Inlägg från: viplanerar09 |Visa alla inlägg
  • viplanerar09

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    bili skrev 2011-08-23 21:14:24 följande:
    Bra! Funderar faktiskt på att starta en helt ny bildtråd, för att få se mer bilder istället för snack. För snacktrådar finns det ju gott om redan, för mars.
    Det tycker jag inte att du behöver :) Bättre med en enda bildtråd för alla som väntars få barn i mars :) Det har varit bra med bilder osv här tycker jag. För vi måste ändå tänka på att det ändå är så pass tidigt in i våra graviditeter. Så ingen har ju börjat köpa på sig massor av kläder och magarna har inte riktigt hunnit börja växa heller :)

    Tycker att man kan disskutera en bild men kanske inte så att det spårar ur och att man börjar skriva om något helt annat än just bilden :)
  • viplanerar09
    Krest skrev 2011-08-23 21:16:42 följande:


    Nu äntligen fungerade det. Detta är min mage... V10 är nu. 9+5
    Har hänt mycket på två veckor :) FIn mage :)
  • viplanerar09
    faceprimer skrev 2011-08-23 21:24:18 följande:
    Oj, råkade skicka innan det var färdigt
    Fortsättning: .... Också lägga in lite bilder. Alla som vill se bilder kan väl också försöka göra den mer levande genom att själv lägga ut isåfall istället för att klaga på att det blir diskussioner.
    Dessutom är det kanske svårt såhär i början med magbilder tex, alla vill inte lägga ut, alla har inte "växt" så man känner det är lönt att lägga ut.
    Men tycker att det får vara nog med klagomål nu, jag tror alla vet att det är en bildtråd och många ber även om ursäkt att de startat diskussioner här och då är det inget mer med det.
    Men somsagt, Nu får det bli som det blir, för mig spelar det ingen roll. Men alla får väl göra det till det dom vill ha tråden till och ta ansvar och göra tråden till det dom vill. Det går liksom inte sätta gränser på vad man får och inte får diskutera. Vill du ha mer bilder, lägg ut själv eller säg att du efterlyser magbilder etc. Det är även somsagt många samma personer som lägger ut så därför kan väl fler göra det.
    Håller verkligen med dig :) Skriv ett inlägg upp till dig!!
  • viplanerar09


    Denna underbart mysiga filt/overall från Polarn och Pyret (449kr) funderar jag på att köpa till underverket. Dock inte fören efter RUL!

    Ååå vad det kliar i mina shopping fingrar :)
  • viplanerar09

    Glömde skriva att jag redan varit och känt och klämt på den ett antal ggr. Bara för att försäkra mig om att den är mysig till bebisen :)

  • viplanerar09
    faceprimer skrev 2011-08-23 21:41:29 följande:
    Vilken annorlunda grej, hihi verkar dock supermysig. Är det som en filt fast overall liksom? För ser att de inte är hål för fötterna eller händerna?
    Ja visst var den. Jag är dock lite osäker hur den ska funka och om bebisen skulle trivas i den. Ja exakt. det är en filt fast som en overall :) Tänker att det inte riktigt behövs en riktig overall när dem det är beräknat i mars. Har även polarn och pyrets ullunderställ som är helt otroliga. Sonen var aldrig blöt och var precis lagomt varmt. Använde bara deras ullkläder från topp till tå, Fleecefilt i botten och ett vanligt vagntäcke till sonen i stort sätt hela vintern. Han är född i november. Han var i och för sig ett väldigt varmt barn :) Men nu han blivit äldre tycker jag att deras ullunderställ håller måttet :) Han har aldrig varit blöt :)
  • viplanerar09




    Allt kommer från polarn och pyret: Mössa: 149kr, Overall: 449kr, Långkalsonger: 279kr, Body: 299kr 
    Finns även i andra färger. Som deras röda och marinblåa

    Vill tipsa om ett väldigt bra ullunderställ till barn! Finns från 50/56 och till större barn. Priset kan jag tycka är väldigt dyrt men så himla hållbara och värd varenda krona. Jag köpte en body från tradera och den var i nyskick även fast två barn hade haft bodyn.

    Jag skulle rekomendera att köpa body och långkalsongerna just för att det är lättar när man ska byta blöja :)
    Vi är väldigt mycket ute i naturen och kör mycket skoter. Så om man ska byta blöja behöver man bara dra ner långkalsongerna en bit och sedan bara ta upp bodyn en bit. På overallen blir både benen och mage nakna.

  • viplanerar09
    Wielkip skrev 2011-08-24 12:34:57 följande:



    VUL v.12+1 (blev tillbaka flyttad från 12+3) lilla bebisen ligger på rygg och vinkar!
    Såg ut som den försökte suga på tummen under de få sekunderna vi fick se den i profil :') Hjärta


    Ååå så mysigt :) Nu vet man ju på ett ungefär hur stort ens eget barn är :) Är själv i 12+4 :)
  • viplanerar09
    Sofiiem skrev 2011-08-24 11:13:09 följande:


    Finaste lilla knytet, V 12+4 

    H*n visade verkligen upp sig för oss, gäspade och gjorde massa kullebyttor! 
    Då måste våran lille knyte också vara i ungefär samma storlek. Vad de hinner växa mycket på kort tid. Själv gjorde vi UL i vecka 8+4 och det såg mest ut som en boll med två små ben och armar :)

    Grattis :) 
  • viplanerar09
    Chetti skrev 2011-08-24 11:29:42 följande:


    Vårt lilla pyre hade utvecklats som den skulle och hjärtat slog så fint. Jag blev tillbaka flyttad 3 dagar så är nu i vecka 8+4. Pyret var 18,9 mm lång =)
    Stort grattis :)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD