• Ninninn

    NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???

    Jag har haft 3 missfall och har nu börjat en utredning..
    Finns det någon med samma problem som mig men som har fått barn till slut???
    Jag har ju liksom tappat hoppet vet inte hur mycket mer ja kommer att orka..

  • Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???
  • Ninninn

    Gud va skönt att höra att de finns hopp iallafall de e helt enkelt bara att
    hålla tummarna på att de ska gå bra nästa gång..
    Fick du göra någon utredning eller gick de bara bra till slut?

  • Ninninn

    Tack så jätte mycket för alla svar de behövdes verkligen, man får liksom lite hopp {#lang_emotions_smile}

    Ska på läkarbesök nästa vecka och då ska dom berätta vad dom ska göra
    för ingrepp, dom trodde ju att ja kanske hade en skiljevägg som kan orsaka missfallen, hoppas att de är något fel som dom kan lösa så att ja snart kan bli gravid igen, ska även fråga dom om dessa tabletter Trombyl och Progesteron

    Tack alla

  • Ninninn

    Tack alla! de e så skönt att höra att de finns folk som fått ett efterlängtat barn till slut.. de verkar ju även som om de finns många hjälpmedel... både tabletter och sprutor, ska ju som sagt till farbror doktorn på onsdag så då får vi se vad dom säger...

  • Ninninn

    Vårflickan84!

    Beklagar dina missfall, de e för jäkligt att dom små liven inte vill stanna kvar..

    Vi har försökt direkt fast ja väntade på att mensen kom tillbax, läkarna säger ju att de bara e att köra på så fort mensen kommit igång igen..

    Lycka till nästa gång!

  • Ninninn

    Vi har alltid väntat så att en mens har kommit då vet man att kroppen e igång igen men för oss har de tyvärr slutat i missfall ändå..

    De e svårt att veta vad man ska göra man vill ju liksom inte vänta heller för man vill ju ha de där lilla barnet...

    Har du fått tabletter som stött ut fostret eller stöter kroppen ut de av sig själv?? ska du på något läkarbesök nu dom närmaste dagarna eller?? du borde ju sluta blöda nu.

  • Ninninn

    Ja här får man verkligen hopp igen... någon gång är de våran tur att få de där efterlängtade lilla livet. Man får helt enkelt inte ge upp..

  • Ninninn

    Bouganville!

    Ja förstår verkligen hur du känner de e så himla jobbigt, de har funnits dom dagarna som man bara inte orkar mer men man måste försöka se framåt och hoppas, någon gång måste de bli våran tur men frågan e när..

    Jag gick själv helt in i väggen nu efter mitt tredje missfall, panikångest fick jag och mådde skit verkligen men de börjar kännas bättre nu.. De värsta e precis som du säger att alla andra frågar när ska ni ha barn då har man bara lust att säga skit ni e de, man blir så jäkla trött på allt tjat sen e ju alla ens kompisar gravida me så de gör ju inte saken bättre..

    Har du inte varit på någon utredning??

  • Ninninn

    Ja förstår precis hur du känner, tycker själv de e jätte jobbigt att umgås med kompisar som e gravida så ja hittar alltid på ursäkter för att slippa träffas.. ja vill inte känna så men ja kan inte hjälpa de, man e glad för deras skull men de e ändå jobbigt..

    Vi fick inte hjälp förrens efter 3 missfall tyvärr och de e fan för jävligt men man kan ju gå privat men då får man ju lägga upp den stora plånboken.

    Vi får ge varandra hopp för snart så måste de vara våran tur..

  • Ninninn

    Den här tråden e ju helt enkelt hur bra som helst, den ger mig massor med hopp =)

    Jag började med Trombyl tabletterna för 4 dagar sedan, ja hoppas verkligen att dessa hjälper mig nu... man vet ju aldrig men man får hoppas hoppas hoppas...

    Våran utredning e ju avklarad nu och de e inget fel på oss så nu finns de inget mer att göra än å hoppas att de går bra näta gång.

    Lycka till till er alla!!

  • Ninninn

    De sa dom till mig med för om ja blev gravid kunde dom inte göra den undersökningen på mig som dom va tvungna att göra för att se om jag hade en skiljevägg eller inte, de hade ja ju inte så de va ju bra..

    Oftast hittar dom ju inget fel, ja fick trombyl utskrivet så ja hoppas att dom hjälper mig att behålla nästa graviditet

  • Ninninn

    Men kan du verkligen ha fått missfall igen så tidigt, du gjorde alltså test i morse som visade gravid och sen några timmar senare kom de blod förstår ja rätt då..

    Ja skulle fått min mens igår så ja trodde att ja va gravid men idag kom den, fasen va besviken ja blev..

    Jag förstår hur du menar med att man inte kan glädjas åt plusset, varje gång man har gjort det har de ändå blivit missfall och de e som om någon slår dig i ansiktet om å om igen så ja kan inte heller glädjas jätte hemskt men tyvärr sant..

    Livet e så jävla orättvist (ursäkta språket) varför kan man inte bara få vara gravid i 9 månader

  • Ninninn

    Nä ja testade aldrig men efter att ja blev skrapad har min mens varit hel konstig, innan kom den ALLTID på den 28e dagen och nu e de typ 27,28 och denna gången 29 konstigt men några dagar hit eller dit kanske inte spelar någon roll.

    De kanske kan vara så att de kanske e din senaste graviditet som gav utslag! våra stackars kroppar e väl helt förvirrade av allt som händer..

  • Ninninn

    Fasen nu börjar ja bli lite orolig att de kanske e ett tidigt missfall jag har fått...

    Mensen kom 2 dagar för sent, fast som sagt den har varit konstig sen ja blev skrapad. Problemet e nu att den varade bara i två dagar annars har jag den alltid i fyra. På den tredje dagen kom de brunt blod fast jätte lite, va e detta nu liksom.
    Va trött jag blir, ska ja behöva gå till gyn akuten igen eller, senast ja va där med mitt tredje missfall så kände dom igen mig då e de riktigt illa alltså..... =(

    JA ORKAR INTE MER

  • Ninninn

    Jag har inte gjort något test, mensen skulle kommit i tisdags men kom i torsdags men den har varit konstig sen ja skrapades och de gjorde jag i oktober så de e ju ett tag sen nu men den e liksom inte regelbunden som den va förr..

    Jag blev bara lite orolig för att i två dagar va de rött blod och igår kom ingenting och idag e de brunt därför tänkte ja att de kanske va ett missfall.. tyckte de va konstigt att de är brunt

  • Ninninn

    Ja har bara fått Trombyl, min doktor skrev aldrig ut progesteron till mig även fast jag bad om de.... ja får hoppas att Trombylen hjälper mig nästa gång, nu verkar de som om ja har svårt att bli gravid helt plötsligt, de har aldrig hänt innan, ja har blivit gravid bara min sambo skakat i kalsongerna...

    jaja bara att fortsätta och hoppas

Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???