Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Humleblomstern skrev 2011-01-04 16:38:51 följande:
    Jag associerade direkt till Gunilla Axéns moln första gången jag såg JNY:s, och blev lite förvånad över att JNY:s tyg inte anses bryta mot upphovsrättslagen. Hur mycket måste designen skilja egentligen?
    Så länge du inte stulit någon annans schablon får man väl göra precis vilket motiv man vill oavsett om någon annan har ett liknande? Tänk på alla stjärnor, prickar, ränder osv. JNY's stjärnor kan ju lätt sägas vara kopierade av Molo. Eller kolla Lindex utbut. Där kryllar det ju av molo/katvig/småfolk kopior. Jag tror gränsen går vid att kopiera någon rakt av, vilket vi sett hos MG flera gånger nu. Undrar var aporna kommer ifrån, de lär ju säkert också vara kopierade av någon stackare som jobbat hårt med den schablonen.
  • Ogabinne

    Är det ngn som vet om JNY's gröna mudd matchar det gröna i djungeltygerna?

  • Ogabinne
    Koocachoo skrev 2011-01-05 11:23:14 följande:
    Idag har MG inte tygerna kvar!
    Då tog dom bort dom precis för när jag kollade för bara en liten stund sedan fanns de kvar. Bara att vänta o se vilket JNY tryck som kommer upp på deras shop next nu då?
  • Ogabinne
    Ogabinne skrev 2011-01-04 22:59:11 följande:
    Är det ngn som vet om JNY's gröna mudd matchar det gröna i djungeltygerna?
    Ingen som vet?
  • Ogabinne
    Lind1981 skrev 2011-01-05 16:16:56 följande:
    Jag vet inte alls om det stämmer men har hört att allaenfärgade tyger från jny skall matcha de mönstrade....men som sagt jag har inte 100 koll, jag kan ha fel.
    Men gud, jag var till och med inne och LÄSTE på den gröna mudden och blev osäker för att det inte stod ngt om djungel med där, men nu der jag att det gör det ju visst! Trötthjärna!
  • Ogabinne

    Åååh Jag hatar att köpa nytt tyg! Surfar runt i timmar bland butikerna, lägger i korgen, ångrar mig, kommer på ngt nytt jag måste sy av ett annat tyg, lägger i korgen, ångrar mig, får panik, stänger ner alla fönster och går ifrån datorn.

    Är jag skadad eller är detta ett allmänt fenomen?

  • Ogabinne
    Elias Emil skrev 2011-01-05 17:13:24 följande:
    Kollat runt lite men inte beställt från JNY än. Kostar det runt 60 kr att få det hemskickat?? Hur brukar ni betala, med kort eller faktura?
    65 kostar frakten från JNY, jag betalar med kort.
  • Ogabinne
    Riskiflickan skrev 2011-01-05 17:41:47 följande:
    Ogabinne: jag gör precis samma sak :)
    Åh vad skönt, jag är inte sinnessjuk då!
  • Ogabinne
    ak74 skrev 2011-01-08 10:14:08 följande:
    Har en hel dag alldeles för mig självSkrattande Sambon är iväg och dömer innebandy hela dagen och alla 3 barnen åkte precis med sina mostrar till ett badland.
    Har planerat att ägna mig åt sömnad HELA dagen och vaknar med en tennisboll i halsen. Det gör ont och näsan rinner. Men jag ska försöka sy i alla fall!!! Men vad ska jag hitta på??? Har hur många idéer som helst men nu när jag har tid och möjlighet så ekar det tomt i skallen....

    Så snälla ni... INSPIRERA MIG!!! så jag kommer igång... 
    Usch och fy, vilken otur!! Har du inget hemma mot halsont kan jag rekomendera TE!! Drick massa te så varmt du bara klarar av att dricka. Det tar inte bort orsaken till halsontet men det bedövar riktigt bra och man känner sig som människa en stund i alla fall. Något annat som är riktigt bra är att hälla upp så varmt vatten du klarar av att ha i munnen, häll i lite salt, rör om och gurgla med detta. Om du provar, tänk bara på att inte ta FÖR mycket salt, och var noga med att inte svälja. Det gjorde jag av bara farten och det resulterade i att jag kräktes i vasken. - Inte lyckat!

    Något annat som får förkylningen att försvinna på ett par dagar är Echinagard. Det funkar verkligen!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd