Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    mayalotta- skoj o välkommen tebax får man väl säga då =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    protea- å vad skönt med en läkare som förstår!! o bra att du fick intyget!!! Stå på dig bara

    jordan- jag jobbar mer än heltid just nu snittar väl på ca tio timmars övertid i v har gjort så de senaste två v o kommer nog inte att minska ser det ut som just nu så min semester i oktober känns väldigt bra kan jag säga = Kommer o jobba heltid så länge det bara går så gissar på till nån stans i januari om läkare o BM osv går med på det!

    na96gen- härligt lycka till imorgon

  • harvärldensunderbarastefamilj

    turkisk- låter inge skoj inte verkar vara mång som e risiga nu, hoppas du får ditt intyg o frisknar på dig fort!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej tjejer hinner inte läsa igenom allt, men grattis Dragoness!!!

    turkisk- fantastikst bra hba1c!!! bra jobbat =)

    mcl- känner igen det med höjningar av insulin e just nu inne o märker att jag måste höjja en massa. har inte hittat hur mkt jag måste höja ännu utan hamnar tyvärr högt lite då o då! Men det e bara o kämpa vidare. skoj att du känner sparkar nu iaf. längtar så tills jag känner dem. E ju snart i v 22 nu så snart så..BM trodde på runt v 25

    kram på er allihopa

  • harvärldensunderbarastefamilj

    MCL- trodde ju att mitt skulle ha blitt superdåligt men var ju på 4,6 sist så säg inte det. Du kanske har ett bättre än vad du tror du med. Fick tipset av nån här inne (förlåt kommer inte ihåg vem) att höja basalen rätt mkt o har nu gjort det o det hjälper mig massor. Har mer än dubblat nattdosen o nästan dubblat morgondosen. =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Paeony- välkommen o grattis till graviditeten =) Håller tummarna för att det går bra imorgon!! Jag får mina ögon kollade ca var 5 vecka nu under grav eftersom jag har haft en massa strul med dem sedan tidigare. Dock så har de varit lugnt de sista 12 åren men innan det så bidde det en massa laserbehandlingar operationer osv. Har fått en liten blödning nu i det ögat som jag ser på så det e lite oroväckande men men vet ju att de kan göra en massa om det skulle barka iväg igen. =) Har verkligen en superduktig ögonläkare som jag går till som även e den som utfört alla mina operationer så han har stenkoll på mina ögon.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    camillur- aaah just ja e dig evigt tacksam gjorde verkligen susen =) Tror att man som diabetiker är lite vill kunna själv o därför tycker man att det e extra jobbigt med just att be om hjälp osv. Men tänk va bra vi e som fixar det =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej tjejer drar iväg på semester i tre v nu. återkommer när jag e hemma igen. Kämpa på alla goa med BS osv!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej tjejer inne en liten snabbis bara från Luzern.  Allt på topp o det e såååå skönt med semester, mitt blodtryck har blivit lite lägre så det hjälper verkligen att ta det lugnare.

    shit vilket lågt hba1c där jag går får jag inte gå ner under 4,5 så jag försöker hålla mig runt det!! (har nog mkt trassel med ögonen osv ändå) Men spännande o höra hur olika det verkar vara!! 

    bidde bara en snabbis här men kämpa på tjejer ni e bäst!! =)

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare