• Smultronhjärta

    Gekås vol 14

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ErXuMAmglX1hWM:http://3.bp.blogspot.com/_TQRcsAg0lP0/Swuk4xc2-XI/AAAAAAAAAXU/NtUNn4fRLBw/s1600/gek%C3%A5s.jpg

    Här samlas vi och diskuterar allt om shoppingparadiset Gekås i Ullared såsom utbud,fynd,storlekar,priser etc.

    Kom ihåg att det inte är tillåtet att efterlysa eller skicka bud i tråden- det får man isf sköta via inbox annars riskerar tråden att stängas.

    För info om öppettider, köstatus,kameravy eller happenings på Gekås kolla in:
    www.gekas.se/

    Bildtråd:
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m50894492.html

    Missa inte att kolla in Gekåsbloggen:
    gekasullaredbloggen.blogspot.com/

    Här kan du läsa om och se programmet Ullared på Kanal 5:
    kanal5.se/ullared

    Länk till föregående tråd där man även kan hitta länkar till äldre trådar/bildtrådar:
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m48922593.html
    {#lang_emotions_flower}Varmt välkomna{#lang_emotions_flower}
    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Max&Lova ♥ღ¸.?°¯)★
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-10 11:14
    Pristråden
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m52120528.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-27 19:55
    Här är länken till NYA Gekåsbloggen
    www.gekas.se/blogg/latest
  • Svar på tråden Gekås vol 14
  • MeeWe

    Tack för alla svar ang. ammningsrummet! Tror jag ska ta med lillan och åka med min mamma som ska dit imorgon. Man måste ju våga sig ut även fast man har bebis!

    Är det någon som vet vilka babygym de har inne just nu? priser? kanske en bild?

  • Ruso
    mm m skrev 2010-03-09 12:35:51 följande:
    De gånger jag varit dit har det funnits många väskor. Letar nu efter en i större modell som man får i papper och block i. Får alltid vika om jag ska ha något sådant med mig så nu är det på tiden att köpa en större väska , men den ska i första hand vara en vardagsväska
    Jag var där ju innan jul, och då köpte jag en väska som var OK. Studerar på högskolan och har jämt ryggsäck, men så gick den sönder och jag tänkte på en väska... hittade denna billig (med matchande plånbok) och den rymmer en rätt så tjock A4 "ringpärms" block (eller hur mans skall säga...) mitt penal, vattenflaska, några böcker och lite annat smått och gott. Jag är jättenöjd! Har den som vanlig väska också när jag gör annat än att åka till skolan! Skönt att den är stor nog, men inte för stor och att den kan vara mer som en allround väska...

  • Ruso
    Ruso skrev 2010-03-09 12:57:18 följande:
    Jag var där ju innan jul, och då köpte jag en väska som var OK. Studerar på högskolan och har jämt ryggsäck, men så gick den sönder och jag tänkte på en väska... hittade denna billig (med matchande plånbok) och den rymmer en rätt så tjock A4 "ringpärms" block (eller hur mans skall säga...) mitt penal, vattenflaska, några böcker och lite annat smått och gott. Jag är jättenöjd! Har den som vanlig väska också när jag gör annat än att åka till skolan! Skönt att den är stor nog, men inte för stor och att den kan vara mer som en allround väska...
    Ojdå... varför blev det dubbelbild?
    Måste ha tryckt lite för hårt eller något...
  • kalmar brud

    Har sommarkläderna kommit in ännu??? Eller är det inte fullt med sånna kläder ännu?

  • Krabbolina
    Bubblan2 skrev 2010-03-09 10:14:47 följande:
    Hej, här kommer ytterligare några tjatfrågor kring vagnarna... Ni som har sulkyn, har någon av er erfarenhet av den och Carena Easy och kan ge en liten jämförelse mellan dem? Carena Easy har tre lägen på ryggstödet, hur många har Gekås sulky? Carenans fotstöd går att fälla upp, går det även på Gekås sulky?
    där är ett fast fotstöd och så en liten flik på sitsen som man kan fälla ner eller ha rakt ut.

    Lägen är tre stycken tror jag, har inte riktigt provat allt på vagnen ännu.

    Premiärkörde den igår och än är jag nöjd, rejäl varukorg och lätt att köra med en hand.

    Lätt att fälla ihop och tar inte stor plats i bagaget.

    Och priset är 529 kr för den.
  • Bubblan2

    Krabbolina och Ekorrfamiljen (Hej, det var ett tag sedan! :) ),
    tack för svaren! :)

    Ni tycker inte att den känns plastig?

    Anledningen till att jag undrar är att jag var in på Barnens Hus och kollade på "likvärdiga" vagnar igår. Tittade på Carena Easy och en Acta som jag inte kommer ihåg namnet på. Actan kändes jätteplastig men Carenan var helt ok.

    Ingen av er som har "kännt" en Carena Easy och/eller en liknande i märket Acta, som kan jämföra med Gekås i "plastighet" mm? :)

  • Krabbolina
    Bubblan2 skrev 2010-03-09 18:01:37 följande:
    Krabbolina och Ekorrfamiljen (Hej, det var ett tag sedan! :) ), tack för svaren! :) Ni tycker inte att den känns plastig? Anledningen till att jag undrar är att jag var in på Barnens Hus och kollade på "likvärdiga" vagnar igår. Tittade på Carena Easy och en Acta som jag inte kommer ihåg namnet på. Actan kändes jätteplastig men Carenan var helt ok. Ingen av er som har "kännt" en Carena Easy och/eller en liknande i märket Acta, som kan jämföra med Gekås i "plastighet" mm? :)
    tyvärr har jag inget att jämföra med. Har en emmaljunga city cross här hemma, gekås vagnen har vi köpt för att ha som shoppingvagn (ligga i bagaget) för att den tar mindre plats. Ska jag gå långa promenader på blandat underlag så blir det emmaljungan.
  • jojojojojo
    Ruso skrev 2010-03-09 11:42:23 följande:
    Jag förstår dig väl, skulle själv bli lite irriterande om någon satt mitt ivägen, men som du säger...man vill ju inte säga till...Det där med att byta blöja liggandes i knä är nog en vanesak. Jag har gjort det så många gånger med barnen så man tar nog för givet att det funkar för alla Min minste är nu strax 2 år (en stor tung sak på 14.5 kilo ) och jag byter bajsblöjor i knät utan att tänka över det. Det jobbiga är att de inte ligger stilla så ofta vid den åldern bara... Skönast är ju skötbordet, helt klart! Men den där toan brevis fiket som jag sa blir nästan som ett skötbord, lagom höjd fast inte så stor.
    jag va tvungen att gå på den toaletten idag vid fiket, bara för att se vad du menade med hyllan, å där kommer det nog bli blöjbyten i framtiden!
    BF 2010-06-28
Svar på tråden Gekås vol 14