• SaraA

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ckm: Vi åker den 27 augusti till alanya. :) ska bli riktigt skönt. Hoppas dock på att få ett vul till innan det så man kan vara lugn att liten mår bra när man åker. Var ska ni i Turkiet?

  • SaraA

    Okej va skönt att höra att det är fler som ska ge dig ut på semester, kanske man kan lugna sig. Vet att det inte är farligt men lite nojig blir man ändå,

  • SaraA

    Ckm: okej där ser man. Skönt. Nja börjat skriva lite smått vad som måste med. Min son är ju 3 år nu så behövs inte så mycket till honom mer än kläder och hans nallar så de är skönt:) ja jag är gravid i vecka 12 när vi åker så hoppas verkligen den lille vill stanna. Så ska fråga min bm om
    Vi kan få kolla skrutten innan vi åker så man kan va lite lugn.

  • SaraA

    Vi har berättar för dom flesta. På grund av att vi vill ha stöd om något skulle gå på tok. För dom närmaste vännerna berättade vi förra helgen för vi hade bestämt den innan att ha fest hemma på grund av karneval i stan så för att inte alla skulle vara på mig att dricka berättade vi:)

  • SaraA

    grattis alla nya som plussat :)

    Själv har jag också gått in i vecka 8 (7+2) idag. och mår illa från det att jag går upp tills jag somnar:( så jäkla tråkigt. klöks? Stavning? väldigt ofta men ingen spya än. skönt är de.

    Med sonen spydde jag hela tiden. från det att mensen inte kom tills han tittade ut ur magen. Så hoppas på att jag slipper det iallafall.

    Jag har nyss fyllt 22 och väntar mitt andra barn. Så mycket kan funka fast att man är ung:) Samma pappa till båda och allt känns bra:) Denna graviditeten var dock inte planerad. Men ändå glada och hoppas att allt går vägen:)

  • SaraA

    Idag har jag varit på hälsosamtal det gick bra:) fick en tid för ul den 11/8. Sa att jag ville kolla liten innan vi åker till turkiet och hon tyckte det var helt okej:) skönt sen är det riktig inskrivning den 25/8 och den 27/8 åker vi till Turkiet:) massor av dagar att se fram emot:)

  • SaraA

    Kommer med ett dystert inlägg.

    Livet tog en stor vändning i morse när det bankade som fan på dörren. Gick upp och möttes av världens rök moln. Sprang upp
    Och väckte sambon och drog upp sonen. Lägenheten under oss har en fullt utvecklad brand. Vi alla lever och mår efter omständigheterna bra fysiskt psykiskt däremot inte lika bra. Sambon min slänger sig ut på taket och tar emot vår son och efter kommer jag. Där satt vi i all rök och visste inte så mycket. Men vet nu stt inget i vår lägenhet går att rädda. Vi står nu utan allt. Kläder, leksaker allt. Fy fan säger jag bara,

    Men vi lever och det är vi evigt tacksamma för. Våra vänner bor i lägenheten under. De har klarat sig men deras dotter va i lägenheten länge och kom inte ur. Men en hjälte till granne klättrade upp på stuprännan och räddade hennes liv

  • SaraA

    Försäkrings bolaget är snabbar och en liten summa pengar sätts in till oss idag då vi kan handla lite kläder. Det behövs.

    Branden har startat i en av grannens barns sängar. Troligen en lampa eller något. Barnet var snabbt inne hos sin mamma men Sa inget mer än att det luktade så mamman reagerade inte från en stund efter när lägenheten blev rökfylld på några sekunder.

    Vi bor i landskrona. För tillfället hos min pappa. Får se hur allt löser sig nu. Fysiskt mår vi bra men psyket spöka med en hela tiden.

    Nu börjar vi om från ruta 1 igen :(

  • SaraA

    Hej. Nu börjar man verkligen förstå att man inte har något hem längre. Vardagen har inte längre några rutiner och allt känns verkligen piss.

    En glad nyhet är iallafall att liten i magen lever. Vi fick idag se den på ultraljud och den rörde sig massor. Men hon kunde mäta den och är idag i vecka10+1. Så en glad nyhet i allt tråkigt som hänt.

    Hinner inte läsa igenom allas inlägg men tack till alla som peppar lite och liknande. Nu börjar kampen på att hitta tillbaka till en vardag igen.

    Hoppas alla andra här inne mår bra. Kram

  • SaraA

    12+0 idag. Känns bra. :)

    Än har vi inte fått någon egen lägenhet efter branden men väntar fortfarande och håller tummarna.

    På lördag åker vi till Turkiet och längtar som in i Norden att bara lämna allt här hemma och få mysa lite innan vi kommer hem till allt skit igen.

    Lycka till alla men ul:)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)