Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    maddie- men fy sjutton vilka idioter, hade blitt fly förbenad!!! *kramar om* bra att du blev kollad till sist iaf o att de var nöjda med värdet.

    minifer- om man har mkt ögontrassel o andra komplikationer kan det bli tal om snitt med. Så för min del e de inte säkra ännu hur det blir. Oj kika på radhus nu spännande!! Har ni tur kan ni ju få inflyttning på några v men tror det e rätt ovanligt. Men man kan ju alltid hoppas =)

    camillur- precis som minifer skriver så e flödesul när de kikar på hur moderkakan försörjs via blodkärl vid ljumskarna liksom, inte navelsträngen. =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    paeony- det e på rul som de mäter lårbenet o ger dig beräknat datum som de sedan kommer att gå efter. =) Så det kan komma att ändras lite mitt flyttades två dagar (åt fel håll ;) )

    protea- skönt att ditt bs blitt bättre, har också blivit lite bättre nu har höjt nattlantusen med två enheter till o e nog på rätt väg nu känns det som jätteskönt!! Får man kanske tigga ett recept på brödet du skall baka?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej tjejer måste bara få avreagera mig lite på den dialäkaren som jag träffade i måndags ist för min ordinarie superbra. Hon ville få lite värden övermailade innan helgen så sagt o gjort. Mailade idag em har legat mellan ca 3,4-8,7 hela v vilket e bra enligt mig. Vet att även min "vanliga" skulle tycka att det var super då han vet att jag har ett svårinställt bs som inte så gärna vill hålla sig jämt osv. Hittade ett missat samtal efter middagen med meddelande att hon tyckte att jag minsann skulle höja mina måltidsdoser med mellan 1-2 enheter då det var alldeles för högt att gå upp till runt 8,5 efter maten.....Kan säga att skulle jag höjja dosen skulle det resultera i känningar ytterligare någon timme senare i ca 50% av fallen o de i sin tur resultera i rekyler. Blir så förbenad på läkare som man aldrig har träffat som tror att de vet allt!!!! Ja ja tänker fortsätta som jag gjort innan har ju korrat nattlantusen i förrgår o ligger så nästintill perfekt jag kan just nu med något halvlågt värde o några uppemot 9.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Tack tjejer, jo min läkare som jag brukar ha e också sån som tycker att jag vet bäst hur min kropp fungerar osv.  Hade förstått henne lite mer om mitt Hba1c varit uppåt väggarna eller så men det e ju onekligen bra (4,9 ) så varför försöka laga något som inte e trasigt sas

  • harvärldensunderbarastefamilj

    bebissam- jag "fick" börja på direkten. Låg bra i hba1c osv så vi fick grönt ljus =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    protea- nej då hon som jag hade nu sist e ist för min vanliga när han ej e på plats så jag skall nog kunna slippa henne rätt mkt. Kommer ändå att skita i vad hon säger =)  Fars dag är på söndag om en v!!

    vallmo- jag e sjukskriven på 50% nu sen i måndags. läkarna ville 100 men jag vägrade. Har funkat kanonbra iaf tycker jag o blodtrycket har hållt sig mkt bättre. (går in i v 28 snart nu)

    paeony- jag kan få galet ont i huvudet om jag legat lågt under längre tid o då hjälper det sällan med panodil eller alvedon tyvärr =(

  • harvärldensunderbarastefamilj

    eeska o emmisen välkomna till tråden o GRATTIS till era +

    eeska- förstår att du vill vänta innan du berättar så att du varit o sett liten. En v går fort o snart kan du skrika ut det till alla =)

    maddie- jag kommer vara hemma i 8 mån e planen o sen e maken hemma 4

    protea- gjorde du helt rätt i, det viktiga e du o bebbe nu ju!! Jisses så dyrt det var med dagisplats förstår att det inte e lönt o jobba om man har fler än ett barn....

  • harvärldensunderbarastefamilj

    vallmo- jag ville inte bli sjukskriven men läkarna mer eller mindre tvingade mig att iaf gå ner på 50% E pga blodtrycket som jag käkar trandate för samt läckande njurar, dåliga ögonen osv. Har ett galet stressigt jobb där jag har ett väldigt stort ansvar o det i vanliga fall genererar i en massa övertid. e i v 28 nu

  • harvärldensunderbarastefamilj

    lingah2- har samma problem till o från som du att det e svårt att få det stabilt. men som de andra redan skrivit så e det inte farligt att hamna högt någon enstaka gång så länge man inte ligger där uppe för länge.

    gtr- fy sjutton  inge skoj med skräp i urinen sådär, hoppas du blir bättre snart!!

    na- superbra Hba1c bra jobbat!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Paeony- ingen fara alls, se nu till att inte trycka i dig för mkt insulin så du dippar till natten bara!!! Försök håll dig vaken tills du ligger stabilt igen

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare