Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Hej tjejer!! Välkommen Gtr!!!

    Gtr- har hört jag med att de skall vara "snällare" mot gravida diabetiker, men hoppas du mår bättre snart!

    var hos BM idag o kollade hjärtljudet, blodvärden osv. Hjärtat slog 144slag per min vilket tydligen var som det skulle magen växer fint o Hba1c var dock lite högre nu än det varit tidigare =( låg på 4,9 men men kan förstå det för tycker inget har funkat de senaste två veckorna. Pratade även om att jag nog bör sjukskriva mig på deltid nu from måndag då min semester tar slut så skall nog göra det. Får se om jag kör på 25 eller 50% bara. E ju faktiskt inte så jättelång tid kvar nu.

    turkisk- oj så snart du har liten hos dig, gu så spännande!! Skall du köra snitt eller "vanlig" förlossning?

    jordan- hoppas du känner dig bättre nu o att bs har gett med sig o varit snällt =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    turkisk- de har inte bestämt ännu om det blir snitt eller vanligt sas, skall kolla med ögonläkaren när jag skall dit på torsdag vad han anser så får vi se hur det blir. =) Shit en mån e ju ingenting *S*

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Hej tjejer, var på flödesUL idag o allt såg bra ut så det var skönt! Liten vägrade i vanlig ordning visa vad den var för sort o korsade bara benen ännu mer när vi försökte buffa på magen lite *S* Så nu får vi se på nästa UL som blir ett TUL om dryga två v. Kommer inte exakt ihåg men har för mig att jag kommer göra TUL typ var annan v nu frammöver o sen BM var fjärde, DIA ronden var fjärde o ögonläkare var fjärde. Sen skall jag göra lite annat skoj, få en spruta om några veckor då jag har sån blodgrupp (kommer inte ihåg vilken) osv så det blir en hel del spring nu frammöver, men vad gör det när man förhoppningsvis får något sött i slutändan! =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    protea- jag har dubblat nattlantusen o nästan dubblat morgonlantusen till 14 resp 18 enh. Sen tar jag 4 humalog till frukost de dagar jag äter det, 4-5 till lunch och ca 7 till middagen. Har haft lite strul med nattvärdena på sista tiden tror det e de som gjorde att mitt hba1c gått upp lite. men skall se om jag kan få fason på det hela igen.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    protea- jäpp började med det för ca 7 år sen tror jag att det e nu. Märkte att lantusen inte riktigt höll i 24 timmar så därför sa min läkare att det e bättre att dela upp dosen på två o sen dess har jag gjort det o allt funkat mkt bättre =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej alla, var hos ögonläkaren idag o allt såg kanon ut denna gång. Sååå skönt! Frågade även om hans åsikt gällande snitt eller vanlig förlossning, o enligt honom så hade det inte under hans 20 år kommit någon diabetiker med glaskroppsblödning efter nån förlossning. Så det känns bra o veta! =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Turkisk- håller alla tummar jag har att det skall bli bra resultat för dig imorgon!! Du får hoppa in o rapportera när du varit där =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Turkisk- Härligt att höra att liten mår bra o vuxit men attans så jobbigt att du måste ligga inne nu tills liten e ute, stora stora kramar!!!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    turkiskt jo stämmer e ju viktigast att liten mår bra o att de har koll!! Håller alla tummar jag har för att den kanske har lust o titta ut lite tidigare!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    maddie- så nu har jag fyllt i mig i BF listan (läskigt!!) =)

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare