• SaraA

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempa : bm säger bara att de går över när lillan är ute .:(

    Vet inte om jag provat losec men provat de mesta från Apoteket. Ska iväg med sambon sen och handla så ska köpa allt som finns då och prova tillsammans.

  • SaraA

    Gavascon funkar inte alls på mig. Det som funkat bäst har varit rennie men inte hittat något som tar bort de helt bara lindrar lite lite.

    Enligt magmusklerna så ligger de på sidan nu.. Så man har inga mitt på magen. De kan ta upp till ett halvår efter att bebisen kommer innan de är "normalt" igen. Därför man inte skall träna magen efter förlossningen.

  • SaraA

    Nu har jag köpt lite nytt för halsbrännan och hoppas på att få sova inatt. Köpte samarin och novalucol. De är nog dom ända jag inte testat. Dem bade inte rennie annars hade jag köpt de för jag vet att de hjälper lite.

    Stinis: lycka till imorgon. Tänk att du snusar bebis imorgon :) mysigt.

    Huden på min mage känns också som att det ska spricka ibland. Men smörjet inget alla länge för tycker att det kliar så mycket mer när jag smörjer. Så har skippat det helt.

  • SaraA

    Mynneja: Helt okej för mig att du skriver det här. Tråden är till för stöttning i alla delar. Att detta hänt er är verkligen hemskt. Men du är fortfarande lika välkommen med dina tankar och sätt att hantera det på. Kramar om. har tänkt på er massor. 

        

  • SaraA

    JAA, Jag har fått sova inatt utan att vakna av halsbrännan förens halv 9 i morse. Vilken lättnad. Somnade dock inte fråns 1 i natt men de va för jag vilade 2 timmar på eftermiddagen. Men jag har sovit.. Drack en samarin 1 timme innan jag gick och la mig och knaprade två sånna tabletter innan jag la mig i sängen och det verklade hjälpa. Eller va de slumpen? hoppas iallafall att de blir samma inatt så kanske man är lite utvilad när lillan väljer att titta ut.

    stinis: Lycka till idag nu är der verkligen inte långt bort.. SÅ mysigt.

     

  • SaraA

    Fy vad tråkgit med sambon. Hoppas han ångrar sig idag.

    Jag va lagom irriterad på min sambo igår också. Dock av helt andra anledningar. Jag skulle hälsa på min mormor på sjukhuset och sambon va iväg och körde cross. Han hade ordnat så att sonen skulle vara hos sin faster så länge men när jag skulle lämna honom va de ingen som svarade. Absolut ingen. Så tillslut kom sonens farmor och öppnade dörren hemma hos hans faster. Då låg som och sov. Vist va inte sur på henne. Men på sambon då jag påpekat dagen innan att jag tyckte han kunde stanna hemma. Han va lagom stressad sen när han ringde upp då jag nog hade ringt han 12 gånger så han trodde att jag hade värkar. Men han bad om förlåtelse sen iallafall. Så de va ju något.

           

  • SaraA

    Stinis : ååå va roligt. Är faktiskt lite avundsjuk:P hehe. Vill så gärna träffa vår lilla nu ju. Hihi. Lycka till. Snart får ni snusa på bebis. Dom luktar ju sååååååååååå gott

  • SaraA

    Ni skriver verkligen skit mycket. Man hinner inte alltid med att läsa allt,

    Stinis. Grattis till den lille :) njut nu av tillskottet och hoppas att du får tillräckligt
    Med smärtlindring så de inte gör ont.

  • SaraA

    Canjjj: grattis till din lille pojke :)

    Själv kan jag inte somna. Undrar om det är för att jag vilade på soffan innan :( men men. Får prova igen.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)