Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Grattis Ponja, vilken liten skönhet! Hoppas att ni mår bra alla tre :) Kramar!

  • Stinis83

    Jag är lite ur spel ikväll, så hjärnan funkar inte riktigt. Vi hade ett matbråk med dottern som vägrade äta middag, och jag har fått komplikationer av min skada som är mindre roliga... Anywho!

    Lyckobebisen, C verkar vara en riktig kämpe! Heja henne :) Jag vet inte om jag kommer på nåt mer oumbärligt tips... Men bomullspads till ögonen är bra. Vi hade kroppspuder istället för salvor, det räckte för oss. Plastat frottélakan både till bebisens och er säng för ev olyckor/avslagsblödningar och svettattacker?

    Qatteriin, skönt att svärmor är hemma och sjukskriven :) Jag köpte faktiskt en madrass på Jysk idag, 60x120 och den kommer vi klippa sönder för att ha i vaggan. De var nedsatta till 150 kr nu (den som är 7 cm tjock), så jag slog till :) Förlåt en dum fråga, men vad är en TIA?

    Mammy, när jag väntade dottern gick jag med värkar i två veckor, och första gången jag kom in var i 36+6. Hade jag kommit i 37+0 hade läkaren hjälpt mig med hinnsvepning sa hon. Surt! :) Jag fick en hinnsvepning av min bm några dagar senare men den hjälpte inte. Nån vecka senare åkte jag in igen och då fick jag hinnsvepningarnas hinnsvepning som drog igång förlossningen 10 min senare. Ha inte dåligt samvete, din bebis räknas som fullgången då ju, och hjälper hinnsvepningen så gör den, och då var det nog inte så långt tills det var dags ändå :)

    K girl, vad härligt att få träffa honom, och vad härligt att det gick så bra! Hur känns det nu då? Vilken duktig liten kille ni har :)

    Wielkip, ja sabla otur! :) Din kanske också kommer tidigare än 8:e? :)

    Carla, hur mår du nu? Kommer du till Sverige och Sthlm så får vi leta upp nån riktigt bra tobaksaffär och köpa på oss en massa godis från förr ;)

  • Stinis83

    Oj vad spännande Bekka! :)

    Wielkip, haha, visst är det typiskt att den lotten alltid faller på en själv? ;)

    Jag går runt och väntar på tecken att det ska dra igång på allvar, typ vattenavgång, slempropp, riktiga värkar... men icke. Börjar ledsna rätt ordentligt nu.

  • Stinis83

    Ja, skumgummimadrass med överdrag som har dragkedja :) Aha, tack för förklaringen :) Usch, tur att de upptäckte det i tid så det slapp bli en kraftig stroke!

  • Stinis83

    Jempa, vilken dag du har haft och vad duktig du är som tog dig igenom den! :) Underbart att din sambo kommer hem redan på onsdag :) Tänk vännen, du klarade det! Dagen du har väntat så länge på är snart här, och ni kan lägga allt det där bakom er! Det är ju fantastiskt :) Massa kramar till dig fina du :)

    Qatteriin, visst var det du som tipsade om att sy fast typ tennisbollar i tröjan på snarkande sambon? Jag undrar om jag inte ska sy fast det i hans kalsonger också... Just nu ligger han på MAGE och snarkar! Hur lyckas man?! Och dottern ligger inne i sitt rum och ropar och pratar i sömnen, och jag har precis varit nere och ätit ett saftigt, gott, rött äpple för jag var så hungrig. Hoppas att du sover gott efter den här dagen :)

    Lyckobebisen, vad duktig du är som gjort så många pajer! Det är väldigt bra frysmat, enkelt att tina och värma, och gott fast det varit fryst :) Jag ska försöka mig på att baka lite bullar med dottern imorgon om jag orkar, hon älskar att baka och få hjälpa till. Mat har jag dock inte kommit så långt med... När dottern föddes och folk (familj, släkt och nära vänner) kom och hälsade på och ville stanna på middag så bad jag dem faktiskt att ta med sig mat. Lite fräckt kanske, men skönt att slippa ta sig ut, fundera på mat och att laga mat :) Men jag kunde ju å andra sidan knappt gå, stå eller sitta längre stunder. Ja det ska bli jättekul att få ihop en träff sen när bebisarna är här! Vi som bor såpass nära borde ju iaf lyckas :) Jag tänker på er varje gång jag åker förbi där ni bor :)

  • Stinis83

    Faceprimer, det kan nog mycket väl vara slemproppen :) Haha, man tappar spärrarna när man är gravid, och värre blir det efteråt! ;)

    Lillaknytet, vet du om bebisen är fixerad? Antingen så fixerar den sig nog eller så har den redan gjort det och ligger och trycker på nerver som Jempa skrev. Känner du som ett tryck neråt?

    Jempa, ja det suger faktiskt riktigt jävla hårt med den komplikation jag fått... Fattades bara det. Men å andra sidan har det området varit väldigt problemfritt fram tills nu, så jag får väl vara glad för det åtminstone. Always look on the bright side of life... ;) Men jag hoppas att det går över, annars vet jag en som springer in på SÖS och lägger sig på ett operationsbord och vägrar gå därifrån innan det är åtgärdat ;)

    Åh, jag är så avundsjuk på alla er som har fått små tecken på att det kan vara igång och hända väldigt, väldigt snart! Mina 16 dagar känns som en evighetslång väntan just nu.

  • Stinis83

    Carla, ska du säga ;) Jag var bara uppe och åt ett äpple för jag var så hungrig, sen la jag mig igen. Är bara här via mobilen ;) Jag har sovit riktigt dåligt inatt, och sen fick dottern för sig att det var okej att vakna kl 5. Jag har legat i en timme och försökt intala henne att det är mitt i natten och att man inte får vakna nu. Det hjälpte inte, och jag skriver upp det på listan över tidiga gympaväckningar. Sambon låg och snarkade så sött så när vi gick upp, jag fick sån lust att rycka av honom täcket... ;)

    Typiskt att A kletade Nutella på haklappen, men han vet ju åtminstone vad de är till för då :) Han skulle säkert bars testa så den verkligen funkade ;)

    Bekka, stackare som inte heller kan sova! Känns det som att det är igång? Förstår att du får ont efter en sån dag :) Jag börjar känna mig lite lockad av att hålla igång sådär så det kanske drar igång, men jag är lite rädd att jag bara får ont och sover ännu sämre... Men imorgon är det MIN tur att få sovmorgon, jag har gått upp samtidigt som sambon varje dag den här veckan för dottern har börjat vakna mellan 5-5:30. Och gissa om jag ska sovs middag när hon gör det! :)

  • Stinis83

    Och Bekka, skönt att fler gjorde som vi med att be folk ta med mat ;) Jag tyckte faktiskt inte att det var så mycket begärt ;)

  • Stinis83

    JN, åh vilken mysig dag du och dottern verkar ha haft :) Som balsam för själen kan jag tänka mig! Nej gud det känns onödigt att köpa ny jacka för den här korta tiden, men det var ju väldigt omtänksamt av honom :) Jag fick låna min svägerskas tack och lov, men den börjar också bli lite trång nu... :) Har du hittat skorna ännu?

    Mynneja, det är typiskt när man ska ta sovmorgon :) Jag hade också hoppats på att få sova lite längre idag, men kl 5 vaknade jag av min tvåårings "Mamma, välling!". Hon var ju snäll som viskade det iaf ;)

    Nikis, hehe vad lägligt att du frågade! Inatt låg jag och googlade på komplikationer vid snitt, och då stod det att amningen kommer igång precis som vid en vaginal förlossning, så det var iaf inte en av komplikationerna :) Kan det ha berott på din kämpiga förlossning att amningen inte kom igång? Eller det kan man väl aldrig veta, mycket som kan spela in... Men om det var det så kanske det skulle bli bättre med snitt? Hur känner du inför tanken nu om hon inte har vänt sig? Håller tummarna för att hon har det :) Var det torsdag du skulle iväg?

    Sambon och dottern ska ut och åka lite pulka snart och jag skulle så gärna vilja följa med och titta iaf... Men förnuftet säger att jag borde stanna hemma och vila, jösses vilket tryck jag har idag! Men då kanske en tur till pulkabacken kan bli en liten hjälp på traven? ;)

  • Stinis83

    JN, hoppas du hittar skorna :) Jag måste också hitta mina, har hittat på en hemsida men det är inte riktigt de jag är ute efter så jag ska kolla lite till. Jag tänkte försöka göra som du sen, att man har egentid med varsitt barn.

    Carla, hehe jag förstår ;) Vad gullig han var som gick och gömde sig!

    Qatteriin, min sover också bara i kalsonger, men nånting ska jag nog hitta på. Kanske kan sätta taggar i rumpan på dem så han bara kan ligga på mage, då snarkar han iaf mindre :)

    Nikis, tyvärr hittade jag inte speciellt mycket information om det... Det finns massa information om vaginala förlossningar, men inte om snitt. De enda komplikationerna jag hittade var större risk för stora blödningar och infektioner... Varför vill man inte informera mer liksom?

    Jaha, var det därför amningen inte funkade? Då var det ju en annan sak. Hoppas verkligen att du slipper inflammationer och grejer nu, bara mjölkstockning är ju inte att leka med... Jag fick två mjölkstockningar och oh my, jag har nog aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. Jag trodde nästan att jag skulle dö... :)

    Bekka, ska bli spännande att se om det är igång då eller inte :)

    Nu ska jag vila, vi gjorde lite varm choklad och packade ner muffins och åkte till pulkabacken en stund. Dottern var måttligt road, så vi var inte där så länge. På vägen hem somnade hon nästan sittandes i pulkan, så nu är sambon ute på sovpromenad med henne i vagnen. Själv ligger jag nedbäddad på soffan och har ont.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)