• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Mamma sushi, haha vad sött det lät :) har aldrig varit ett fan av sushi, men man får ju nästan ta och pröva en sån där bara för att :) är det någon från göteborg här inne på detta forumet förresten??

  • loppan

    Jag ska på inskrivning v 8 (7-0)...men det är väl mest bara hälsosamtal då? eller? :/

  • loppan

    Har inte heller någon speciell matlust, har blivit lite deppig nu på slutet av semestern också. Illamåendet kom igår och nu sitter man här medans vänner är ute och roar sig :) Vi har inte berättat än eftersom båda vill vänta tills minst v 12...har krypit upp i soffan med katterna och tittar på film så jag ska inte klaga för bra har jag det! 

    Jag har fått för mig att de finns någon sorts åksjuketablett man kan köpa receptfritt på apoteket mot illamående, någon som kommer ihåg vad de heter?? 

  • loppan

    Tips om ni inte visste om det..livet på BB går på 5an nu såg jag :)

  • loppan
    faringe skrev 2011-07-27 21:12:46 följande:
    tittar redan helt besattGlad
    Haha, vad härligt att man inte är ensam om det iaf! Jag får passa på när sambon inte är hemma...han tycker alltid att vi kollar på "sånna program" som han säger, alltså en unge i minuten, livet på bb, unga mödrar mm, Glad 
  • loppan
    faceprimer skrev 2011-07-27 22:03:12 följande:
    haha här har ni en till :D såg att en Unge i minuten hade börjat gå i repris förra veckan, men tror inte det går repris nu längre, men då satt jag och sambon och tittade på ett avsnitt ihop, så underbart de var :)
    är också helt besatt av sånna program, och har varit det länge :)
    dock skrattar sambon bara om han frågar vad jag gör och jag nämner något som har med att titta på bebisprogram att göra för han menar att de är nästan de enda jag gör.. haha :)  
    rätta takter ;)
  • loppan
    Chetti skrev 2011-07-28 17:02:23 följande:
    www.bonprix.se/se/home.htm

    Läste att någon ville ha tips på mammakläder. Klicka på länken och du kommer till Bonprix´ hemsida. De har massor av mammakläder och till bra priser.  
    Tack, supergulligt!
  • loppan

    Min sambo kommer att hänga med på hälsosamtalet men enbart för att han själv vill...för mig är det mer viktigt att han är där och lyssnar på hjärtslag samt ultraljud :) jag tycker det är helt upp till varje par hur man själv vill ha det

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)