• Ninninn

    NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???

    Jag har haft 3 missfall och har nu börjat en utredning..
    Finns det någon med samma problem som mig men som har fått barn till slut???
    Jag har ju liksom tappat hoppet vet inte hur mycket mer ja kommer att orka..

  • Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???
  • Ninninn

    Nä ja testade aldrig men efter att ja blev skrapad har min mens varit hel konstig, innan kom den ALLTID på den 28e dagen och nu e de typ 27,28 och denna gången 29 konstigt men några dagar hit eller dit kanske inte spelar någon roll.

    De kanske kan vara så att de kanske e din senaste graviditet som gav utslag! våra stackars kroppar e väl helt förvirrade av allt som händer..

  • 5busar

    Jag har haft 5 missfall mellan sonen född 91 och dottern 96.


    931210 v 15
    940406 v 13
    940923 v 18
    950428 v 14
    951103 v 7
    Efter dottern 96 som kom i v 35 har jag fått ytterligare två små födda 04 och 05.
    Ett av problemen för mig har varit läget på min livmoder och att fostren haft skador. 
  • Längtan efter liten
    5busar skrev 2010-04-15 20:55:20 följande:
    Jag har haft 5 missfall mellan sonen född 91 och dottern 96. 931210 v 15 940406 v 13 940923 v 18 950428 v 14 951103 v 7 Efter dottern 96 som kom i v 35 har jag fått ytterligare två små födda 04 och 05. Ett av problemen för mig har varit läget på min livmoder och att fostren haft skador. 
    usch och fy fan för vad du genomgått.. nästan alla efter v12. då har man i regel lagt sig i säkert läge och slutat oroa sig :( MEN såglad jag blir att läsa att du fått tre små älsklingar efter detta - stor krm till dig och tavk för att du väcker hoppet åt mig :)
    Längtan efter liten är stor
  • Ninninn

    Fasen nu börjar ja bli lite orolig att de kanske e ett tidigt missfall jag har fått...

    Mensen kom 2 dagar för sent, fast som sagt den har varit konstig sen ja blev skrapad. Problemet e nu att den varade bara i två dagar annars har jag den alltid i fyra. På den tredje dagen kom de brunt blod fast jätte lite, va e detta nu liksom.
    Va trött jag blir, ska ja behöva gå till gyn akuten igen eller, senast ja va där med mitt tredje missfall så kände dom igen mig då e de riktigt illa alltså..... =(

    JA ORKAR INTE MER

  • Längtan efter liten
    Ninninn skrev 2010-04-18 10:16:50 följande:
    Fasen nu börjar ja bli lite orolig att de kanske e ett tidigt missfall jag har fått...Mensen kom 2 dagar för sent, fast som sagt den har varit konstig sen ja blev skrapad. Problemet e nu att den varade bara i två dagar annars har jag den alltid i fyra. På den tredje dagen kom de brunt blod fast jätte lite, va e detta nu liksom.Va trött jag blir, ska ja behöva gå till gyn akuten igen eller, senast ja va där med mitt tredje missfall så kände dom igen mig då e de riktigt illa alltså..... =(JA ORKAR INTE MER
    ta det lugnt och ring in till dom och prata...
    jag hängde inte riktigt med i vad du skrev.
    Är du gravid? eller kom mensen 3 dagar för sent?
    hur länge sen var det du skrapades?
    har de kollat så att allt har kommit ut?
    stor kram
    Längtan efter liten är stor
  • Ninninn

    Jag har inte gjort något test, mensen skulle kommit i tisdags men kom i torsdags men den har varit konstig sen ja skrapades och de gjorde jag i oktober så de e ju ett tag sen nu men den e liksom inte regelbunden som den va förr..

    Jag blev bara lite orolig för att i två dagar va de rött blod och igår kom ingenting och idag e de brunt därför tänkte ja att de kanske va ett missfall.. tyckte de va konstigt att de är brunt

  • Bouganville

    Om man nu får ett väldigt tidigt missfall kanske typ i vecka 4 eller 0+2 hur man nu räknar. Hur snabbt tror ni att HCG-horomonet försvinner då?

    Jag har tänkt att jag skulle testa gravtest igen för blev väldig osäker om det var ett missfall eller inte men det är ju då osäkert när hormonet sitter kvar en tid efteråt. Har läst att det kan sitta kvar upp till 9 veckor men efter minna missfall så har allt bara rullat på som vanligt med ägglossning direkt som vanligt. 9 veckor är kanske om man har gått väldigt långt i sin gravisitet. ÄL borde kanske inte komma om kroppen har ett gravhormon och förmodar tror att man är gravid.

    Någon som kan hjälp mig{#lang_emotions_embarassed}

  • Längtan efter liten
    Bouganville skrev 2010-04-21 13:52:05 följande:
    Om man nu får ett väldigt tidigt missfall kanske typ i vecka 4 eller 0+2 hur man nu räknar. Hur snabbt tror ni att HCG-horomonet försvinner då?Jag har tänkt att jag skulle testa gravtest igen för blev väldig osäker om det var ett missfall eller inte men det är ju då osäkert när hormonet sitter kvar en tid efteråt. Har läst att det kan sitta kvar upp till 9 veckor men efter minna missfall så har allt bara rullat på som vanligt med ägglossning direkt som vanligt. 9 veckor är kanske om man har gått väldigt långt i sin gravisitet. ÄL borde kanske inte komma om kroppen har ett gravhormon och förmodar tror att man är gravid.Någon som kan hjälp mig
    Efetrsom det är väldigt tidigt i graviditeten så minskar de snabbare. det går snabbare om hcg nivån ligger på 100 och inte på 10000. så efter någon vecka borde de ha gått ner till 0 tycker jag.
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    Finessan skrev 2010-04-21 10:48:42 följande:
    Kika in hos mig. Efter fyra mf/ma och mycket kämpande så kom lilla V äntligen till oss.
    vad vard et som hjälpte er på traven till lilla V?
    Längtan efter liten är stor
Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???