• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    wielkip: jag tänker också att bristningar inte endast är hormonellt men samtidigt så mage kommer man ju varesig livmodern är bakåt eller framåtlutat och om huden inte hänger med så kan man nog oturlig nog få bristningar ändå :/

  • loppan
    Evelinas skrev 2011-09-16 20:49:26 följande:
    Jag har just blivit friad till!! Sambon frågade om vi skulle lägga pengarna på ett nytt kök (som vi planerat) eller på ett bröllop. Gissa vad jag valde??
    GRATTIS :)!
  • loppan

    Shirin: Jag har mitt RUL den 26e oktober och det känns som en evighet Flört vilken vecka är du i nu??

  • loppan
    Shirin85 skrev 2011-09-18 20:08:59 följande:
    Haha förstår det! Jag är i v.16 och kommer vara i v.18+3 vid RUL.
    VI har inte gjort något VUL än så det blir första gången vi ser liten, och det är mycket möjligt att jag blir framåtflyttad eller bakåtflyttad eftersom jag räknat ut mitt BF själv, kan ha blivit helt knasigt.
    Barnen får vara hos sin farmor&farfar så ska jag och maken på RUL och äta middag ute efter, så det är en dag jag ser fram emot.  Vilken vecka är du i?Glad
    Men åh, då förstår jag verkligen att det känns som en evighet om ni inte fått se erat lille pyre innan! :) Hoppas verkligen det går bra för er! {#emotions_dlg.flower} Jag är i v. 14 nu och kommer vara i v 20 då men vi har redan haft två UL!
  • loppan

    På Mamamia sa de att jag hade en framåtlutande livmoder men att det absolut inte spelar någon roll om man har bakåt eller framåtlutande Obestämd

  • loppan

    Ja, diskussionen har verkligen blivit lite tröttsam och verkligen skit tråkigt att ni vill lämna tråden. Jag tror bara att alla är olika, jag personligen tog inte illa vid av luscious kommentar,  men däremot kan jag ta illa vid av andra kommentarer eller inte illa vid, men gör så att jag blir orolig eller kanske börjar tänka på ett visst sätt som jag inte hade gjort annars, men jag vet ju att folk är här inne för att lufta sig och berätta om sina erfarenheter/tankar och vissa dagar när jag själv känner att jag inte orkar så struntar jag i att kika in här.

  • loppan

    Carla: Jag är precis likadan som du! Haha, kan-själv-tänket börjar min sambo bli galen på :)

  • loppan
    Carla82 skrev 2011-09-20 14:07:20 följande:
    Purran: Haha! Det är inte bara min man som blir galen (och min svärmor som klagar på att jag inte ber om hjälp när jag behöver den hehe) utan jag blir galen på mig själv också! Det är ju så dumt liksom!

    Ja visst är det dumt! Men det är bara det att folk i min omgivning beter sig som om jag har fått något slags handikapp istället för att vara gravid, många kommentarer som "jag tar den där åt dig, du ska inte behöva bära nu" och sånt där, men jag tror faktiskt det inte är farligt att bära en matkasse som har ett mjölkpaket och en påse bröd i sig Flört Men en vacker dag får man nog ge upp och låta sig bli lite bortskämd, det förtjänar vi ju faktiskt, eller hur?
  • loppan

    Vad menar du med dolda påhopp? Och jag tycker faktiskt det där var ganska onödigt inlägg för du själv var ganska nojjig innan ditt första UL om jag inte minns fel..

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)