• Ninninn

    NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???

    Jag har haft 3 missfall och har nu börjat en utredning..
    Finns det någon med samma problem som mig men som har fått barn till slut???
    Jag har ju liksom tappat hoppet vet inte hur mycket mer ja kommer att orka..

  • Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???
  • Habaladabala
    Bouganville skrev 2010-03-15 15:15:30 följande:
    Det här var det bäässsttaa jag har läst på länge, så underbart att du delar det med mig. Vilket hopp du sprider. Det här ska jag verkligen ta med mig.TACK!

    Jag ska hålla tummarna för dig!
  • Bouganville

    Vilket hopp den här tråden sprider, just när det händer känns det som man vill hoppa från bron. (nästa iallafall)

    Man är så fruktansvärt hjälplös, finns inget man kan göra, det hjälper inte ens att önska eller hoppas, det går inte att påverka.

    Får bara fortsätta att leva och se...

  • aprilbarnet

    Så skönt att läsa denna tråd. Fick mitt 3:dje MA konstaterat i måndags och ska göra en skrapning i övermorgon. Vi har inga problem alls att bli gravida utan verkar mer att de små liven inte klarar sig längre än till v 8-10. Ska få remiss till utredning nu och hoppas lite på att man hittar något som kan ge en förklaring, även fast jag vet att det inte är säkert att det visar något fel..

  • Vårflickan84

    hej!
    vilken hoppgivande tråd =)
    fick mf i v.9 förra veckan och har varit förstörd rent psykiskt. det är mitt andra mf, det andra vari oktober 2009 i v.7 ungefär.
    men skönt att det funkar till slut ändå för många.
    men hur snabbt efter ett mf försöker ni igen?

  • Ninninn

    Vårflickan84!

    Beklagar dina missfall, de e för jäkligt att dom små liven inte vill stanna kvar..

    Vi har försökt direkt fast ja väntade på att mensen kom tillbax, läkarna säger ju att de bara e att köra på så fort mensen kommit igång igen..

    Lycka till nästa gång!

  • Vårflickan84
    Ninninn skrev 2010-03-23 12:59:48 följande:
    Vårflickan84!Beklagar dina missfall, de e för jäkligt att dom små liven inte vill stanna kvar..Vi har försökt direkt fast ja väntade på att mensen kom tillbax, läkarna säger ju att de bara e att köra på så fort mensen kommit igång igen..Lycka till nästa gång!
    tack.
    alltså en mens efter missfallet eller direkt efter missfallet? man är ju rädd för infektioner och sånt. jag har fortfarande inte slutat blöda, så det är jobbigt. hoppas det slutar snart!
  • Ninninn

    Vi har alltid väntat så att en mens har kommit då vet man att kroppen e igång igen men för oss har de tyvärr slutat i missfall ändå..

    De e svårt att veta vad man ska göra man vill ju liksom inte vänta heller för man vill ju ha de där lilla barnet...

    Har du fått tabletter som stött ut fostret eller stöter kroppen ut de av sig själv?? ska du på något läkarbesök nu dom närmaste dagarna eller?? du borde ju sluta blöda nu.

  • Vårflickan84
    Ninninn skrev 2010-03-24 09:15:27 följande:
    Vi har alltid väntat så att en mens har kommit då vet man att kroppen e igång igen men för oss har de tyvärr slutat i missfall ändå..De e svårt att veta vad man ska göra man vill ju liksom inte vänta heller för man vill ju ha de där lilla barnet...Har du fått tabletter som stött ut fostret eller stöter kroppen ut de av sig själv?? ska du på något läkarbesök nu dom närmaste dagarna eller?? du borde ju sluta blöda nu.
    ja man vill ju inte vänta för länge heller.
    jag behövde inga tabletter och ingen skrapning heller, allt kom ut själv. igår kom några klumpar till helt plötsligt. jag hade en tjock slemhinna tydligen. var hos läkaren i fredags så ska inte dit igen på ett tag. idag är det dock mindre blod fktiskt. det ä skönt!
  • Nimsan

    Vilken bra tråd. Ger verkligen hopp. Jag förlorade mitt barn i magen i v.37 och fått 3 mf efter. Ska genomgå en utredning nu.

  • InHeaven

    tack för en bra tråd.. här är en tjej som genomgått 2 mf och 1 ma på 2 år, och har nu äntligen börjat utredning. Hoppa på en ny graviditet snart så man kanske kan få progg och trombyl...
    ibland känns det bara omöjligt!!! men ge inte upp tjejer, snart, snartr,snart är det vår tur.. för varje dag som går räknas tiden ner. vi vet bara inte när den är på 0.


    Nova min egna lilla stjärna
Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???