Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    mcl- spännande du skall se att det går bra imorgon, vi skall in på onsdag för RUL o försöka ta reda på sort då om det går =)

    boomie- precis så e det för mig med, kan räcka att jag tittar på ett äpple så går bs upp.....Men har haft bra koll på det idag iaf har höjt i stort sett alla doser nu....

    lite ego- min angelsound kom idag så har lyssnat som snabbast på litens hjärta sååå härligt, skall ta en supersnabblyssning till när maken slutar jobba sen får det vara nog tills några v till framöver. Vi har även varit o kikat på vagnar o troligtvis bestämt oss för baby jogger city elite. kram på er!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kim - stoooort grattis!! Underbart o höra att allt gått så bra för dig!!! =)

    MCL- härligt med lyckat UL o bra läkare osv. !! =) E bara o fortsätta så då ;)

    jordan- hade sist Hba1c på 4,5 hade sänkt fr 4,8 mkt pga att jag legat mkt stabilare o inte haft nästan några känningar osv med rekyler. Kommer att ha höjt mig nu då jag e halvsjuk hela tiden (ont i halsen, hostig osv mitt bs bråkar alltid när jag e krasslig)

    boomie O turkisk - lycka till till er med, jäpp imorgon blir det rapportdag här inne *s*

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hel alla härligt o höra att det gått bra på TUL osv idag. Gick bra för oss med liten for runt som bara den där inne o hon vågade inte säga vad det var för sort tyvärr. men förhoppningsvis så kan de se det vid flödesmätningen i v 25 =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej underbara trådtjejer,- tycker mig märka att jag behöver mer o mer insulin nu o att jag inte "svarar" lika bra på de extra doser som jag pytsar i. Tycker det e lite svårt att veta hur mkt man skall höjja, har nu gått från ca 3-4 enh humalog på kvällen till runt 8 på bara några dagar. Hur har ni upplevt att ni fått lov att höja? (går in i v 20 runt början av nästa v)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    camillur- hmm då skall jag ta o höja basalen en massa så får vi se om jag får någon koll på detta tack för tipset!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej tjejer hoppas allt e bra med er! Var hos ögonläkarn idag o de såg en ny liten miniblödning i det öga som jag ser på.....bara hålla tummarna att det inte blir någe mer nu...

  • harvärldensunderbarastefamilj

    turkisk- förstår det håller tummarna för att det går bra. Har också en historia med en massa ingrepp i ögonen o har eg bara fullgod syn på det ena. (det som nu har fått en ny liten miniblödning) men men e bara o hoppas på det bästa att det stannar av o går tebax. E ju "bara" halvtid kvar nu =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    camillur- hoppas det går bra för dig imorgon!! På mig kollar de var 4-5 vecka =) känns bra eftersom jag redan e "halvblind"

    turkisk- skönt att du sluppit ingreppen hitentills, jag började mina ingrepp för ca 16 år sedan med en massa laserbehandlingar. Sen när det inte räckte så blev det operationer men peppar peppar så har det varit lugnt tills nu iaf. Får väl se hur det går.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    vallmo- jag har fått piller utskrivna kommer inte ihåg vad de heter men kostar sjuukt mkt (ca 120 kr för ett piller) men man sväljer det vid svamp o vips e den borta. Har peppar peppar inte haft några problem på bra länge nu men hade det rätt ofta för några år sedan o om jag nån gång får penecillin så ber jag dem alltid skriva ut även de pillren eftresom jag alltid får svamp om jag äter penecillin. =) (oj långt utlägg)

    protea- tror nog inte att nån som inte e diabetiker kan sätta sig in i pressen man har o lever med 24-7. o den blir ju bara ännu större när man e grav. , jag har tur som har ett jobb som inte pressar mig de ggr jag e dålig utan istället tycker att jag skall vara hemma o ta hand om mig mer än vad jag gör =) Be läkaren skriva ett intyg när du kommer dit så har du det o trycka upp på kollegorna

    camillur- härligt att det såg bra ut o grattis till det bättrade hba1c

    alla ni andra hoppas ni har det bra o det går bra med bs osv!

    lite minigeo- var hos bm idag o var helt säker på att jag skulle ha ett risigt hba1c då jag varit förkyld osv i dryga två v o inte enligt mig haft lika bra koll på bs som innan. Så döm av min förvåning när det låg på 4,6 bara gått upp 0,1 sen sist! Så skönt!!!

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare