Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Kinesiska testet stämde för oss också


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Åå, kom in i februari bildtråden här på FL, och vissa bebisar har redan kikat ut. Såå söta


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Har sett att de fanns två kinesiska kalendrar, en när man bara går efter hur gammal mamman är och befruktsningsdatum, och ett när man skriver in årtal, datum och dag på mammans födelse, och sen befruktningsdatum, ena testet sa pojke och andra flicka, haha.


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Mary Jo skrev 2012-01-18 12:07:01 följande:
    Ligger i samma rum på förlossningen där jag födde Vilja för snart 2 år sedan. Har sedan i natt haft hemska magsmärtor och spydde blod på morgonen.. allt ser bra ut med bebisen tack o lov så nu väntar vi på att få komma ner tilll kirurgen , kolla om jag fått ngt bråck i magen eller liknande.. är ju gastric bypass opererad och det är en komplikation som kan bli. Men mitt i allt det onda så är vi ändå överlyckliga. Fick ju kolla med ultraljud och då frågade läkaren om vi ville veta kön och det syntes mycket väl.. vi ska få en lillebror!! :) är så lycklig.

    Först: GRATTIS till en liten pojke, så underbart
    och vad tråkigt att du har fått åka in och inte mår bra, men skönt att allt var som det skulle med bebisen!
    Hoppas dom kommer på vad som är krånglet och att du kryar på dig snarast! KRAM  
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Jag hade ingen aning om att det fanns en risk med att göra vändningsförsök, men det är ju verkligen något att tänka på om nu bebisen ligger i säte. Visserligen vill jag verkligen föda vaginalt men skulle det bli tal om vändningsförsök så skulle jag nog hellre vilja ha snitt när jag hör om vilka risker det finns. 
    Jag har ju somsagt ingen aning om hur min bebis ligger, jag känner mest rörelser på höger sida, men även på vänster. Ska på TUL nästa tisdag så får veta då
    Om man kissar väldigt mycket, kan det vara ett tecken på att bebisen kan ligga med huvudet neråt? Upplever att jag börjat kissa väldigt mycket nu denna vecka mot förra veckan, hade även rejäl molande värk/mensvärk liknande smärta för någon vecka sen.    


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    micksaan skrev 2012-01-18 11:49:34 följande:
    Här är vår vagn, ett fynd från Blocket som vi hämtade hem i förrgår. Ska bara komplettera den med lammskinn, ståbräda, "skötväska" från Stadium och så ska jag sy ett påslakanset i rött med vita prickar.

     


     


     


     



    Jättefin!
    och jag älskar vagnmobilen! Såå fin!  
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Carla82 skrev 2012-01-18 12:36:01 följande:
    Ja, det tror jag absolut kan vara ett tecken. Första dagarna...ännu värre nätterna som hon vänt sig neråt sprang jag och kissade oavbrutet. En natt gick jag upp 6 gånger. Nu trycker det fortfarande på men inte så farligt...då är fogsmärtan därfram värre. :-/ Min sparkar både åt höger och åt vänster...trots att de är fixerade kan de fortfarande byta sida.
    Nejdå ingen kan tvinga dig till nåt. Man brukar få planerat snitt en vecka tio dagar innan BF.

    Tack för svar
     Min foglossningssmärta har blivit betydligt värre nu senaste veckan också, vissa gånger kan jag knappt röra mig/resa mig etc för det bara värker nått enormt där framme runt omkring blygdbenet, och så har det inte heller varit innan.
    Kan ju hoppas de är att han vänt sig neråt, annars hinner han säkert göra det  
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Kära nån vad ni skriver, orkar som vanligt inte läsa ikapp, haha.
    Jättekul att se bilder på er som lagt ut, ni är jättefina
     
    Puh vad tungt det börjar bli att vara gravid nu, jag kan inte sitta ner ordentligt utan måste alltid luta mig bakåt en hel del, annars så kan jag knappt andas, eller andas kan jag, men det känns jättetungt. Jag sover som en kratta, blir inte många timmars sömn alls.
    Men det är väl lika bra att förbereda sig inför vad som komma skall

    Nästa vecka ska vi på TUL, så himla spännande och se vår lilla prins igen. Som jag längtar.   
    Kan dom se vad han väger på TUL?
     
    Det är ju helt SJUKT att våra bebisar snart är här. Har det inte gått sjukt fort ändå?! Jag kommer ihåg när jag startade denna tråden, känns som om det ändå inte var så länge sen och nu är vi snart där. GALET! Längtar så det inte är klokt  


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Om man ska ha vagga, ska man ha något "skydd" i kanterna? Som det finns på spälsäng? Även att det inte är öppet så som på en spjälsäng så känns det ju lite obehagligt om bebis kommer typ rulla in i träkanterna på vaggan? (syftar på om man vaggar vaggan att bebisen typ skulle "rulla med) haha nu låter det som om jag skulle vagga jättehårt, det kommer jag givetvis inte :P Men jag vet inte hur "stabil" en bebis är i en vagga, hehe. Eller ska man typ lägga lite filtar eller liknande runt? eller behövs det inte?


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Scorpio skrev 2012-01-22 15:28:19 följande:
    Ett litet smakprov på vår lilla Enja! =) Finns fler bilder på bloggen!

     


     
    Åh hon är ju helt bedårande lilla Enja! Tack för du lagt upp bilder. Har precis kikat in i bloggen nu också, så himla fin hon är! 
    Detta fick mig verkligen att förstå att tänk att jag har en bebis i magen, det är helt galet!  Som jag längtar  
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)