• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ja vi har också pratat om Findus, himla gulligt :D ja jag tror också man absolut sorterar bort det, ingen fara, man relaterar till det man vill relatera till :)

  • loppan

    jempa: känns det bättre idag?? förstår verkligen hur du kände dig igår, hos mig bottnade det mest att jag kände mig jätte tråkigt som inte kunde hitta på något själv för att jag var alldeles för trött! vilken vecka är du i nu? hoppas det känns lite bättre för dig idag iaf, kram!

  • loppan
    faceprimer skrev 2011-09-12 18:07:32 följande:

    Någon annan än jag som LIDER utav rejäl huvudvärk? Fyy.. jag har så himla ont i huvudet så jag kan inget annat än ligga ner, så fort jag står upp så dunkar huvudet av värk och de hjälper inte med medicin. Jag vet itne alls vilken slags huvudvärk det är heller. Migrän, spänningshuvudvärk, stress huvudvärk..... jag hade problem med huvudvärk innan också och vi trodde de var migrän eftersom det var i samband med illamående, o vi har migrän i släkten, men vet inte om det är det längre. Läkarna ville ju inte gå  vidare med det utan var mest "Håll koll på om du får de i samband med något och hör av sig isåfall.." sen var det inget mer med det. Fast jag sa att jag itne vet varför eller när jag kan få det.

    men nu kommer de oftare sen jag blivit gravid. kan de vara någon som helst fara att ha huvudvärk så ofta?



    Ja jag har också haft det!  jag trodde att det berodde på att jag har varit lite snuvig till och från men har verkligen haft panghuvudvärken from hell..Jag har ingen aning om det kan vara farligt men jag har för mig att jag har läst någonstans, nån gång att hormonerna kan ge en huvudvärk..vi kan ju hoppas att det är så iaf.
  • loppan
    Kalksten skrev 2011-09-13 17:01:00 följande:
    Wiiihiiii INSKRIVNING igår, det kändes verkligen som en milstolpe vi längtat så efter!!!
    Alla värden såg bra ut utav de som man kunde se direkt vilket känns skönt o mitt illamående börjar avta och jag börjar må riktigt bra så nu ska jag börja träna lite också, BM sa att det är bara bra om jag försöker träna som vanligt för det underlättar graviditeten o förlossningen ju.

    På fredag kan vi ÄNTLIGEN berätta för ALLA!!!!!
    Åh, vad hääärligt Solig vilken kanondag du har haft!
  • loppan

    jempa: aah, vad kul med UL! :) Vilken tid ska du dit? ja, jag själv borde nog också börja tänka på kosten men det är svårt att låta bli när man blir sugen på något..har precis bakat frallor här hemma och har precis proppat i mig tre stycken med ost och marmelad, haha. Jag mår bara bra och magen min den växer Glad

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)