Inlägg från: Tom Sawyer |Visa alla inlägg
  • Tom Sawyer

    Vad lyssnar du på just nu?

    Ibland är det väldigt svårt att förstå att verkligheten man befinner sig i just då skapar minnen man aldrig kommer att glömma.
    Många av oss behöver få en påminnelse om det. Livet är förgängligt. Det vet vi alla, men försök att uppskatta bra händelser som händer i ditt liv - när de händer.




    Den bästa sidan av din fot =)
  • Tom Sawyer

    Att leva med någon närstående i sitt liv som mår väldigt dåligt tar mycket energi.
    Ni som gör det vet vad jag menar. Andra kan bara gissa, och de som jobbar på försäkringskassan - är kassa på att gissa hur verkligheten är...




    Kassan är ingen försäkring
  • Tom Sawyer
    Bastardised skrev 2021-03-19 22:54:30 följande:

    Vi har nu levt i en pandemi med dess konsekvenser så länge att i alla fall jag börjar undra om vi kommer att landa i den närhet som en gång kändes normal igen, kommer det kännas naturligt och bekvämt att omfamna de man tycker om på nytt eller kommer distansen bestå som ett sår i det dunkla....


    Bra skrivet. Jag har också funderat på det där. Krama människor man aldrig träffat tidigare som man brukade därför att det förväntades. Bara för att de känner någon man känner. Jag vet inte hur det kommer att bli. Vet inte riktigt om det känns bra eller dåligt. Vissa personer vill man inte alls krama, andra vill man liksom hålla i lite längre än vad som passar sig
  • Tom Sawyer

    Det finns ett fåtal personer man träffar i sitt liv som påverkar en såpass mycket att det känns som de startat en eld inom en. Man fattar inte riktigt vad som hände, men man kan liksom inte släcka lågorna hur mycket man än försöker. Om du lever med den personen i ditt liv - You've got it covered


  • Tom Sawyer

    Jag tror att de flesta som skriver/läser i den här tråden älskar musik.
    Och gör man det så har man nog lite svårt att förhålla sig till människor som inte gör det. Vi kan gilla dem, vi kan tycka om dem, men vi har nog ganska svårt att älska dem. Som exempel. Du spelar upp en låt som verkligen berör dig för att se deras reaktion...och du får en axelryckning tillbaka. Om de inte reagerar alls på din viktiga låt så blir du besviken. Jag vet inte om du kan förlåta sånt. Själv har svårt att göra det.



    Some say...
  • Tom Sawyer
    Bastardised skrev 2021-03-29 00:56:53 följande:

    Du har en förmåga att sätta ord på så mycket jag går omkring och funderar på, dessutom är du en fenomenal musiktipsare och en stor anledning till att de flesta fortsatt tragglar vidare med och i den här tråden. 


     


    Jag håller med dig, att något som verkligen berör en på djupet inte skänker något som helst inför den man presenterar det inför är en mycket märklig känsla, ibland tycker i alla fall jag att man får en känsla av att vara relativt ensam om att tycka om det som berör en på riktigt.


    Tack min vän. Jag gillar låten Herioc
  • Tom Sawyer

    Jag är tacksam för all fin feedback från er andra! Om det inte vore för det så hade jag hängt på andra ställen. I kväll så lyssnade jag lite på typ country hits 2021. Inget jag brukar göra normalt, men där finns pärlor om man tar sig tid. OK, många låtar är sexistiska och töntiga, men det finns undantag. 
    Riktigt bra tycker jag är den här:



    Bäst tycker jag är den här :


  • Tom Sawyer
    Avenia skrev 2021-03-31 19:40:59 följande:
    Jag upptäckte Birdy tack vare ditt inlägg. Tack!
    Tack själv Avenia,
    Kul att få sprida låtar som andra upptäcker att de gillar
  • Tom Sawyer
    Nandez skrev 2021-04-02 20:38:41 följande:
    Goa du
    Nä, du har missat grejen Nandez. Det är du som är snällast av alla här ute
  • Tom Sawyer

    Utmaning! Lägg upp en låt du lyssnade på för ca 10 år sedan.
    Jag letade efter en ny låt som jag tyckte var värd att lägga upp, men hittade ingen jag tyckte platsade. Så då gick jag bakåt 10 år för att se vad jag lyssnade på då.
    Det var svårt att välja ut en låt, men jag tar en klassiker i en nyare akustiskt tappning som berörde mig då, och som fortfarande gör det. Jackson Browne med sin fantastiskt fina låt "Something Fine"
    På den tiden lade jag upp videos på YT med lyrics på låtar jag älskade på någon av mina två kanaler. Det är svårare än det ser ut att få rätt timing om någon undrar, men roligt som fan om man tar sig tid


Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?