• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Goa magar ni har tjejjer :)!

  • loppan

    Stinis83: har också varit på ovanligt dåligt humör idag! har grinat och surat fram och tillbaka, vet ej om det är hormoner eller abstinens från nikotin - säkerligen en blandning :) du får vara lite extra gullig ikväll mot din karl!

  • loppan
    alvaereva skrev 2011-07-13 11:02:05 följande:
    Liseberg för en nygravid;
    Våffla med grädde och chokladsås, chokladglass från B&J, mat från Burgerking och sockervadd. Kissade tre gånger på fyra timmar, somnade på en bänk och grät som en dåre när Jan Johansen spelades på radion i en liten presentbod. Joråsåatteeee....
    :)
  • loppan
    Nikis skrev 2011-07-13 18:37:53 följande:
    är de bara jag som är jätte tjock? eller känner mig tjock iaf :P
    Det är du inte ensam om! pff..jag gick ner 8 kilo på ganska kort tid nu inför sommaren och kommer nu inte riktigt i de där tajta byxorna som var mitt mål :) men jag får ju något fint i gengäld! har du gått upp något eller är du bara svullen?:)
  • loppan

    Habanita: Ledsen för er skull! Förstår att det måste kännas helt sjukt just nu. Ta hand om er, ge inte upp! Kram!

  • loppan

    faceprimer: förstår verkligen att det känns konstigt att neka sin graviditet samtidigt som man inte vill berätta för tidigt! jag själv försöker undvika alla situationer som har med alkohol att göra, haha..känner mig riktigt osocial och konstig men jag tror de flesta kommer förstå bättre sedan :) är det någon i er närhet som vet om det redan nu??

  • loppan

    Hej alla nya och grattis! Skriv gärna upp er på listan längre upp :)

    Och det där om hård mage...ska nog också försöka äta en kiwi varje dag, haha. Är det någon som har något tips mot halsbrännan??

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)