Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    minifer- skönt att du snart skall kläcka liten. Vet du om det blir snitt eller "vanlig" förlossning?  Som Boomie skrev bra att du tog henne på ordern o kom hit o som sagt du kommer hinna köra på att vara ickegravid o diabetiker sen ;) (e sååååå mkt lättare)

    boomie- skoj att du skrev in dig du med nu e vi ju faktiskt några på nästa år med =)

    jordan- för mig har det faktiskt varit precis tvärtom med finnar, brukar ha en del på ryggen men nu sen jag bidde gravid så e alla som bortblåsta. Lär väl få tebax dem sen när det e över istället =)

    protea- bra fråga där, kollade med maken om han fixar o ha koll på mitt BS o det sa han inte skulle vara några problem. Så skall väl köra en intensivkurs med honom sen *S*

    na96gen- bra tipps där att ligga lite högre än vad man försöker annars!! Skall jag ta med mig när den dagen kommer!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Karolina- välkommen till oss såklart du får vara med =)

    många bra tips ni har inför förlossningen o amningen skönt o ha er här! =)

    Måste bara få spy lite galla över mitt bs som inte vill alls just nu. Har idag legat på allt från 1,4 till 11,1 blir så förbannad. E verkligen som om inget vill funka riktigt nu =(  Har höjt morgonlantusen lite nu o även middagshumalogen så får vi se om det kan hjälpa.

    Är det någon av er som upplevt att ni domnar bort i nån arm eller så? Har börjat domna bort galet ofta i min högerarm o e lite nyfiken vad det kan bero på?!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gtr- hmmm låter ju onekligen som om det skulle vara det som dykt upp. Har förr bara enstaka fall domnat nattetid, men nu kan det dyka upp om jag tex sitter o läser en tidning, sminkar mig, äter middag eller någe annat med armen böjd. Jättetack för länk skall ta upp det imorgon på diaronden =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    maddie- håller alla tummar jag har, du får hoppa in o berätta sen!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    paeony- jäpp verkar vara en hel del grejjor som man kan få på köpet som dia ;)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej tjejer, jisses så impad jag blir över era stick o virkkunnskaper. Har inte hållit i sånt på säkert 20 år =)

    maddie- härligt att allt utom blodtrycket såg bra ut!! verkligen kanon med tillväxten om den stämmer med ju!!

    protea- skönt att det lugnat ned sig med BS för dig nu. Håller med om att man mår mkt sämre nu än när man inte e gravid. Kan säkert stämma att det e psyket som spelar en lite spratt samt att man ligger så pressat så de dåliga värdena känns mkt mer. Lycka till imorgon på gymmet =)

    turkisk- hur går det på sjukan? Kommer du att behöva ligga inne 100% hela tiden? Vad e det de gör där (förlåt om jag frågar)

    lite ego- har idag jobbat min sista heltidsdag innan förlossning. Fick kämpa för att inte bli sjukskriven 100% redan nu utan de gick till sist med på 50% ett tag. Skall tebax på fredag redan o se om blodtryck osv sjunkit. Så nu skall jag ta det lugnt de timmar jag e på jobbet!! (hade "bara" 587 mail när jag kom tebax efter semestern idag). Kram på er!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    minifer- jisses vad du hinner med. Sylt tar väl en evighet att koka?! ;) (det enda jag gör ibland *väldigt sällan* e att baka)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    turkisk- jättetack för svar, e lite orolig att jag kommer hamna där jag med efter dagens läkarbesök. Men som sagt skall verkligen ta det luuuuugnt nu på jobbet o hemmavid! Skall tebax på fredag igen för o kolla blodtrycket o se om jag måste bli sjukskriven helt. Hoppas verkligen att du kanske kan få komma hem lite iaf om inte annat så för att sova hemma. Hade nog varit det som varit jobbigast för mig iaf att inte få sova hemma. Stor kram!!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    maddie- mitt blodtryck låg på 150/80 idag o de höll på o flyga genom taket. Bidde som sagt sjukskriven bums o fick lov att strida för att bara bli sjukskriven 50%. Sen tog de toxidprov mm mm. Flödesmätningen görs via ett UL där de ser hur kärlen som går från dig till moderkakan funkar  (har för flöde) Vilken v e det du e i nu?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    turkisk- aaah spännande att du fått ett datum, snart en till liten trådbebis =) Då håller jag tummar att din kropp kanske kan hinna förbereda sig lite inför måndagen!!

    maddie- bra att du skall få nya stickor!! Hoppas det inte e någon fara för dig!!

    håller med er om struligt bs, att det kan funka kanon i några dagar o sen vips så e alla värden apkassa utan att man gjort något annorlunda. Tror jag blir tokig snart!! ;)

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare