• SJLN

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mamsterbabe skrev 2016-04-02 11:49:46 följande:

    Ni som plussar, hur tidigt är det tidigaste ni har fått svagt plus?

    är på äl+8 idag. 

    Massor med flytningar (lotionvariant har jag kommit fram till efter att ha googlat), hugg/stickningar i högra äggstocken, kissar ofta, ömma & känsliga bröst samt en konstig dov smärta i tjejmagen. 

    Vill sååå gärna testa varje morgon, men tvingar mig själv att kissa utan att testa så jag inte blir helt knäpp. Men så googlar man & läser om de som testat positivt så tidigt & då blir jag ju sugen igen haha :P 


    Jag fick plus på cb digital på äl+8, inte morgonurin. Så mitt ägg måste ha fäst tidigt den här gången. De två tidigare gångerna plussade jag vid äl+13 ungefär, minns inte exakt men det var nära beräknad mens i alla fall.
  • SJLN
    Agge83 skrev 2016-04-16 07:41:31 följande:

    Hej! Har en mycket dum fråga förmodligen :) men lh test reagerar ju op det mesta, tex graviditet. Kan ett gravtest reagera på ägglossning? Har väntat hela veckan på ett positivt äl test, kännt på tappen efter hur den brukar kännas. Inga tecken, ingen ägglossningsmärta. Har en på nästan timmen regelbunden mens, så i torsdags var sista dagen för vad äl nånsin vart, inget igår å nu på morgonen tog jag detta..


    Ser ingen bild, men nej gravtest reagerar bara på hcg
  • SJLN
    Agge83 skrev 2016-04-16 07:50:26 följande:

    Får inte laddat upp bilden :/


    Men nu kom bilden med jag anar något där men jag skulle inte tolka det som positivt än i alla fall. Det kan ju vara bara en skugga.
  • SJLN
    grästuva skrev 2016-04-17 11:55:58 följande:

    Nu kanske


    Jag ser ett svagt streck där ja och visst går det få plus så tidigt, jag fick gravid 1-2 på cb digital äl+8 utan morgonurin
  • SJLN
    ostarihavet skrev 2016-04-20 06:46:44 följande:

    Huuur ska jag tolka detta? Någon som vet?


    Det ser negativt ut. Strecket som går åt fel håll är bara färgrester.
  • SJLN
    ostarihavet skrev 2016-04-20 22:29:07 följande:

    Tänkte vara lite smart så bad min sambo kissa i en mugg och testade med samma tester. Här är hans resultat


    Ja det är nog sådär med alla dina tester. Jag tycker inte du ska bry dig i det där extra strecket, det går ju fortfarande att se om det blir ett streck på rätt håll eller inte jag hade också en omgång med test som blev sådär förut men de funkade ju ändå liksom.
  • SJLN
    ostarihavet skrev 2016-04-21 07:47:53 följande:

    Asså det blev inget streck på det kag testade på honom, det som är så märkligt. Inte med mitt morgonrutiner idag heller. Nåväl, har mailat testlagret nu så får se vad de säger ???? Tack för ditt svar!


    Jasså jag tyckte det såg ut att vara ett på hans med, fast inte lika starkt då
  • SJLN
    Emmask skrev 2016-04-22 08:16:59 följande:

    Vad är ett spökstreck? Detta? Bim+1. Testlagret.


    Nej det där tycker jag ser svagt rosa ut, men det ser du nog bättre i verkligheten. Är de svagt rosa så är det svagt positivt
  • SJLN
    tussis8 skrev 2016-04-22 16:09:44 följande:

    behöver lite hjälp!

    kör med natural cycles & mäter min temp. appen vill ju hitta min äl så tog två tester 13+14 som båda visade positiva. den 15 myste jag med min man. dagen efter, alltså 16 fick jag en temphöjning, så jag tolkar ju detta som att jag hade äl den 15?

    sedan igår har jag mått lite illa till & från, kommer små 'attacker' & vaknade även inatt av illamående.

    beräknad mens är inte förrens 30/4 men tog ändå ett gravtest idag som såklart visade negativt, är ju väldigt tidigt att testa.. men har även läst att man kan testa med äl-stickor så gjorde detta & fick detta resultat? vad ska man tolka det som? jag tycker mig se ett svagt streck men det är ju på ett äl test.. hjälp?


    Äl test ger för de flesta utslag under hela menscykeln oavsett ägglossning, mens eller graviditet, bara att det blir olika starkt. Det där ser väldigt väldigt svagt ut så jag skulle inte tolka det som att du är gravid. Men köp gravtest istället och testa
  • SJLN
    StoraA skrev 2016-04-22 16:31:06 följande:

    Vad tror ni? Tidigt.. Äl+9, lite dumt jag vet men har börjat nedreglering för ivf! Och nej, medicinen ska inte kunna ge hcg utslag. :)


    Ser absolut något där, håller tummarna!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester