Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Becka 77 skrev 2012-01-27 19:41:09 följande:
    Är nu i vecka 33+2 och det står ju överallt att bebisarna ska lugna ner sig nu pga att det inte finns lika mycket utrymme. Men min är ännu mer aktiv än vanligt.

    Det har varit full rulle i tre dagar nu. Idag har den varit igång till och från, sen kl ett i eftermiddags har den levt rövare utan uppehåll. Dels så är det rörelser som jag känner igen sen innan och dels så är det nya moves. Det känns det som om den gör vågen, hela magen rör sig. Den rör sig i hela magen och inte bara på ett eller två ställen. Hickar som vanligt ett antal gånger om dagen men nu skuttar hela magen vid hickan. Och sen grejar den med händerna (bökar, boxar, känner på sig själv eller navelsträngen?) och rörelserna är snabba och den håller på länge. Det känns inte som när de vibrerar utan på ett annat sätt. Den rör sig så mycket att jag har svårt att kunna koncentrera mig på något annat.

    Nån som känner igen sig? 

    Dottern kändes aldrig så här mycket och då hade jag moderkakan i bakvägg. Denna gång ligger moderkakan både framför och bakom, så logiskt sett borde det inte kännas så mycket. Men jag har känt denna lilla galning flera gånger per dag sen vecka 15.
    Min är också mer aktiv faktiskt, och jag känner honom mer än jag gjorde innan, har moderkakan i framvägg, men vet inte om det spelar så stor roll att jag inte känt så mycket innan. Det är ju väldigt olika från person till person om det påverkar eller inte. Vet ju inte heller hur det hade varit Om jag inte hade haft den i framvägg, har ju inget att jämföra med liksom

    I liberos gravidapp står det dock om vecka 34: "...Hon eller han börjar bli starkare, och du kan känna reörelserna mer tydligt än någonsin tidigare."
    Och det gör jag faktiskt, dock har jag aldrig känt sådär överdrivet mycket, inga karatekickar på revbenen här, och det har aldrig varit obehagligt heller, har en rätt lugn kille där inne, men nu känner jag iallafall rörelserna tydligare, och det tycker jag bara är mysigt
    Min mage hoppar också till när han hickar, haha Man kan se hur den liksom studsar lite, och han hickar minst någon gång om dagen.  
    För mig får han gärna röra sig väldigt mycket, jag kände ingenting förrän runt v.24-25 och först runt v.27 kom det regelbundet så jag har inte känt rörelser så jättelänge ändå, så för mig får han gärna böka runt som en galning där inne, speciellt när det inte är obehagligt, och nu är det ju inte långt kvar heller   
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Vet att jag sagt det innan men Alltså åhh, kolla februari bebis bildtråd, flera Goa bebisar har kommit till världen där i, jag smälter och gråter nästan när jag ser alla små liv ååh vad jag längtar efter min lillkille nu men snaaart är han här, älskade liten.

  • faceprimer
    HLinna skrev 2012-01-27 20:41:13 följande:
    Vill också se! Men jag hittar inte... har aldrig fattat riktigt hur man ska söka efter trådar. Kan du länka?

    www.familjeliv.se/Forum-2-12/m59517871.html Här ska den vara
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Jag hade gärna samsovit med vår bebis men det går inte, det är för stor risk för olika saker. Dels åker våra madrasser isär jättelätt, verkligen jättelätt, och då skulle han på något sätt kunna hamna under eller få en del av det över sig, sen har vi en hund som har en tendens att klättra rakt över oss i sängen (han får ligga hos oss i sängen) och den risken tar jag inte heller. Jag kommer ha vaggan precis bredvid mig vid sängen så jag når den med handen, så jag kommer nå honom med handen om det är så.  


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Jag saknar faktiskt ingenting i varken mat eller dryck väg alkohol drack jag ingen innan heller, och maten man ska undvika åt jag inte heller haha.
    Men däremot att sova bekvämt, slippa foglossningen, kunna ta upp något från marken utan att behöva be sambon om hjälp alternativt behöva ställa sig väldigt brett isär med benen för att försöka böja sig ner och utan av ansträngning behöva stöna som en ko, och kunna byta sovställning utan problem, ha på mig mina vanliga skor, och ha på mig mina smycken, jag är en smyckes människa så saknar mina ringar och klockor, armband haha. :p men jag vet att jag kommer sakna vara gravid sen ändå, den mysiga känslan och förväntan, förberedelserna och längtan även om de såklart kommer vara tusen gånger bättre att ha min lilla son ute hos mig istället men jag njuter av att vara gravid samtidigt som jag längtar tills jag får ha honom här men nu är det ju faktiskt inte alls långt kvar, galet att våra bebisar snart är här

  • faceprimer

    Är de någon som vet varför man blir illamående/yr numera? Jag kan knappt sitta längre utan att må illa och känna mig jätte yr :/

  • faceprimer

    qatteriin, blodtrycket ska vara bra som jag fattade det som. Inget dom påpekade när jag var där i tisdags.

    Jag undrar verkligen vad som är normalt ang. yrsel/illamående, jag kan känna mig yr o illamående jätteofta o börjar svettas som en gris, känner mig som svimfärdig emellanåt. Kan de va normalt att ha de såhär? Känner av det varje dag numera.

  • faceprimer

    Dock mådde jag aldrig illa i början av graviditeten bara ytterst ytterst lite någon gång, så det är något som dykt upp nu, dock är de att jag blir yr, svimfärdig och svettas enormt som gör mig mest orolig :/ känner mig inte säker att gå ensam och tex handla längre om de skulle va så att jag svimmar :/

  • faceprimer
    Marielle85 skrev 2012-01-30 13:31:40 följande:
    Var det i den här tråden folk hade haft problem med mamma jeans som ni köpt på HM?

    Mina har nu gått hål vid fickorna :/ Jävligt irriterande. Inköpta för 3 v sedan!!!! Demon

    Har köpt sammalagt 3 därifrån och alla har gått sönder på ett eller annat sätt, dålig kvalité. Men dom är ju relativt billiga om man jämför med andra ställen, de jag köpt ligger på 300-400kr.
    nu har jag dock skickat efter ett par till från H&M, men nu är de ju inte så långt kvar av graviditeten så kände heller inte för att lägga ut flera flera hundra på ett par jeans igen, så hittade ett par för 299:- får hoppas dom håller graviditeten ut iallafall.
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Kristinka, japp jag, jag fick hepatos redan i v.22 och blev satt på medicinering graviditeten ut för att sänka gallsyre värdena. Nu är klådan borta och värdena bra tack vare medicinen

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)