Inlägg från: Tom Sawyer |Visa alla inlägg
  • Tom Sawyer

    Vad lyssnar du på just nu?

    Springsteen må ha fyllt 71, men jag tycker att han fortfarande kan skriva låtar som berör.


  • Tom Sawyer
    bastardized skrev 2020-11-07 20:26:49 följande:

    16 überpackade soppåsar med löv hopkrattade och lastade på släpkärran senare sitter jag här nu med en kall lager upphällt i glaset framför mig samtidigt som jag ser havets skuggor glimma i mörkret utanför mitt fönster. Detta är tider då i alla fall jag har lätt att bli lite tung i sinnet och helt ärligt ledsen över det vi nu upplever tillsammans. 


     


    Men det finns ljuspunkter i mitt liv liksom jag hoppas det finns i era också.


    En liten Grand Danois valp är född i Danmark och väntar på att bli lagom gammal för att jag ska kunna hämta hem honom, det har varit en "kamp" i många år att få en valp ifrån just den här trubbiga men erkänt duktiga uppfödaren. Längtar oerhört..


    Jag tyckte jag hade mycket med mina komprimerade 10 påsar.
    Men håller med om att man behöver ett gäng lager efter att ha bråkat med kratta och löv. Det är ändå skönt att kunna klaga på I-landsproblem
  • Tom Sawyer

    Den här fina låten slog till hårt i hjärtat. Det var 10 år sedan vi sa hej då hjärter dam och jag, men jag ser ändå henne framför mig varje dag när jag blundar...
    :/



  • Tom Sawyer

    En fin cover av Chris Cornell,
    Jag vet såklart inte varför han gjorde sitt val, men om du känner på dig att någon i din närhet mår dåligt, så läs på länken nedan tack.




    www.suicidezero.se/

  • Tom Sawyer
    Jonas203 skrev 2020-11-14 00:36:42 följande:

    En öl i soffan


    Intressant. Min säger inte mycket.
    Hur låter din?
  • Tom Sawyer

    Alter Bridge har gjort några låtar som jag verkligen gillar, och varje gång de släpper nytt så hoppas jag på något liknande. Tyvärr så hittade jag inga på nya albumet- så jag lyssnar på en riktig klassiker i akustik version som jag gillar ist.
    Broken Wings


  • Tom Sawyer

    Som så många andra så försöker jag jobba hemifrån så mycket det går. Oftast går det bra, men när en låt ger mig en örfil så måste jag bara sluta med det jag gör, blunda och bara lyssna. Det hände i dag med den här vackra låten från Birdy-Just Like A River Does.


  • Tom Sawyer

    @Nandez. Tack för att du är så vänlig här ute. Vi borde alla andra lyssna mer på dig

  • Tom Sawyer
    bastardized skrev 2020-11-21 22:03:43 följande:

    Check för att se om detta fungerar...


    En back med stark funkar väl alltid?
  • Tom Sawyer

    Här i kväll hittade jag en kanal på YT: Playing for change som fick mig att le stort och gunga i soffan. Ett coolt projekt där musiker från hela världen är med på ett hörn, och ljudkvaliteten är helt grym.
    Ett exempel: Walking Blues av Robert Johnson. En riktig klassiker som aldrig blir gammal tycker jag. Sjukt bra allihop tycker jag.



    Song around the world
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?