• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Wielkip: Jag vill nog tro att du är gravid ändå! försök njuta av detta nu och så tar du ett test om några dagar, eller kanske åk in till ngn vårdcentral/mottagningg och ta ett test?? där kan du ju få faktura på ditt besök istället för att betala direkt.

    Habanita: Kram! Förstår att det är tungt och rent ut sagt förj...ta en paus, landa lite med detta så ska du se att det känns lite bättre. Håller tummarna för er i framtiden! Som du säger, tänk om det är meningen att ni ska ha tvillingar :)
  • loppan

    Morgon tjejjer! idag är dagen då man ska lyfta luren till barnmorskan och boka tid :) huua blir faktiskt lite nervös och pirrig. Och om ca 7 veckor ska vi berätta för vår omgivning...de veckorna kommer nog inte gå speciellt fort, haha! någon som har berättat på något speciellt sätt eller har ni bara sagt rätt ut??

  • loppan
    Luscious: Klart du får vara med, välkommen! :) Håller tummarna för att det kommer gå bättre denna gången! bor också i gbg.. :)

    Jag tror inte vi kommer att ta reda på könet, lite som en överraskning sådär...och jag har min födelsedag runt BF så jag ser det som min present ;) och namn, haha ja herregud...vi är nog inte riktigt helt överrens även om vi mest skojar om det nu, känns lite som att båda två har problem att ta till sig graviditeten, att det känns fortfarande som att vi skojar om det eller nåt sånt.

    Har även fått ringt BM idag! Oj, vad jag nervös jag blev när de väl svarade, hasplade ur mig att jag heter blabliblu och jag tror att jag är LITE gravid, haha! :) Hon jag pratade med verkade så snäll och började skratta och sen flöt samtalet bara på. Första samtalet 2 augusti, oj ojoj..
  • loppan
    sunshined: fick du tag på dem, gick det bra för dig?? :) jag ringde igår, var också jättepirrig och visste inte riktigt vad jag skulle säga :D
  • loppan
    Jeliqa skrev 2011-07-20 10:14:16 följande:
    Jag ringde i fredags och visste inte heller vad jag skulle säga. Jag stammade och "ööh"ade hela tiden. Tillslut sa jag bara att jaha, jag är visst gravid. Sen skötte BM resten av snacket :)
    Ska på första samtalet nu på fredag, trodde inte man gick så tidigt men tydligen är det bara något sorts hälsosamtal och den riktiga inskrivningen görs senare.
    Hahaha, dom har nog ett par sånna samtal i veckan :D Jag ska dit om två veckor, visste inte heller att man skulle dit så tidigt, då är jag i v 8..vilken vecka är du i nu??
  • loppan

    Jag har också fått mage, även om jag inte har fött barn tidigare ;) är mest svullen på kvällarna!

  • loppan
    Jeliqa skrev 2011-07-20 10:39:20 följande:
    Haha ja det tror jag också. Glad
    Jag är i vecka 6 och trodde inte man skulle dit först runt vecka 10 någon gång, men de tyckte att jag lika gärna kunde komma nu på första hälsosamtalet och sen skulle vi ta en "riktig" inskrivning om några veckor Glad
    Vad roligt! :) när har du BF isåfall??
  • loppan
    fyrvaktaren skrev 2011-07-20 10:41:36 följande:
    Hehe...jag satte i halsen precis när BM svarade så jag började mest med att hosta, fick sen be om ursäkt och lyckades få fram att jag var med barn. Sen skötte BM mesta snacket. :)
  • loppan
    Jeliqa skrev 2011-07-20 10:49:53 följande:
    18 mars om man räknar från mensen. Men jag hade så skum mens då (väldigt lite och bara 2 dagar istället för rikligt och fem dagar som jag brukar ha) och har mått illa i tre veckor redan så eventuellt kan jag vara längre gången. Blir spännande att se på UL sen. :)
    När har du BF?
    Ja, oj det blir ju verkligen spännande!! Första barnet för dig?? Jag har BF 19 mars om man räknar från mensen, jag slutade med piller i april och fick igång mensen som vanligt så jag tror nog jag kan vara ganska säker på det. får prata med BM så får vi se vad hon säger!
  • loppan

    Hej tjejjer! Har varit iväg på weekend och inte haft tillgång till dator under tiden så jag hade en hel del att läsa haha! Roligt med en hel del nya, välkomna och grattis! hoppas det rullar på bra för er andra, själv är tröttheten boven hos mig, har somnat på de konstigaste platserna i helgen, haha. Imorgon går man in i v 7 :) någon som skall på inskrivning hos BM snart??

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)