• FrökenE1985

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Anonymgbg skrev 2017-07-04 11:17:51 följande:

    Så här ser de ut. 2/7 e kvällskiss o 3 o 4 med morgon kiss. Antagligen en kemisk graviditet. 3 o 4 ser lika ut i verkligheten. Tror att ägget fäste på äl + 9 och mensen va beräknad till äl+11 vilket innebär att bim va 30/6 då ja har kort cykel.


    Skulle jag vara du skulle jag ta ett nytt test på em/kväll innan jag gav upp. Det är många här som testar starkare då än på morgonen.
  • FrökenE1985
    Anonymgbg skrev 2017-07-04 11:50:42 följande:

    Får testa i em igen då. Har ett test till men beställt fler men de kommer nog först på torsdag. Man hoppas ju liksom.


    Håller tummarna för dig!
  • FrökenE1985
    Skrutt 83 skrev 2017-07-04 12:36:59 följande:

    Åh nej vad trist att det verkade vara spökstreck. Avtog blödningarna? Fick du positivt äl-test?

    Här går det inget vidare.. Var hos gyn förra måndagen för uppföljning ang äl då de såg att jag hade pco äggstockar. men verkar ha regelbunden ägglossning så de verkar inte påverka ngt mer än att jag har den typen av äggstockar. På uppföljningen såg hon att äl precis var/hade varit eller skulle precis ske. Detta var samma dag som äl-testet var positivt. Även slemhinnan var 3 skiktad och såg bra ut enlig henne. Gick därifrån med en positiv känsla, har senaste dagarna haft vad som känts lite som lovande symtom. Är på äl+7,8 eller 9 beroende på om man ska gå på vul, test eller temp. Tror själv mest på +7 eller 8. Dum som man var tog man ändå ett graviditetstest idag som var tvärnegativt och även "symtomen" känns som de minskat. Visserligen BIM först den 10-11 menjag har redan gett upp.. Inser att det inte kommer bli någon marsbebis heller.. Börjar ställa in mig på att jag nog kommer få acceptera att det nog aldrig blir någon trea... blää.


    Måste bara flika in lite. Kliade så i testfingrarna så jag testade också idag. På äl+7. Helt jäkla blankt. Såklart. Vad väntar man sig egentligen...? Så ja, jag hoppas fortfarande men tror inte blir något denna gången heller.
  • FrökenE1985
    Blixtpatrullen skrev 2017-07-07 12:19:23 följande:

    Här kommer förhoppningsvis bilderna också.


    Det är tydligt positivt. Är det RFSU:s test så brukar dom vara riktigt sega. Ta ett digitalt! Å grattis!
  • FrökenE1985

    Blir galen på detta. Först anar man något sen ser det negativt och nu ser jag nått igen. Inbillar jag mig eller vsd händer. Någon här som ser eller ska jag ge upp helt nu? Flytningarna jag har har börjat bli en aning rosa så antar att det är mensen som är på g, men man hoppas ju ändå fram tills tant röd faktiskt kommer och ännu ett misslyckande är ett faktum.

  • FrökenE1985

    Äsch... ser ju själv att det inte syns ett skit nu när jag la upp det. Då dyker nog mensen upp inom ett par dagar.

  • FrökenE1985
    Milou3 skrev 2017-07-10 15:10:57 följande:

    Kan du inte ljusa upp bilderna lite? Så mörkt så man ser knapp nåt. Kan ju vara nidblödning?

    Hur många dagar efter äl är du?


    Är på äl+13 idag och har bim på onsdag.

    Provar igen där jag höjt ljuset. Andra bilden är med filter som jag sedan ökat ljuset på lite.



  • FrökenE1985
    hggeli skrev 2017-07-10 17:19:05 följande:

    Kan vara men känns väldigt svagt isf :( är på äl +11 idag och mitt var ganska starkt.

    Har haft sådana vaga vaga men då har det varit kemisk grav tror jag. Men håller tummar att det är för tidigt för dig..Kan du räknat fel på äl ? Kan ju också ta lite olika tid för det att vandra efter befruktning till livmoder och därav olika tid att bli starkt.


    Milou3 skrev 2017-07-10 19:32:35 följande:

    Ja men där ser man ju nåt!! Kanske kom din äl senare eller att ägget fäste senare? Åh hoppas att det fortsätter öka!!


    Äl är bekräftat med, test, temp och vul så det har jag omöjligt räknat fel på. Detta var försök 14 för oss med ett tidigt mf för ett år sedan samt 8-9 kemiska graviditer. Och ägget kan fästa upp till 12 dagar efter äl men snittet är 7-10 dagar. I slutänden är jag säker på att det är kört denna gång men man hoppas ju in i det sista på nått sätt iaf.
  • FrökenE1985
    hggeli skrev 2017-07-10 21:56:14 följande:

    Jepp. Varje månad har jag tänkt att jag inte ska hoppas och vänta så mkt så det nästan gör ont men jag gör det ändå varje månad.

    Och hoppas för dig med att det är nått där. Och att det går hela vägen för mig. Är livrädd efter mina flera kemiska. Men har inte fått positivt på cb digital tidigare och aldrig såhär starkt streck så jag hoppas hoppas !

    Kram på dej ! <3


    Då ska du nog se att det går bra för dig denna gång. Håller tummarna för dig!

    För min egen del hoppas jag att äggledarspolning kommer göra susen eller att utredningen visar på något som är lätt åtgärdat.

    Kram
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester