Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Lyckobebisen skrev 2012-01-25 12:46:06 följande:
    Förresten, jättefint namn!!
    Okej, konstigt att man väntar längre då. Iofs kanske det har att göra med att det är lättare för bebisen att vända sig hos omföderskor? Samtidigt riskerar man väl att föda tidigare än som förstagångsföderska.. Är nog en balansgång det där.

    Jag har inga problem med snitt, jag står ju på sidan av. Hade jag varit gravid hade jag velat bli snittad helst oavsett. För C's skull så hoppas jag att allt blir som hon vill och just nu är det en så naturlig vaginal födsel som möjligt. Hon tycker bara det är förbaskat obehagligt att vara vaken. Hade hon sövts hade hon inte haft några problem med det säger hon.. Jag kan tänka mig att det måste vara obehagligt.
    Jag tycker att snitt verkar vara så säkert för bebisen så det känns bra. Dessutom har vi flera vänner som nu börjat förlösas vaginalt och sen ändå fått akutsnittas.. Så det känns väldigt säkert. Danderyds sjukhus har dessutom hög snittstatisk och väldigt vana vid det, och vi känner stort förtroende för dem där
    Tack ! det känns bra att hitta en namn som passar till lillkorven

    Mmm jag fattar inte heller egentligen men hon körde på och antog att jag ville göra ett vändningsförsök ... men det vill jag ju helst inte . Hon såg förvånad ut när jag sa att jag kände obehag inför tanken på ett vändingsförsök . Jag hoppas hon inte börjar tjata på mig om det blir aktuellt . Då lär hon få se en mindre charmig sida av mig

    och jag är glad att jag får vara vaken isåfall och slipper sova .. jag tycker inte om att bli sövd ... men kan ni inte säga att hon helst vill sova ?
    Jag vill möta bebis så fort hon kommer ut därför är jag helst vaken .

    Ja det kommer ju såklart gå hur bra som helst ! oavsett vad det blir vaginalt eller kejsarsnitt .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Lyckobebisen skrev 2012-01-25 13:05:19 följande:
    Ja, vår sa iofs också så.. att hon hör av sig till förlossningen så man får komma dit på vändningsförsök. Men direkt vi sa att nej, men vi vill inte det, så sa hon bara att nej, då skriver hon det och så får vi prata med läkaren om snitt istället. Nej, tjat är verkligen dåligt. Man är redan utsatt och så länge man bara får höra förklarat olika sidor så räcker det..

    Ja, hon vill ju vara vaken så, eftersom hon också vill träffa bebis direkt, men förstår att det känns sjukt att någon ska skära i en samtidigt som man är vaken.. Jag tror att sövning är dåligt, tror det kan göra att man lättare kan få förlossningsdepression..

    Vi får hoppas att det går bra. Nu har vi ju ett par veckor på oss.. Jag ska prata snällt med bebis snart, annars ska jag skälla lite. hehe
    Ja jag vill inte . Det borde väl räcka ? känns väldigt obehagligt ..

    Mmm den aspekten är ju inte direkt trevlig att de öppnar magen medans man ligger där vaken .. jag vet att min *host* feeeega sambo kommer att vara vit i ansiktet .

    Lite skälla .. lite prata snällt .. det är det jag gör med korven också ...
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stronza simpatica skrev 2012-01-25 13:12:16 följande:
    Coops: jätte fint namn verkl..

    Fick kejsarsnitt sist pga havandeskapsförgiftning och eftersom jag blev gravid så tätt efter är det obligatoriskt snitt nu med.
    Hade ärligt talat helst sluppit, hatade känslan av spinalbedövningen, att inte känna sin kropp alls fr bröstet och ner, man var förlamad! Ja usch ser inte fram emot det igen. Föredrar då hemsk smärta i typ 10 Tim än detta och sen ha smärta i en ve så fort man rör sig. Fast i Sverige får man ju smärtstillande efteråt så det är nog inte så jobbigt. Har du inga problem med att vara helt bedövad så är kejsarsnitt väldigt snabbt och effektivt och det bästa är att allt där nere är som det var innan, oförstört;)!
    Gracias Stronza Simpatica ! A mi tambien me gusta mucho

    ja de får väl ta och ge mig en massa droger efteråt får jag hoppas ! hahhahaa
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Carla82 skrev 2012-01-25 13:31:03 följande:
    Men då får vi hoppas att sd beror på det. Bra att veta i alla fall så kan du få antibiotika. När det väl börjar så är det lätt att det blir en ond cirkel. Håller tummarna för att resten ser bra ut.

    Jag har ovanligt lite ont idag...men ska försöka att inte överdriva aktiviteterna här hemma för då får jag väl sota för det i morgon.

    Stonza simpatica: Haha fint namn. Har pratat med flera som snittats på san filippo neri (och andra sjukhus) och fått smärtstillande efteråt...fattar inte varför du inte fick det. Du kanske inte klagade tillräckligt mycket. Var där igår och gjorde ekg...ujj vad mycket människor. 

    Qatteriin: Praktiskt med en katt som gillar att bli badad. Min mosters katt var sån, man fick se till att ha dörren stängd om man inte ville ha sällskap i badkaret. Min var liksom urtypen för fördomar om katter. EN gång försökte han ta mina gulfiskar...aldrig mer...haha! Han FLÖG därifrån.Efter det nöjde han sig med att dricka vatten ur skålen.  

    Fam Cooper: Fint namn  
    Tack Carla !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Carla82 skrev 2012-01-25 13:33:34 följande:
    Varsågod...oj råkade använda det gamla namnet...är ju hopplöst att komma ihåg alla nya och försöka fatta vem som är vem.
    hahah no problem ! Cooper som Cooper
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Lyckobebisen skrev 2012-01-26 10:49:27 följande:
    Åh tack så mycket! Jaaa, jag älskar den! Vi köper ju vad vi vill oavsett om det är en pojke eller inte liksom. Får bli ett barn.

    Tack! Ja, den är jättesöt. Bilden gör den inte rättvisa faktiskt.
    superfina kläder ! rycker lite i hjärtat när man tittar på de små kläderna och inser att man snart har sin lilla bebis här Hjärta

    Själv sitter jag och beundrar vårt nya babyskydd .. hahahahha jag är sjukt nöjd
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    k girl skrev 2012-01-27 09:21:08 följande:
    Hehe, samma här.
    Får mig i alla fall att INTE vilja förstora läpparna.
    tog ett kort på dem ... det är inte snyggt hahahah fyyy ! Nej aldrig förstora läpparna
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Vi har inte döpt de två vi har innan och kommer inte döpa nr 3 heller Vi är inte kristna och därför vore det konstigt för oss att viga in barnen i kyrkan .  Dopet är ju ett sakrament instiftat av Kristus, där Gud genom jordiska medel ger människan del av det himmelska livet och eftersom vi inte tror på det så blir det ett enkelt val


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Hmm nu har mitt blodtryck gått upp lite också ... det känns ju sådär .. har 115/90 ... inte så kul med tanke på att jag hade havandeskapsförgiftning med min sista graviditet . BLÄ!


    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)