Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Tack för alla gratulationer! Det känns verkligen helt fantastiskt och jag hade aldrig trott att det skulle hända idag :) Jag är så genomlycklig! Haha, jag frågade faktiskt om han verkligen menade allvar och sa att det är klart jag vill gifta mig med honom :)

    Och så sa jag att han måste verkligen älska mig av hela sitt hjärta, jag är större än jag nånsin varit, svullen överallt, osminkad och jäklig, och lyfter inte ett finger hemma, och TROTS det vill han gifta sig med mig! :) Men å andra sidan kan det ju bara bli bättre än vad det är nu ;)

    Haha, lite gulligt var att i andra handen hade han en purjolök, och när han kom in i vardagsrummet ropade dottern "Min blomma!!" så hon fick den och gick och satte den i vatten när han hade friat och vi hade kramats och pussats färdigt :)

  • Stinis83

    Haha, usch vad många det var som var vakna nu :) Somna om tjejer!

    Jempa, är du nervös för idag? Kanske snittdatum och så kommer mannen hem :) Dagen du har väntat på så länge är äntligen här! :) Jag kommer tänka på dig hela dagen :)

    Haha, jag tror inte han har insett att jag måste bjuda alla här, när jag sa att jag måste bara berätta på Familjeliv så suckade han och sa att det är väl ingen där som bryr sig om det?! Han skulle bara veta ;)

    Isavanna, usch vad du har det kämpigt! Jag fattar inte hur du ändå lyckas vara så positiv, det är fantastiskt tycker jag :) Hoppas att du kunnat somna om nu. Får man fråga var du bor nånstans?

    Lyckobebisen, åh stort grattis till den färdiga tentan! Bra jobbat :) Det måste vara jätteskönt att ha den klar :) Går renoveringarna framåt? Jag hoppas tiden går fort fram till fredag så ni slipper leva i ovisshet. Men om C mår så dåligt så är det snitt som gäller och då borde det inte vara några konstigheter att få ett datum. Och som sagt, skulle det dra igång innan så görs ju akuta snitt dygnet runt, 7 dagar i veckan :) Men jag förstår att hon helst slipper värkar och ev vattenavgång.

    Tack för gratulationerna! Han hade inte vågat köpa ring stackaren, dels ville han att jag skulle vara med och dels är jag rätt svullen ;) Så i helgen ska vi titta på ringar, känns nog mer verkligt när man får en ring ;)

    Det är faktiskt därför jag ligger vaken nu, dottern vaknade och drömde och sambon (fästmannen haha!) rusade upp till henne. Då vaknade jag och trodde att jag hade drömt, och när jag insåg att det var sant kunde jag inte somna om :) Vi har pratat bröllop och tänkte försöka kombinera det med när vi döper bebisen, så om allt går vägen blir det i mitten/slutet av juli :)

  • Stinis83

    Qatteriin, ja våra drömmar verkade vara sanndrömmar ;) Vår lille grabb har också kört karatepass mot mina revben och lungor, jag tappade andan flera gånger! Mindre skönt. Och som du säger så känns det som att de spjärnar med fötterna mot revbenen för att pressa sig ut, jag blir lika förvånad varje gång som vattnet INTE går när han gör så :)

    Stronza, med din historia förstår jag att du är orolig :( Allt jag kan säga är försök att inte vara det. Men jag vet att det är bra mycket lättare sagt än gjort. Jag hoppas verkligen att du får en fantastisk förlossning med en fullt frisk liten bebis, det är du värd!

    Jag drömde om Top Model nu inatt förresten, och där gick de runt och sa "stronza" en massa gånger... :) Jag tyckte det var lite lustigt eftersom jag vet vad det betyder ;)

    Lillaknytet, du ser, då åkte ni ju inte in i onödan :) Blev din sambo nervös? Är din sdr fortfarande lugna efter Bricanylen? Oj, öppen 2 cm! Var tappen påverkad och förkortad? Håller tummarna för att bebis stannar ett tag till :)

  • Stinis83

    Lyckobebisen, jag håller förresten med om allt du skriver om Jempalainen! En mer sympatisk människa med större hjärta och empati finns inte. Alltid nära till skratt och fångar alltid upp alla och har alltid nåt fint att säga :) Och så är hon galet rolig och härligt förvirrad!

    Sug åt dig Jempa! Och vi måste verkligen ses när bebisarna är ute :) Kram och godnatt :)

  • Stinis83

    Haha, jag har nog gett upp att sova mer inatt ;) Dottern ligger i sin säng och drömmer, plötsligt gapskrattar hon och plötsligt gråter hon :) Så jag gosade in mig hos sambon som låg och snarkade. Jag får sova middag idag istället :) Tänkte försöka ta tag i lite måsten idag, typ åka till banken, fixa e-legitimation, lämna in vagnen på service... Idag är det ju bara 12 dagar kvar tills bebis kommer!

    Äsch, det är inget att tacka för, det är bara att suga åt sig vännen :) Du kommer verkligen bli en fantastisk mamma, din dotter kan skatta sig lycklig! Haha, ja idag ska du få pussa på din karl äntligen! Precis som Qatteriin så ser jag fortfarande min musikvideo i huvudet när jag tänker på er ;) Undrar hur han kommer reagera när han ser dig med fina magen! :)

  • Stinis83

    Hahahaha, ja Doris i Hitta Nemo känns ganska spot on! Så himla härlig :) Och så lite rivig som Pippi :)

    Puss på dig du, och ha en helt fantastisk dag! :)

  • Stinis83

    Isavanna, skönt att du lyckades somna om en stund, men mindre kul att bli väckt av en sur tvååring. Jag somnade också till och blev väckt av tvååringen, så jag gick och hämtade in henne till vår säng. Då blev hon skitförbannad och skulle absolut inte ligga där vad jag än sa. Till slut gick hon med på det, men jag fick inte ligga bredvid och fick absolut inte nudda hennes kudde, för hon skulle ligga där själv. Underbara unge! ;)

    Aha, Skåne, jag fick för mig att du bodde här i Sthlm :)

    Qatteriin, jag vaknade också och fick ta en brottningsmatch, men med dottern :) Hon låg och slog och knuffade bort mig för hon skulle ligga "hälv" i vår säng... Men tack för den liksom! Och hon var så bygglov och högljudd när hon knuffade och slog mig så hon väckte bebisen som gjorde sitt bästa för att härma storasyster inifrån. Mina barn måste verkligen älska mig... ;)

    Jempa, hahaha, ploggubbar verkar vara sadistiska rackare, vi hade en som körde runt på vår gata vid 4-tiden, men han försvann som tur var rätt fort ;) Man får vara glad för att de plogar så snabbt, vi har nog fått 1 dm sen igårkväll!

    Åh vilken dag du har framför dig :) Och så ingen sömn inatt, du får lägga dig och ta powernap mellan tvättpassen :)

    Ja, jag undrar om jag tar mig vatten över huvudet... jag vill inte att det ska dra igång igen så man behöver åka in. Bankärendena kan jag förmodligen sköta via telefon, men vagnen skulle nog behöva lämnas in på service. Sen behöver köket röjas av igen, och så kommer svärfar på middag ikväll :)

  • Stinis83

    Isavanna, ja jag känner det också... var precis och lämnade dottern på dagis och fick rätt rejäla sdr, så nu blir det soffläge en stund :) Jag har ju varit vaken sen kl 4, så det borde vara okej ;) Men jag har aldrig varit i Skåne heller, det är väl lika illa? :)

    Camamill, visst blir man helt sugen på allt alla skriver om?! Imorse var jag så galet sugen på ett glas kall Oboy, och jösses vad gott det var :) Nu får det nog bli ett glas nyponsoppa tror jag :) Är det glukosbelastning du ska göra?

    Lillaknytet, är det fortfarande lugnt med värkar? Var tappen påverkad?

    Karol, tack så mycket :) Det känns alldeles overkligt att det äntligen händer! :)

  • Stinis83

    Hahaha, det var verkligen galet gott, jag svepte hela glaset nästintill :) Precis, det går så fort i svängarna så man blir sugen på så väldigt mycket ;)

    Åh vad irriterande när det man skriver försvinner! Hoppas glukosbelastningen går bra :) Jag förstår att du är hungrig... Jag fasar för när jag ska snittas, hur länge jag ska behöva fasta...

  • Stinis83

    Isavanna, äsch då, du har ju hela livet på dig ;) Jag har t.ex bara varit i Göteborg två gånger och det var när jag var liten. Det känns också som en stad man borde varit i ;) Ja jag tänker mest på vilken tid på dagen jag kommer snittas... ska jag snittas på morgonen så är det ju inte så hemskt att vara fastande från midnatt eftersom man ändå (kanske) sover då. Men att vara fastande en hel dag verkar jobbigt... :)

    Camamill, jag vet faktiskt inte hur det blir om man ska snittas akut och har ätit inom tiden för när man ska vara fastande :S Men är det akut så är det ju akut liksom, och jag hoppas att man inte blir magpumpad ;)  

    Lillaknytet, känns sammandragningarna som de gjorde när du åkte in igår? Isf borde du nog kanske åka in igen ifall du bara är i 34+ med förkortad tapp och öppen 2 cm... Ifall de vill försöka stoppa det igen. Hur länge har de hållit på? Lycka till :D

    Nikis, jag håller mig ifrån sån information eftersom jag inte har något val. Det finns de som försökt påstå att jag ser snitt som en genväg, men det vet jag ju självklart att det absolut inte är. Visst är det bättre med vaginal förlossning för både barn och mamma, men inte i varje fall. Ta mig t.ex :) Eller dig, om hon ligger kvar i säte. Jag hoppas att hon vänt sig när du kommer till bm och att hon ligger kvar så, så du slipper våndas.     

    Jag har också rätt kraftiga sammandragningar nu, ska ta två Panodil och lägga mig och vila lite. Shit, tänk att man varit vaken i 6 timmar trots att klockan bara är snart halv 11! :D 

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)