Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Lyckobebisen skrev 2011-09-09 18:58:35 följande:
    Det var lite större, tyckte om det andra för det var rätt litet. Men ska nog kika på det där nästa gång, kanske ska be pappa specialbygga ett skötbord vi kan fälla upp :)
    Vi har ju bara en lägenhet på 42kvm så det gäller att planera..
    Ja förstår det ... vi har en bänk över tvättmaskinen / torktumlaren som vi kommer använda som skötbord . Viktigast att man har nära till vatten tycker jag .

    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Lyckobebisen skrev 2011-09-12 22:40:35 följande:
    Tjejen har också problem med en hel del huvudvärk, och inte hjälper tabletter heller :( Tycker synd om henne. I övrigt går allt framåt, hon har fortfarande lite mer illamående på kvällarna än dagarna, men så länge hon äter ofta går det bra. Har också lite ont i magen till och från men det är luktsinnet hon verkligen lider av. Hon känner alla lukter och mår dåligt av dem. Vi är inne i v 15 nu och det är bara en dryg månad till RUL. Yaaaay.
    Låter precis som hur jag känner mig ! Ilamående på kvällarna , mår dåligt av lukter och huvudvärk .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Lyckobebisen skrev 2011-09-16 13:35:47 följande:

    Jag vill också ha lasagne..  Stackars tjejen mådde dåligt men är iväg på jobb i 12h, kommer hem sent ikväll.. Kanske borde överraska henne, hon har bett om lasagne.. hmmm ;)


    Klart du ska !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Daysis skrev 2011-09-16 15:05:55 följande:
    Fast det stämmder ju inte heller på mig, fick mage sent och inga bristningar
    Min mormor ,  mamma och min syster har alla fått bristningar . Jag har inte fått varken med nr 1 eller nr 2 och då gick jag upp JÄTTE mycket i vikt med nr 2 .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Wielkip skrev 2011-09-20 13:44:04 följande:
    Någon av oss går omkring med en död bebis i magen just nu.

    Det är hemskt, skulle kunna vara sant statistiskt sett, men det är inget jag skulle säga (förutom nu i jämförelsesyfte då) är verkligheten för de som fått MA.

    Enligt mig är det vett och etikett, vissa saker skriver man bara inte då det inte passar sig.
    Det är min åsikt, JAG får väll lämna tråden istället då, så jag slipper läsa saker som gör mig illa till mods helt enkelt!

    Kanske joinar igen senare, efter rul, när vi vet vem det blev som fick avbryta graviditeten, tjing!
    uhh kan vi inte sluta prata om döda bebisar ?
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2011-09-20 14:09:30 följande:
    ja jag känner de oxå, ska på ul snart och blir bara nojjig. vill inte ens tänka tanken :(
    Jag  tänker ALLTID positivt .. stänger av öronen när folk börjar prata missbildningar och döda bebisar - Jag vet inte vad jag ska göra med den informationen ... och är inte intresserad .

    Lycka till idag ! Det kommer gå GREAT !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    IEmelieI skrev 2011-09-20 14:45:54 följande:
    sluta blunda för sanningen! Barn föds med missbildningar och bebisar dör i magen. Va fan stötta varandra istället för att peka ut någon som pratar om saker som skrämmer er!
    Vem blundar?

    Men måste man verkligen påpeka hela tiden att det finns en chans ? Ja det finns det - men vad hjälper den informationen ?
    Den dagen den sorgen

    Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra historier om ditten och datten sen jag blev gravid ... barn som dör , är missbildade - alla verkar ha en historia . Jag undrar vad de tror att jag ska göra med den informationen ? Förrutom att konstatera att det är hemskt .

    Det är som om någon säger att de ska på en efterlängtad resa till Brasilien och jag säger : Ja tänk på att det finns en chans att ni dör i en flygkrasch ... eller statistiskt sett så kommer ngn i din familj bli mördad i Brasilien med tanke på deras mord pch våldsbrotts statistik ...
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    k girl skrev 2011-09-20 15:05:44 följande:
    Men som sagt, luscious skrev sin kommentar i ett sammanhang, till en annan trådskribent, som en reflektion över sin egen situation och sin inställning till graviditeten och sina farhågor. Det är att uttrycka sina egna tankar på ett konkret sätt och inte som en pekpinne till oss andra att "tänka på att barnet kan vara missbildat". Man får ju lov att skilja på äpplen och päron. Huruvida informationen, eller rättare sagt, utsagan var välkommen eller inte kan ju bara den trådskribent som var mottagare avgöra. Det är inte upp till oss andra.  
    Nej det är en helt annan sak men jag svarade till Emeliel inlägg 5118 .

    Jag tycker personligen att det är mycket snack här om missfall etc . men det är ju också mitt val att läsa man måste få uttrycka sina åsikter .
    Jag är av åsikten att man inte behöver gräva i det negativa hela tiden .. men alla är vi olika med olika erfarenheter .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    IEmelieI skrev 2011-09-20 15:05:32 följande:
    Folk som har varit med om det är väl livrädda att det ska hända igen. Eller alla är väl livrädda för att det ska hända. Men om du nu inte klarar av att lyssna på det så får väl du bara sluta att läsa. Om du blir extra rädd och nervös så kan man bara hålla sig ifrån familjeliv. För det finns folk som behöver ventilera sånt som du vill blunda för. Så enkelt är det
    Ja jag kan sluta läsa . Men samtidigt är det väl ok att vi inte alla tycker lika ?

    Jag blir inte extra nervös eller rädd .. jag är inte nervös eller rädd i huvudtaget ... och jag blundar inte för något . Jag är realist men jag har inget behov av att skrämma upp andra . 
    Det är två helt skiljda saker .

     
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Carla82 skrev 2011-09-20 15:10:29 följande:
    och eftersom jag var den trådskribent hon skrev till och jag hade hela sammanhanget, kan jag bara säga att jag inte alls tog illa vid mig utan tolkade det precis som du sa...man får ju inte ta det ur sitt sammanhang. Vi pratade ju om VÅRA erfarenheter och oro och det var hennes...så är det bara.
    vilket ledde till att det blev massor med inlägg om sannolikheten av att några i denna tråd skulle se en död eller missbildad bebis på RUL osv .

    Därför skrev jag att vi kanske kunde sluta prata om döda bebisar Inte för att hon inte får skriva det hon känner .
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)