• Ninninn

    NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???

    Jag har haft 3 missfall och har nu börjat en utredning..
    Finns det någon med samma problem som mig men som har fått barn till slut???
    Jag har ju liksom tappat hoppet vet inte hur mycket mer ja kommer att orka..

  • Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???
  • Bouganville

    Nu skulle ju tråden handla om possitva människor som har lyckats bli gravida...

    GE OSS HOPP!!!!

  • Ninninn

    Ja förstår precis hur du känner, tycker själv de e jätte jobbigt att umgås med kompisar som e gravida så ja hittar alltid på ursäkter för att slippa träffas.. ja vill inte känna så men ja kan inte hjälpa de, man e glad för deras skull men de e ändå jobbigt..

    Vi fick inte hjälp förrens efter 3 missfall tyvärr och de e fan för jävligt men man kan ju gå privat men då får man ju lägga upp den stora plånboken.

    Vi får ge varandra hopp för snart så måste de vara våran tur..

  • fruZ

    Hej igen!

    Jag mådde oxå riktigt dåligt under missfallsåren, slutade med en period av panikångestattacker och sen mådde jag välidgt dåligt psykiskt under den graviditet som gav oss vår dotter. Det var som att bära på en bomb. Ständig ångest. Hanterade det genom att vara öppen med situationen, kontakt med KBT-terapeut och en Angelsound så att jag när ångesten överväldigade mig kunde kolla att räkan levde.
    Men vad jag egentligen vill säga är att trots att det var RIKTIGT jobbigt så mår jag bra nu när hon är här. Och som ni sagt det mest sannolika är att ni får era bebisar förr eller senare. Men fyyy vad jobbigt det är att vänta.

    När folk frågade om inte vi skulle skaffa barn snart brukade jag svara; "Jo, det hoppas jag men hittills har det bara blivit missfall." Jag tycker att ställer man frågan får man tåla svaret. Jag har hela tiden pratat med alla jag ville ha stöd av så det var många som hjälpte oss på vägen. Och MÅNGA som delade glädjen med oss när vårt lilla mirakel väl kom.

    Jag tycker inte om hyschhyschet kring graviditet och missfall. Missfall är inte ett misslyckande man ska skuldbeläggas för utan en sorg man måste få hjälp att ta sig igenom.

    Hoppas att mina tankar hjälper någon och att ni alla snart får bära era bebisar till en lycklig förlossning.

  • AnnaGee

    Här är en till med upprepade missfall där det till sist lyckades. Har nu ett barn och det som hjälpte mig var nog Trombyl, Progesteron och akupunktur. Gjorde en missfallsutredning som inte visade några fel. Efter en orolig graviditet med blödningar, kom det ut ett alldeles friskt barn.

    Lycka till alla ni som kämpar!

  • InHeaven
    AnnaGee skrev 2010-04-04 10:49:53 följande:
    Här är en till med upprepade missfall där det till sist lyckades. Har nu ett barn och det som hjälpte mig var nog Trombyl, Progesteron och akupunktur. Gjorde en missfallsutredning som inte visade några fel. Efter en orolig graviditet med blödningar, kom det ut ett alldeles friskt barn.Lycka till alla ni som kämpar!
    åh vad härligt att läsa att du lyckades.
    Skrev din läkare ut trombyl direkt vid en graviditet eller? progesteronet fick du även det vid graviditeten eller innan?
    Nova min egna lilla stjärna
  • AnnaGee

    Hej InHeaven!

    Jag fick progesteron och Trombyl utskrivet innan jag blev gravid. Ordinationen var att börja med medicinen, efter att jag hade testat positivt på graviditetstestet. Jag gick på akupunkturen 5 ggr under menscykeln (Barnmorskecenter och Akupunktur på Barnhusgatan, Stockholm). Nu vet jag inte om det var det här programmet som gjorde att jag behöll graviditeten, men jag hade tre missfall innan  och då utan medicin och akupunktur. Håller tummarna för dig!

  • Ninninn

    Den här tråden e ju helt enkelt hur bra som helst, den ger mig massor med hopp =)

    Jag började med Trombyl tabletterna för 4 dagar sedan, ja hoppas verkligen att dessa hjälper mig nu... man vet ju aldrig men man får hoppas hoppas hoppas...

    Våran utredning e ju avklarad nu och de e inget fel på oss så nu finns de inget mer att göra än å hoppas att de går bra näta gång.

    Lycka till till er alla!!

  • InHeaven
    AnnaGee skrev 2010-04-04 20:47:45 följande:
    Hej InHeaven!Jag fick progesteron och Trombyl utskrivet innan jag blev gravid. Ordinationen var att börja med medicinen, efter att jag hade testat positivt på graviditetstestet. Jag gick på akupunkturen 5 ggr under menscykeln (Barnmorskecenter och Akupunktur på Barnhusgatan, Stockholm). Nu vet jag inte om det var det här programmet som gjorde att jag behöll graviditeten, men jag hade tre missfall innan  och då utan medicin och akupunktur. Håller tummarna för dig!
    okej ska prata med gyn imorgon hur jag ska få göra om jag får progesteron när jag är gravid eller innan...
    Nova min egna lilla stjärna
  • Barbaboo

    Hello.. Skickar in en fråga här.

    OM jag nu skulle vara gravid igen i väntan på min utredning (som skulle starta i mitten av april). Vad kan då Gyn hjälpa mig med för att få bättre förutsättningar att behålla graviditeten?..
    De sa att OM jag skulle bli gravid innan utredningen startade så ska jag kontakta dem så fort jag visste om jag var gravid..

    Så vad kan de då göra, de vet ju fortfarande inte vad som är felet?

    Kram.

  • AnnaGee

    Till mig sa de, att jag inte skulle försöka bli gravid innan resultatet från utredningen var klar.

Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???