Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Tack Kalksten :) Du får ta det lite lugnt nu så det inte drar igång ännu :)

    Qatteriin, haha, ja hon är två år och ska göra allt hälv och först! :) jag tyckte det bästa var när jag sa "Men mamma vill ju gosa med dig, kan vi inte ligga och gosa lite innan vi går upp?" och hon sa "Inte prata mig, mamma!". Hon är en vääääldigt bestämd liten dam ;) Och när jag kom ner till köket och skulle göra välling till henne så började jag skratta för mig själv när jag såg henne purjolök som står i en vas ;) Hon är för härlig, men jag vill inte riktigt tänka på tonåren ;)

    Sorry för att jag drog upp Oboy om du äntligen lyckats bli fri från den cravingen :) Men då tror jag det är jämnt, för jag tror det var du som gav mig craving efter nyponsoppa ;) Jag har också släppt kaviarsmörgås nu - äntligen! Fattar inte hur fasen jag kunde äta det... :)

  • Stinis83

    Isavanna, jag får prestationsångest av dig ;) Du är för duktig! :) Ska lägga mig och vila nu tänkte jag.

    Kalksten, jösses vilka söta små skor, var har ni köpt dem? Och vad fint ni har gjort! Visst är det mysigt att gå och titta på det sen? :)

    Camamill, jag får nog ta reda på hur det där funkar... men på nåt sätt måste det ju gå :) Vad skönt att glukosbelastningen gick bra :)   

    Lillaknytet, ta det lite lugnt och lyssna på kroppen också mellan varven, men jag förstår att du vill få allt runtomkring färdigt :) 

    Qatteriin, ja det känns som att man är "in for a real treat" när hon kommer till tonåren. My lord... Men det är ganska roligt emellanåt också, och ibland kan jag - opedagogiskt nog - inte hålla mig för skratt när hon får sina utbrott. Det är så häftigt att se att en så liten människa kan känna så mycket och så starkt, och vara en helt egen liten person med bestämd vilja. En riktig människa liksom :) 

  • Stinis83

    Carla, vad skönt att det gick bra och att ni är hemma igen :) Har tänkt så mycket på dig! Har de förklarat nåt om vad som hände? Hur känns det i snittet? Vill och orkar du så kanske du kan Inboxa mig så ingen blir rädd eller oroad? Jag är så nyfiken :) Och grattis till Dalia!

  • Stinis83

    Ser att ni diskuterar huruvida man känner sig fin eller inte... Jag känner mig inte direkt fin alls, trots att jag är gravid. Men nåt måste det ju vara eftersom sambon ändå friade, och det är ju huvudsaken att han tycker jag är fin ;) Men personligen hade jag nog aldrig friat till mig så som jag ser ut :)

    Isavanna, du är superfin ju! Vad kul att se dig :) Jag la mig på soffan och somnade i två timmar, hur skönt som helst :)

  • Stinis83

    Carla, åh jag har saknat dig också! Vem ska nu känna exakt som jag med allt?! ;) Tack så mycket, jag blev väldigt glad över frieriet :D Han hade inte köpt någon ring för han ville att jag skulle vara med och välja, och så är jag ju rätt svullen nu ;) Provade en av mina gamla ringar som jag brukar ha på ringfingret, och den kunde jag få på till knogen bara :) Vi ska titta på ringar i helgen.

    Vilken berättelse! Det känns väldigt bra och tryggt att höra :) Jag längtar tills jag också har det gjort och också kan tänka att det där gick ju himla bra. Jösses vad rädd du måste ha varit!

    Ja jag får försöka kniiiiiipa, jag är mest förvånad över att de ville stoppa det... Men han mådde väl bra därinne och då såg de ingen anledning kanske? Han låg inte still en enda sekund så se hade lite svårt att få en bra ctg kurva på honom eftersom han flyttade sig hela tiden. Så vi får se hur länge han stannar därinne, som han bökar och spjärnar så känns det som ett under att hinnorna inte gått sönder ännu och att han inte farit ut :)

    Jag är jätteglad att det gick så bra för dig vännen, och jag är så glad att du är tillbaka här :) Längtar efter bild på min blivande svärdotter! ;) Massa kramar!

  • Stinis83

    Hahaha, nej det har du ju rätt i, jag tänkte inte på det ;) Klart du också skulle snittas! Jag blir bara lite orolig att det ska bli knas med min bebis eftersom det blev det med din ;)

    Haha, ja purjolöken var ju tänkt som ingrediens i middagen, men dottern blev så glad och sträckte sig efter sin "blomma" :) Jag får lite beslutsångest när det gäller ring, man ska ju ändå ha den resten av livet. Imorgon ska jag ringa kyrkan och höra om det finns några lediga datum som passar, helt galet! :D

    Åh vad roligt med bild! Klart man vill se svärdottern ;)

  • Stinis83

    Carla, det där med present från bebisen tror jag är bra... :) Vad köpte ni för present? Vad skönt att det går bra, och hur gullig är han inte som vill ta med henne och visa henne i skolan :)

    Usch vad jag har ont! Jag har haft skarp och konstant mensvärk hela kvällen och magen är nästan konstant stenhård. Bebisen är sjövild och varje rörelse gör ont. Haha, jag vet inte om man ska åka in för att bebisen är för vild?! Han kanske är stressad därinne?

  • Stinis83

    Carla, hahaha han är ju för söt för att vara sann! :) Åh, det var en väldigt bra present :) Vet inte vad man ska hitta på till dottern riktigt...

    Nej jag blir lite orolig och vet liksom varken ut eller in när det gör konstant ont istället för att kännas mer som värkar. Men jag drog på tensen i ländryggen och la en varm vetekudde på magen så nu känns det aningen bättre. Men det drar ihop sig för minsta lilla. Orkar inte bry mig om det nu dock, är så trött så ögonen går i kors :)

    Jempa, åh vad härligt! Mys järnet nu :)

  • Stinis83

    Carla, vad skönt att du säger att sticket knappt kändes, det har nämligen oroat mig lite. Men jag antar att sticket är det lilla i sammanhanget? :) Jag fick ju spinalbedövning när dottern var född och jag skulle opereras, men då var jag så påverkad av allt annat så jag kände inget av sticket. Däremot var det ju lite läskigt efter op när de bad mig röra benen och de inte rörde sig... :) Din berättelse ger mig iaf hopp inför mitt snitt om 11 dagar!

    Just nu längtar jag så vansinnigt mycket efter att få ut honom... jag somnade vid halv 11 och har vaknat flera gånger av sdr. Nu lever han om i magen och det gör så ont... Kan han inte bara ligga still?

    Hur ofta kommer eftervärkar förresten? Jag var så borta och smärtpåverkad efter dottern så jag kände aldrig såna :)

    Nej, försöka sova lite till då kanske? :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)