1988
    Nellin skrev 2012-11-06 13:10:25 följande:
    Jag har också lite värk sedan spolningen igår. Jag blöder inget, men jag vet att det inte är onormalt. Du ska ju inte blöda mycket, men litegrann är inte konstigt. Förresten, såg de någon äggblåsa på dig? Jag var på cykeldag 9 igår och på ultraljudet såg han en äggblåsa som var hela 14 mm. Är inte det rätt stort så tidigt i cykeln? Jag har ju rätt långa cykler och de gånger jag har ägglossat har jag gjort det runt CD 17, men det lär ju komma bra mycket tidigare denna gång. Eller är jag helt ute och cyklar nu?
    72dagar skrev 2012-11-06 09:04:37 följande:
    Snyggt jobbat nellin!! Så sjukt störigt sånt.
    Ja verkligen. Dessvärre kommer säkert personen tillbaka med ett annat nick snart. Det förvånar mig inte. Vi lär ju märka mönstret i så fall. 

    Jag hade en äggblåsa på cd 8 som var 12 mm :)
  • Malin1988
    stegen skrev 2012-11-07 15:00:24 följande:
    ÄNTLIGEN!!! Alla prover var bra så VUL på fredag och insem troligtvis nästa vecka! Så glad jag är nu!! 

    Åååhhh så roligt :):)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus