Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempa, en hotellnatt låter inte helt fel :) Jag funderar faktiskt på att be om att få sova i gästrummet en natt, eller att sambon gör det så jag får sova så ostört som möjligt. Men jag vill ju sova med min älskling... :) Stackaren är så undernärd på beröring så han rycker till och nästan spinner som en katt när jag lägger handen på hans rygg... Stackaren!

    Jag pratade precis med en bm på mvc för att bekräfta min läkartid imorgon, och då passade jag på att fråga henne om hon trodde att läkaren kunde undersöka mig också med tanke på mina förvärkar och att jag ska snittas. Hon började prata om att man kanske måste tidigarelägga snittet (!) och sa att läkaren absolut skulle undersöka mig imorgon. Puha :) Samtidigt blir jag lite nervös... :) Nu blir det vila!

    Hoppas du får en toppendag fining :)

  • Stinis83

    Carla, shit du gör mig nästan orolig här när du mår illa och inte kan äta! Skönt att vi kände lika direkt efter förlossningarna åtminstone ;) Skämt åsido, men jag hade en rätt jobbig förlossning och operation och grejer efteråt. Och jag hade hört att man älskade bebisen från första sekunden man fick upp den på bröstet. Det gjorde inte jag. Jag hörde att hon skrek, kollade hur det var med sambon eftersom det var så mycket blod, och sen frågade jag om det var en flicka eller pojke :) Jag minns att jag någon dag senare stod inne på vårt rum på bb och hade bytt blöja på henne och undrade om det var nåt fel på mig eftersom jag inte älskade henne. Men hur kan man älska någon man träffat i en dag? Och när jag mådde så dåligt. Men det där kom rätt fort sen, och jag förvånad över att jag älskar henne mer och mer hela tiden, jag trodde inte att man kunde älska någon så gränslöst :)
    Lycka till hos gyn idag! :) Hoppas förvärkarna ger med sig för oss båda.

    Isavanna, vad tråkigt att du fick förlossningsdepression. Tog det lång tid att komma ut den? Fick du bra hjälp? Det känns skönt att höra att du inte fick det med de andra, känns tryggt :)

  • Stinis83

    Qatteriin, ja kanske :) Samtidigt blir jag stressad och nervös vid tanken på att det kanske är mindre än 20 dagar kvar :) Men det vore ju skönt att få börja må bra snart ;) Man får se vad läkaren säger imorgon :)

  • Stinis83

    Nu får ingen känna sig osedd eller åsidosatt om jag inte svarar, jag är så vanvettigt trött så hjärnan funkar bara inte.

    Carla, vad tråkigt att du fick träffa en dum gynekolog, hoppas du slipper honom när det är dags. Men oj, ja tänk om han retade igång nåt? Kommer de regelbundet? Känner du igen nåt från A? Hoppas att det lugnar sig för dig. Jag lydde ditt råd och köpte Panodil också, och jag tror att förvärkarna minskade, men de kom fortfarande. Och nu är de här med besked igen.

    Jag somnade och sov middag i 2,5 timme, sen vek och hängde jag tvätt, plockade ur och ner i diskmaskinen, tände en brasa, lagade middag och nu är jag helt död. Ska lägga mig samtidigt som dottern ikväll tänkte jag. Hoppas vi får sova inatt!

    Jempa, åh vad goda dina cupcakes lät! De får du gärna ta med på picknicken ;) Tänk att snart är din sambo här!! 22 dagar kvar :)

    Ponja, jag förstår att du är nervös för imorgon, och jag håller tummarna för att allt ser bra ut imorgon på ul. Hoppas att din bebis bara ligger väldigt långt ner. Vilken fin mage du har!

    Coopers och Bekka, superfina magar ni har också! :)

    Isavanna, vad tråkigt att du inte fick hjälp av vården... Jag vet en som fick förlossningsdepression (som måste gått över i andra depressioner sen) och som precis börjat arbetsträna nu. Hennes barn är 5 år...

  • Stinis83

    Carla, jag tror att undersökningen retade igång det, det låter så... Men det vore ju bra om hon får stanna lite till, även om det vore skönt att få bli sig själv igen :) Vi får se, jag räknar med att få samma resultat som du imorgon, en jäkla massa värkar ;) Nu får du ligga på soffan och inte röra en fena!

    Vad duktig du varit Olivian! Hade inte pallat tvättstuga i 4 timmar :) Jag drömmer också konstiga saker, inatt drömde jag att vattnet hade gått i sängen och när jag vaknade visste jag inte om det var sant. Jag hade ju dessutom förvärkar när jag vaknade. Och när jag sov middag vaknade jag med ett ryck för jag drömde att jag var med i en helikopterkrasch och ingen ville hjälpa mig... :) Konstigt!

    Gud, jag är så nervös för imorgon så det känns löjligt! Tänk om jag öppnat mig så pass att de vill snitta på en gång?! Och tänk om det inte hänt ett enda dugg? Vad knäpp man är... :)

  • Stinis83

    Olivian, hur är det med dina förvärkar idag förresten? Jag har också lite panik ifall bebisen kommer snart, jag vill att huset ska vara städat och rent... Så igår fejade jag av lite i badrummet iaf. Hade tänkt göra resten av huset pö om pö, men så sov jag inget inatt...

    Marlin, har de varit så täta hela tiden eller har de blivit tätare? Har de blivit kraftigare, måste du andas dig igenom dem? Jag skulle nog åtminstone hålla mig i sängen om jag var du :) Det låter som förvärkar, men de är väldigt täta... När jag hade så ringde jag förlossningen och de tyckte att jag skulle komma in. Just sayin' ;)

  • Stinis83

    Nu ska jag försöka komma ihåg alla igen... :)

    Olivian, vad skönt att det känns så pass bra! Ja när de är fixerade så kan man få mer sdr/förvärkar eftersom de är där och retar och gnussar :) Jag har haft det rätt hyfsat ikväll, är dock så trött och slut så jag skulle kunnat somna ståendes :)

    Det är fullmåne inatt, så vi får se hur natten blir! Det sägs att det föds extra många barn när det är fullmåne ;)

    Haha, jag sitter också i knät på mig själv! Stackars dottern får nätt och jämt plats, det är knappt jag får plats i mitt eget knä ;) Och jag har också brösten på magen när jag sitter naken. Kanske intressen hylla jag alltid drömt om, men man får väl kanske vara glad för vad man får ;) Hylla som hylla ;)

    Marlin, åh herregud, hur klarar du att rida?! Trycker det inte något alldeles fruktansvärt? Och hur fasen kommer du upp? Hahaha, jag kommer knappt upp ur soffan när jag satt mig! :) Då verkar det iaf som sdr för att du varit så duktig idag :) Men skulle de börja göra ont eller bli tätare igen, så ring fl. Hade du tagit Alvedon eller Panodil eller nåt sånt?

    Min dotter låg fixerad i drygt 8 veckor innan hon föddes i 38+2, så jag tror tyvärr inte att det är ett tecken :) Den här bebisen har legat helt fixerad i två veckor nu. Däremot kan man få mer förvärkar och sdr när de är fixerade :)

    Åh Kalksten, ge mig!! :)

  • Stinis83

    Jag vet förresten inte om jag borde vara orolig... jag verkar ha samlat på mig väldigt mycket vätska sen igår morse, jag är väldigt svullen om händer och fötter. Och hade gått UPP 1,5 kg trots allt spring på toa igår :S Förvisso har jag blivit jättehungrig och äter som jag vet inte vad. Nu ligger jag på +19 kg!! Jag trodde inte att jag skulle gå upp så mycket den här gången... Och än är det (kanske) en liten bit kvar.

  • Stinis83

    Canjjj, oj vad spännande! Hur känns det? Har du värkar också? Ja det stämmer, när jag åkte in i vecka 33 var jag öppen 1 cm och hade 3 cm tapp typ. Och så har det varit sen dess. Jag blev rätt orolig, men två olika läkare på fl har sagt att det inte är så konstigt när man är omföderska, då är man kanske inte helt sluten. Men jag hade ju inga blödningar å andra sidan. Jag håller tummarna för dig, berätta gärna hur det går imorgon! :) Kramar :)

    Carla, hoppas att du ligger och sover gott trots fullmånen :) Jag hade räknat med en hemsk natt, men tycker nog att jag sovit ganska bra hittills faktiskt! Men jag har drömt mycket mer harmoniska, lugna drömmar, kanske är det som gör att det känns som att jag sovit bättre? Hur är det med dina förvärkar nu? Skönt att de försvann en stund iaf med Panodil även om sdr var kvar. Ja, jag får kolla BT hos läkaren imorgon hoppas jag :)

    Jempa, då kanske jag har tillfällig svullnad jag också :) Jag tittade på mina händer och bara skrattade! Hehe, de där kilona ligger nog lite varstans skulle jag tro, men eftersom min mage är gigantisk så syns det andra inte lika bra tror jag ;) Ärligt talat så tycker jag inte om att visa mig för folk längre, jag tycker jag ser hemsk ut... :(

    Kalksten, ja jag får be läkaren kolla BT på mig när jag ska dit imorgon/idag :)

    Hoppas att jag inte missat nån nu, känns som mitt minne blivit uselt! Nu ska jag sova lite till hoppas jag :)

  • Stinis83

    Evelinas, skriv om du har några speciella önskemål eller rädslor, saker du vill ha hjälp med, etc. Jag skrev egentligen bara i mitt förra brev att jag litade på dem, att jag har väldigt bra kroppskontroll och att de skulle ta sig tid att förklara för mig hur jag ska göra, varför och vad som händer hela vägen. Sen frågade jag väääääldigt mycket också :) Jag skrev även att min sambo är väldigt rädd för blod och sprutor och att de gärna fick ha lite koll på honom i såna lägen så han inte glömdes bort. Och så skrev jag faktiskt att jag ville ha kul och att vi skulle ha en skön stämning och jargong inne på rummet :) Och trots att jag gick igenom tre bm-team innan dottern var ute, så hade vi riktigt kul tycker jag :)

    Men det är sånt som är viktigt för mig, skriv sånt du tycker är viktigt. Jag tyckte det var svårt att planera nåt man aldrig gjort eller visste nåt om, så jag la det helt i deras händer. Just det, jag skrev att jag är ett kontrollfreak också, och att för att jag skulle våga släppa kontrollen till dem så var det viktigt att de förklarade allt. Och då menar jag allt ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)