• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ska berätta för våra familjer idag...!!! Någon här inne som har berättat på något lite annorlunda och roligt sätt??

  • loppan

    Hej tjejjer!

    Var ett tag sen man var inne här, har mest jobbat-sovit-jobbat-sovit :) Hoppas allt är bra med er, vill läsa mer lyckliga inlägg!  Själv har man äntligen berättat för omgivningen, även de närmsta kollegorna, känns såå skönt att slippa ljuga :)

    Hur mår ni idag??

  • loppan

    Är det många som ska göra VUL/UL imorgon? :) Hoppas, hoppas det kommer gå bra för alla! Jag ska på inskrivning imorgon men VUL får jag vänta på tills 6e september.

  • loppan

    Ojdå, ja det var en hel del som ska på UL imorgon, hoppas det går bra för er alla, håller tummarna! Uppdatera gärna och jag vill gärna se fina bilder i bildtråden också :)

  • loppan

    Men åh, asså jag förstår att alla inte kan hoppa jämnfota och fira med pompa och ståt eftersom man visar känslor på olika sätt, men GRATTIS kan väl alla säga?! och ett leende? Hmm, tråkigt i vilket fall...har själv en nära vän som i stort sett vänt ryggen till ända sen man berättade, men jag ser det som att hon får ta och smälta det så får vi se hur det går sen. Jag är iaf glad för alla här inne, och hoppas att det kommer gå bra för varenda en! Glad

  • loppan

    Ja, lycka till alla idag som ska på UL! Håller också tummar och tår!

  • loppan

    faceprimer: har också tjaffsat en del med sambon de senaste dagarna, han är hemma med feber och jag går runt och är hormon-grinig, huuua vad tråkigt det är :( men vi får tänka på att det är övergående och att vi egentligen inte är såhär sura i vanliga fall :) hoppas du får en bra dag trots allt även om det känns kämpigt nu med en lång arbetsdag framför dig, kram!

  • loppan

    GRATTIS till alla som var på UL igår, jättefina bilder i bildtråden! :) Förhoppningsvis kan jag också lägga in en bild om två veckor.

  • loppan

    Stinis83: Fyy vilken dag du verkar ha haft, känner med dig, började också storgråta på jobbet förra veckan :( Usch, hoppas det känns bättre för dig nu!! Du får ha en myskväll ikväll och bara tänka på dig själv, ny dag och nya tag imorgon! Kram!

    Nyponblomman: Förstår att det var riktigt läskigt, men måste varit skönt att få se att pyret mådde bra!  Tänk vad häftigt att få se hjärtat slå :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)