Inlägg från: bojji07 |Visa alla inlägg
  • bojji07

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Loppi2010 skrev 2010-09-02 20:28:22 följande:
    Tack alla för att ni delat med er av era resonemang. Det är en knivig fråga. Jag är eg inte så rädd för missfallsrisken, mer "rädd" för vad jag ev. utsätter min redan existerande dotter för. Men om jag förstått saken rätt så får man inte bestämma om man vill ha FVP själv med mindre än att läkaren (efter KUB) rekommenderat det. Så vi får väl helt enkelt vänta.

    Angående vändningsförsök på foster i säte. Vi hade en mamma på vårt dagis som är BM & som vände foster med hjälp av ficklampa. Helt ofarligt, hon lyste tydligen på nåt särskilt vis på magen & när ficklampan flyttades så "följde" bebisen med.....kan ju vara värt att testa. Undrar ifall hon inte hade nån extra kurs hos antroposoferna i Järna.
    Vart bor du? I Stockholm kan man ta FVP direkt utan att först ha tagit NUPP eller KUB. Och jag tror även att det är så med MKP.
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    mariatösen skrev 2010-09-03 18:04:25 följande:
    HEj alla tjejer, gravida som icke!
    Åhhh vad jag längtar att jag hade kvar fröet i magen, konstigt, när jag inte hade längtat på så många år! Så väcktes det till liv igen! Obestämd 
    Men nu ska det städas, innan tonårs-sonen kommer hem med alla sina polare och ska se fotboll. Själv är man ut-deporterad!
    Ha en skön helg alla!
    Hej vännen...jag förstår att alla känslor som väckts till är omtumlande. Och det är väl klart att du som längtat så många år inte har kastat bort dem utan bara stoppat undan dem. Och nu vid detta tillfälle kommer de fram igen stort. Det måste vara jättesvårt och tufft. Hoppas de inte äter upp dig iallafall utan att du kan gå vidare och se vad framtiden har i sin famn....man vet ju aldrig vad som komma skall Många kramar och ha en riktigt skön helg du med!!!{#emotions_dlg.flower}
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    mamma3e skrev 2010-09-04 09:40:55 följande:
    Hur länge måste man vänta på den förb...e mensen??? fick ju mf i v 13 för 5 v sedan och ännu ingen mens i sikte. Fasiken, jag vill ju ha den nu för att kunna invänta ägglossning och lite myyys...

    Jag har just påbörjat min 3:e termin på högskolan, ska läsa till ssk för att sedan gå läsa vidare till barnmorska vilket är vad jag vill bli när jag blir stor. Det är otroligt mycket att läsa in under alldeles för kort tid, tur att det är kul annars hade jag packat ihop för länge sedan.

    Har en tung förkylning med ont i halsen och tung i huvudet, hoppas den ger med sig så att man kan köra på för fullt hemma här igen.

    Läser här ofta, gläds med alla + och gråter med mf/ma.

    Kram alla
    Nu ska jag ut till stallet för att göra klart där hos mina två små hästar och tillika allra bästa vänner.

    m
    Undrar jag med för min del angående denna väntan på mensen...hade ju min första mens efter förlossning och amning  i början av aug. Den satte igång trots amning morgon och kväll. För ca 2 veckor sedan ville lillan ha välling och amningen blev nada...nu är jag inne på dag 33 i en cykel som jag inte vet hur lång den kommer bli. Har haft molvärk(mensvärk) av och till men ingen mens. Tagit gravtest igår som var negativt. Tidigare hade jag menscykel com låg mellan 29-34 dagar någon enstaka gång ytters ytterst sällan 37 dagar. Men jag börjar ju misströsta nu....suck. Vet någon om menscykler kan strula efter förlossning av någon anledning...vad kan jag göra?
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    BÅsaK skrev 2010-09-04 12:04:17 följande:
    Bojji: jag fick tillbaka mensen efter 10 månader på 1:a barnet, det tog ett tag innan det sas kom i fas tyckte jag, ett par månader i alla fall. Med barn 2 kom mensen i juni ( 9 månader ), hade inget i juli ( vilket jag var glad åt, för då gick det att bada ), kom i augusti, och likadant där, tog några månade innan det kom ifas....ska då tillägga att jag har 28 dagars cykel, som brukar vara väääldigt punktlig....missar på ca. 12 timmar +/- ......om det inte kommer på timmen när...
    Aha okej...har inte haft så tidigare, därför jag undrade. Med mina två killar så kom mensen tillbaka och sedan blev den i fas direkt.
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    Happyme skrev 2010-09-04 14:32:05 följande:
    Aargh!  Kommer från förlossningen efter CTG i en timme  + UL. Precis som jag misstänkte ligger bebis lite på tvären. Inte bra om det skulle köra igång. Ny koll på tisdag. Ser ut som jag får ha lördagsmys med ficklampan Lemoni
    Hoppas det löser sig till det bästa för dig.
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    Happiness skrev 2010-09-04 19:47:56 följande:
    Har fått en jätte jobbig känsla...helt ny. Gör jag rätt eller fel? KUB har ju trots allt 10 procents felmarginal och helt ärligt orkar jag med ett barn med kromosomfel. Bara för några veckor sen hade jag bilden klar men NU idag fick jag något uppvaknade. FVP kanske är den enda lösningen. Men tänker då på den 1-procnetiga MF-risken.

    Har försökt hitta info. Folk som fått MF pga FVP men jag hittar inget. Har inte hört talas om någon och inte läst om någon. Vet ni någon eller något härinne om någon fått MF pga FVP. Jätte tacksam för all hjälp jag kan få´. Paniken har satt in.
    Jag läste ett inlägg här på FL om en tjej som tagit FVP där läkaren hade stuckit i fostret så det blev missfall. Vet dock inte närmare och fler detaljer.

    Själv har jag tagit FVP med båda mina sista och om jag förhoppningsvis blir gravid igen så funderar vi att gå direkt på MKP om vi får för vår MVC då detta kan göras tidigare.

    Jag frågade läkaren om detta med att få MF pga FVP och han sa att det är så ytterst liten risk, och dessutom så var det tydligen väldigt svårt att säga att det verkligen var pga provet och inte så att det kanske skulle ha blivit MF iallafall.

    Hoppas du kommer fram till något beslut som du känner dig tillfreds med. Förstår dina känslor....har haft likadana och vånda innan våra prov.

    Kram
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    Hemulan skrev 2010-09-05 13:03:15 följande:

    Hej


    Ingen mens, inget plus.


    Nu vill jag ha mens, sdå jag kan köra igen!


    Lika här...ingen mens inget plus. Att det ska strula.-( Vill ju få igång den så man kan börja om på ny kula!
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    Anetha skrev 2010-09-05 19:36:23 följande:
    Det gör jag med och känner att det sparkar i bland på sidorna. Så hoppas verkligen att det inte kommer nu utan väntar. Fick en kortison spruta förut som ska stärka barnets lungor.
    Hoppas att allt går bra!
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07

    Halloj här inne...
    Jag börjar bli så frustrerad...ingen mens ännu och jag är på dag 34 i cykeln. Suck! Tog gravtest igår och det visade inget. Men har ringt och bokad tid hos gyn för koll, om TVÅ veckor. Hu det är ju hur lång tid som helst känns det som. Men men det är väl bara att vänta, finns ju inget annat att göra. Hoppas då att mensen kommer kanske så man kan försöka igen!


    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5