• Malin1988

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej tjejer. Mensdag 2 idag. Fick mens direkt istället för spottings ett dygn före som jag alltid haft sen missfallet, kanske beror på att vi behandlat mot klamydian? Fick mina provsvar idag, progesteron, tsh och fsh, allt såg toppen ut! Han sa att follikelstimulerande hormonet låg på 35 i värde och ska vara mins 25. Vad betyder det, någon som vet? Dom skulle skicka hem papper på provsvaren, hade bara telefontid idag. Nu sa han att vi ska vänta oc se vad spermaprovet visar, får svar på måndag. Visar det pk ska v försöka 3-4 menscyklar till innan det blir dags att kolla äggledarna.

  • Malin1988
    Solrosen 83 skrev 2012-10-04 08:27:13 följande:
    Är så trött på att min kropp luras hela tiden.  Har inte blivit ett dugg mer än den ytterst sparsamma blodfärgade flytningarna i tisdags. Så irriterande när kroppen signalerar att nu är något på gång och sen händer ingenting. Blir ju att man springer på toa gång på gång för att man tror att mensen kommer. Så här höll det ju på hela våren och början på sommaren och jag blir så trött på det. Ska mensen komma så kan den göra det ordentligt direkt istället för att hålla på så här. Inte har det kommit någon kallelse till läkarbesöket om pergotime heller. Har det inte kommit med posten i eftermiddag så ringer jag dit i morgon och kollar så den inte kommit bort. Med lite tur så håller mensen sig borta tills det är dags för besöket nu för idag har jag inga som helst känningar för att mensen ska komma.  

    Det kan inte ha varit en nidblödning då?
  • Malin1988

    Det är en jobbig dag idag. För exakt ett år sen var jag på VUL i vecka 9+3. Fick se det finaste jag någonsin sett, en liten kropp med stort huvud, armar och ben.. Jag var sååå lycklig. Allt såg perfekt ut. 3 timmar senare började jag blöda. Åkte in till akuten där dom igen kollade med ultraljud och då hade fostret dött :( Skrapades den 7 oktober eftersom det inte kom ut av sej själv.. Den graviditeten blev direkt efter jag slutade med p-piller så alla läkare och vi själva trodde att jag skulle bli gravid snabbt igen. Nu ett år senare sitter man här med menscykeln och är allmänt olycklig, jävla skit! Tänk att ofrivillig barnlöshet kan betyda så mycket för ens välmående, att man kan må så dåligt över det. Under senaste året känns det som att ALLA andra blivit gravida och dessutom fått barn :( Känns iaf skönt att vi är igång med utredning nu, orkar inte vänta mera! Jag längtar så efter en liten.

  • Malin1988
    JZ79 skrev 2012-10-04 14:02:08 följande:
    Mehh!! Skrev ett meddelande nyss, men verkar ha glömt att klicka på "posta inlägget" Suck! Jaja, skriver om igen...Jag väntar på bim, ca 4 dagar kvar. 0 känningar..Vi hoppas lite mer denna gång eftersom makens spermier borde vara fler och pigga nu eftersom det gått en tid sedan behandlingen. 2 veckor kvar tills han ska lämna sitt nya prov. Ska ringa gyn om en timme och fråga varför de inte gjort spolning på mig, känns som att det knappast lär skada utan istället underlätta för oss om det är fri passage för eventuellt slöa spermier..De lär ju aldrig orka hela vägen fram om det är trångt att simma!! Nellin, hur går det för dig med pergon?? Hoppas du får världens äl nu och ett fint plus efter det Malin, kramar till dig!! Ciccie, hoppas det "bara" är ischias och inte något värre med ryggen. Bra att de röntgar och kollar upp iaf! Kram

    Hur behandlar man dåliga spermier? Min man får svar på sitt prov på måndag, hoppas att det visar bra!
  • Malin1988

    Ni som kan det här med progesteronvärde. Jag fick ju svar igår. Läkaren sa att det g väldigt ha ut. Värdet var 35 på cd 21 förra cykeln. Vad innebär det?

  • Malin1988

    Nu är mensen över. Före klamydiabehandling hade jag spottings 4 dagar eft mensen och en dag före typ. Nu hade jag 3,5 dagar med mens ochibge mer. Så nånting har ju behandlingen gjort!

  • Malin1988

    Jobbig dag igen. Långt kvar till äl och i gnetig särskilt händer. När man r lugna stunder i vardagen går man bara och grubblar på VARFÖR man inte kan bi gravid på nytt :(

  • Malin1988

    Nu har mon man fått sina provsvar. Allt såg bra ut där också! Skönt att få veta. Vi har ju läkarbesök i slutet av månaden. Då ska jag höra om man kan få spola äggledarna snart och se hur det ser ut. Det kan ju täppa till av klamydian. Läste att man absolut inte ska göra ingrepp i nedre regionerna ifall man har klamydia, för då kan det sprida sej upp i äggledare osv. Jag blev ju skrapad trots att jag hade klamydia så kanske det gjorde hela saken värre? Det är ju en ständig oro att inte veta :(

  • Malin1988

    [quote=67010349][quote-nick]JZ79 skrev 2012-10-08 14:56:37 följande:[/quote-nick]Å så kom skitmensen... [/ :( kram! Hur länge har ni försökt nu?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus