• InHeaven

    NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???

    tack för en bra tråd.. här är en tjej som genomgått 2 mf och 1 ma på 2 år, och har nu äntligen börjat utredning. Hoppa på en ny graviditet snart så man kanske kan få progg och trombyl...
    ibland känns det bara omöjligt!!! men ge inte upp tjejer, snart, snartr,snart är det vår tur.. för varje dag som går räknas tiden ner. vi vet bara inte när den är på 0.


    Nova min egna lilla stjärna
  • InHeaven
    Vårflickan84 skrev 2010-03-26 11:40:21 följande:
    bra sagt =)ja egentligen närmar vi oss bebisen för varje dg som går. logiskt! gud, vad posiivt även fast det känns att vi går bakåt för varje dag så är egentligen tvärtom. haha!
    jo men det är faktiskt värt att försöka tänka så... för varje missfall som kommer tapar man hoppet och det känns som man är på ruta 1 igen.. MEN tänker man att dagarna räknar faktiskt ner tiden så känns allt lite ljusare :D
    Nova min egna lilla stjärna
  • InHeaven
    AnnaGee skrev 2010-04-04 10:49:53 följande:
    Här är en till med upprepade missfall där det till sist lyckades. Har nu ett barn och det som hjälpte mig var nog Trombyl, Progesteron och akupunktur. Gjorde en missfallsutredning som inte visade några fel. Efter en orolig graviditet med blödningar, kom det ut ett alldeles friskt barn.Lycka till alla ni som kämpar!
    åh vad härligt att läsa att du lyckades.
    Skrev din läkare ut trombyl direkt vid en graviditet eller? progesteronet fick du även det vid graviditeten eller innan?
    Nova min egna lilla stjärna
  • InHeaven
    AnnaGee skrev 2010-04-04 20:47:45 följande:
    Hej InHeaven!Jag fick progesteron och Trombyl utskrivet innan jag blev gravid. Ordinationen var att börja med medicinen, efter att jag hade testat positivt på graviditetstestet. Jag gick på akupunkturen 5 ggr under menscykeln (Barnmorskecenter och Akupunktur på Barnhusgatan, Stockholm). Nu vet jag inte om det var det här programmet som gjorde att jag behöll graviditeten, men jag hade tre missfall innan  och då utan medicin och akupunktur. Håller tummarna för dig!
    okej ska prata med gyn imorgon hur jag ska få göra om jag får progesteron när jag är gravid eller innan...
    Nova min egna lilla stjärna
Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???