Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ååå nu blev jag jätteförväntansfull, vi fick erbjudande idag om att evetuellt flytta in i en större lägenhet, en övervåning på ett hus, men allt hänger på ifall dom som ska köpa det får det, men det hoppas jag Och får dom det, så blev vi erbjudna att hyra övervåningen. Det vore verkligen heeeeeelt toppen, de är en stor o jättefin våning, rymlig o perfekt läge. Åå vad jag hoppas. Jag älskar dock våran nuvarande lägenhet, men denna skulle vara ÄNNU bättre. Hoppas hoppas hoppas....  De vore verkligen heeeeelt perfekt på alla sätt och vis!


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    K girl, läste ditt inlägg i andra marstråden men vill bara skriva LYCKA TILL! Så spännande! Wow tänker på dig!

  • faceprimer
    k girl skrev 2012-02-06 22:35:32 följande:
    Ligger här och andas genom värkar. Allt ser fint ut.

    Åh, spännande!  STORT lycka till! Åh vad jag blev sådär förväntansfull nu för din skull, helt nervös-pirrig sådär. Haha
    Har du öppnat dig någonting än? 
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Nån annan än jag som inte känner hunger längre? Jag är knappt hungrig, och äter jag så kan jag inte ens äta hälften av det jag tar för jag blir jättemätt och det smakar liksom inte gott, dricka däremot, jag dricker litervis varje dag, har nog aldrig druckit så mycket som nu, vaknar törstig om nätterna också.

    Sen mår jag iilla titt som tätt, kan inte ligga på rygg för då mår jag jätteilla, och kan knappt sitta heller för då kan jag inte andas ordentligt... Haha, nu är det kämpigt på många vis men vet inte vad jag hade förväntat mig dom sista veckorna egentligen  hehe. Men det är ju så värt det i slutänden i vilket fall som helst


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Ååå grattis k girl! Min första tanke när jag vaknade var "undra hur det gått för k girl" men åh så kul! Stort stort grattis
    återigen!

  • faceprimer

    Idag är jag bara såå lycklig ! Har fått beviljad sjukskrivning OCH grav.penning! Så när min sjukskrivning går ut i mitten av februari så går jag över direkt på grav.penning!! Kan de bli bättre? Åh så glad jag är!


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    k girl skrev 2012-02-08 06:10:18 följande:
    Hej! Saknar att surra i tråden! Idag får vi dock dator. Vänta ett monsterinlägg! Vi får flytta närmare lillskruttan idag, hon ligger på barn 4 här, har svårt med sockret och sondmatas. Hon har börjat suga dock! Annars mår vi bra!

    Vad kul att höra ifrån dig! Jag är jättenyfiken på din förlossning! Vad bra att hon har börjat suga. Hoppas att det ordnar sig med sockret för lilltjejen. Och återigen, grattis!
    Kram!
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Chetti skrev 2012-02-08 09:57:50 följande:
    Hejhej!

    Trots att jag är "ledig" så hinner jag ju inte med er tillräckligt bra

    Igår var vi på sjukhuset hela dagen för en omfattande undersökning av min dotters njurar. Hon har haft njurbäckeninfektion och det ligger fortfarande vätska runt ena njuren så de vill kolla upp allt så det inte är något fel.

    Idag tänkte jag börja rensa ut ur kökets skåp och lådor. Där kommer jag nog hitta en del intressanta saker som man glömt, som gått ur tiden Obestämd

    Imorgon är det dags för MVC besök igen. Vecka 32+2.

    Och efter det ska jag på samtal med min sons fröken. Det är inget positivt samtal utan en uppföljning av ett samtal vi hade i december. Jag är lite orolig och ledsen över detta samtal. Vill inte skriva så mycket mer men hoppas ni kan tänka på mig imorgon vid 12.00??      

    De senaste dagarna har jag gråtit mycket varje dag, känner mig så himla nere och ledsen. Gråter
    Jag ifrågasätter min roll som mamma, mitt självförtroende är nere på botten och barnen lyssnar inte... Jag känner mig uppgiven och rädd för att nu få ännu ett barn. Jag har 0 tålamod och känner mig mest arg och irriterad hela dagarna.
    Jag tycker alla andra mammor klarar det så mycket bättre och hanterar sina barn så mycket bättre!   
    Vad har vi gett oss in på??              
    Vad tråkigt att höra att du  har mycket tråkigheter just nu, dels med din dotters sjukdom och mötet med din sons fröken. :( Jag ska absolut tänaka på dig imogon kl 12 och vad de än handlar om hoppas jag det löser sig på bästa sätt.

    :( Åh vad ledsen jag blir att läsa hur du beskriver din situation just nu.. Men jag tror du är en toppen mamma. Nu har jag ju inga barn sen innan så jag vet ju inte hur det är, men jag kan skriva under på 0 i tålamod och irriterad hela dagarna ändå, jag tål ingenting och blir arg för ALLT. Och även ajg funderar ibland på "Vi ska bli föräldrar, kommer vi klara det?" etc. Men det vet jag att vi gör när han väl kommer ut. Och jag tror absolut att du kommer klara av det. Det är nog vanligt att man jämför sig med andra, men hoppas du vet att du är den bästa för dina barn och att du är bra som du är. Jag är inte bra på att ge råd, men jag vill bara skicka en kram och jag hoppas att det kommer bli bättre för dig, och tycker att du verkar jättehärlig och go!     
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Hemkommen från BM, SF mått 36 nu i v. 34+5. Blodtrycket var bra och han ligger med huvudet neråt, ej fixerat men ruckbart. Skönt att de inte var rörligt iallafall. Hade gått upp nästan 3-4 kg sen typ 2 veckor!! Så nu är det en viktuppgång på ca 24kg sammanlagt. Inte konstigt att de känns tungt. Hehe. 
     


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Kan man få sammandragningar utan att man känner det? Jag kan känna att magen är stenhård ibland, fast jag inte känt sammandragningen utan bara att den är riktigt hård. Så då borde det väl vara en sammandragning som jag inte känner? Är det möjligt?


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)