• Malin1988

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 Vad har du för BMI? Jag har iaf gått ner 1,3 kg på en vecka! En bit på vägen.. Ca 10 kvar nu då ;)

  • Malin1988

    Idag började jag och mannen äta bisolvon. Cykeldag 10, borde ha ägglossning om 5 dagar typ.

  • Malin1988

    Visst släpper ägget 1 -2 dygn efter glada gubben? Fick till det i förrgår och igår och glad gubbe nu på morgonen. Borde kanske sexa på ikväll och fredag så att vi har täckt upp ordentligt :)

  • Malin1988

    Godmorgon. Igårkväll fick jag otroligt ont i höger sida, högg till typ som när man får håll fast längre ner.. Kan det var ägget som släppte? Fick ju glada gubben igår på morgonen. Känns fortfarande lite ömt i magen men inte alls som igår. Han som jag gick på akupunktur till sa att jag kommer att känna av ägglossningstest mycket tydligare efter behandlingen hos honom. Har iaf fått till det 3 senaste dagarna, så vi har gjort allt vi kan denna månad. Plus att vi har testat bisolvon.. Men tyvärr känns det ju rätt hopplöst, detta är försök nummer 10 efter missfall (och då tog det sej direkt!). Fick tips av en dam som genomgått IVF, att hennes läkare sa att det absolut inte är skadligt att dricka sprit några dagar efter ägglossning, utan tvärtom att det ökar blodcirkulationen och gör det lättare för ägget att fästa :) imorgon ska jag njuta av några cider och lite vin. Har nästan inte druckit alls sen v började försöka bli gravida..

  • Malin1988

    Har inte tagit det ännu. Ska se att dom gör det när vi börjar utredningen om två månader.

  • Malin1988

    Vad skönt att höra att inte jag är onormal som blir ledsen när alla andra är gravida. Vi var 3 tjejer på mitt jobb (har egen salong och 2 hyrde stol hos mej). Jag blev gravid i augusti i fjol, missfall i början av oktober. I slutet på oktober blev ena tjejen gravid och i början av november blev den andra. Jag fick gå ett halvt år och höra på när dom diskuterade sina graviditeter och förberedde sej på att få bebis. Dom vet även om min situation. Alla kunder i salongen kom med en massa onödiga kommentarer som typ "ja tur att inte du är gravid att alla försvinner härifrån på mammaledigt" osv.. Nu har båda dom tjejerna fått varsin son. I början av maj började en ny tjej hyra stol hos mej och efter 4 veckor berättar fanskapet att hon är gravid! Så nu går hon ock med växande mage (hon ska sluta från och med september pga det inte funkar med henne, vi kommer inte överens osv, så jag ska få en annan dit och jobba). Hon tjejen som är gravid nu röker som en skorssten, bryr sej inte ett piss om vad hon äter, ja hon ville inte ens ha barnet från början, funderade på abort och uttryckte sej som så "hoppas att jag får missfall så slipper jag ta något beslut om hur jag ska göra". Fy fan att höra nått sånt när man själv längtar såååååå! Det känns så orättvist, hon borde verkligen inte få barn, hon kan inte ens ta ansvar över sej själv! Hon är typ i vecka 15 nu. Känner att det ska bli så skönt att bli av med henne, vi matchar inte alls varandra! Och hoppas att hon nya kommer att trivas, att kunderna trivs med henne och att vi trivs ihop! Vi bor på en väldigt liten ort så alla känner alla. Alla kunder frågar hur det är med tjejernas bebisar osv och dessutom kommer det hela tiden kommentarer som "ska inte ni skaffa barn snart då?" (vi gifte oss i början av sommaren så alla börjar liksom vänta...). Min man har en son sen tidigare som blir 4 i december. Jag vet inte om jag har blivit helt knäpp i huvudet men det känns jobbigt när han kommer hit nuförtiden, höra han kalla min man för pappa... Känns så orättvist att inte jag och han har en liten tillsammans... :( tror alla dom känslorna försvinner bara vi får gemensamma barn). Sorry för långt inlägg men ville bara få ur mej lite "skit"!

  • Malin1988

    Tog en riktig fylla igår, det var läääängesen sist. Fick ju tips att det kan öka blodcirkulationen o hjälpa ägget att fästa. Har även kört med spikmattan varje kväll nu.. Äl+3 idag.

  • Malin1988

    Det "vanliga" är väl att det brukar vara 8 månader som räknas som normalt för ett fertilt par innan man plussar. Så jag tycker att när det har gått över 8 'månader platsar man här i "vi som har lite svårare att plussa". Vi förstår ju den där hopplösa känslan på ett annat sätt...

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus