Inlägg från: bojji07 |Visa alla inlägg
  • bojji07

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Mamsie, tack för info och tips! Nu ska här jobbas ...förresten jag har nu fått låna en fertilitets monitor, och den ska man väl kunna lita lite på nu tycker jag...eller? Men jag ska hålla koll på sekret och så ska det jobbas from mensslut


    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    sassa87 skrev 2010-09-18 11:29:48 följande:
    hej! måste få fråga en sak om cb graviditetstest. jag vet att jag testat tidigt har bim på onsdag. men är så förkyld fick cokolana av läkaren igår för jag hostar sönder mina lungor känns det som. vill inte äta mediciner om man skulle vara gravid. därför tog jag ett cb i morse och jag fick ett svagt blått streck inte så tjockt. men jag har aldrig fått streck på cb förut. så gubben och jag stog som två fån i köket. kan det vara positivt eller är det kanske för tidigt. fast man ser ju att det är blått. tyvätt får jag ingen bra bild på kameran. men jag hoppas någon här vet.
    Kanske är så att du är gravid? För det står väl inget att cokolanan skulle kunna påverka något hormon i kroppen?!?!
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    sassa87 skrev 2010-09-18 12:33:53 följande:
    nej det påverkar inte. jag pratade med vårdguiden. hon tyckte jag skulle ta medicien. för är jag gravid så påverkar det inte fostret heller. ja sa att jag tagit ett test och det vart smalt. hon trodde jag skulle lita på det eftersom det var färg och ett helt streck. men det är som sagt smalare sp man får väll se.
    Men då är det nog bara att gratulera till ett plus ett streck är ett streck!!!
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    mariatösen skrev 2010-09-19 13:21:18 följande:
    Goa söta tjejer - Schäfer, Bojji Anya, Cissi och Fru HH - och ni andra - varma tack. Kände mig så väl omhändertagen på SÖS, men visst är man utsatt och ensam. Sköterskan som först tog blodprov och så på mig, berättade att hennes syrra född 1957, hade en liten 6-åring hemma, så visst går det. Men dom hade haft 6 missfall innan. Den kvinnliga läkaren som tog emot mig sedan för undersökning  berättade att risken för mig att få missfall igen är större än 50 %, beroende mest på ålder, men kanske också för att jag har nu tre missfall i bagaget. Och tydligen är jag "lätt-blödlig". Sedan är risken lite högre för andra komplikationer också, under gravididet och för barnet i sig. Det ihop med att jag blöder så mycket under mens och har så dåliga värden jämt, hon tyckte jag skulle få mer livskvalitet av en spiral. Och vill jag verkligen ha barn igen, med ÄD eller egna ägg, kan man ju ta ut den.
    Har gått hos en husläkare i många år för min anemi, men han bara skriver ut duroferon åt mig och tycker jag får vara nöjd med runt 105 i hb. Denna kvinnliga läkare på SÖS bara skakade på huvudet och sa att jag ska upp i 125!
    Nu efter 2 cytotecomgångar och 1 methergin (på SÖS ger dom inte methergin, vet inte varför?) och en skrapning, vaknade i morse - INGET BLOD när jag kissade! Sensation! Kan det gå över så fort?

    Ska vara hemma ett par dagar nu. Hyra feel-good filmer och äta godis i soffan.
    Tack för att jag får ventilera mina tankar om bebislängtan här!

    Men kämpa på ni andra därute - ge er inte om ni önskar en bebis!
    Många många kramar till dig!!! Hjärta
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    MPson skrev 2010-09-20 19:50:45 följande:
    TACK för tips. Ska nog prova tempen inför nästa äl...

    Min mens har kommit en vecka tidigare ett par gånger, är livrädd nu!! Tänk om kroppen håller på att ge upp allt och bli gammal. Är ju "bara" nyss fyllda 40 och kämpar som galningar att bli gravida igen...tänk om man bara kunde blir gravid en sista gång, få gå hela vägen och föda ett friskt barn!

    Nu har ytterligare ett litet barn blivit fött i vår närhet. Vet inte hur många det hunnit bli under våra 4 år som vi har försökt och haft missfall och ma...känns mycket jobbigt och svårt att glädjas.

    Kram alla supergirls och välkomna all bebisar!!
    Ja tempa! det är bra...jag tempade innan jag blev gravid med dottern och har börjat tempa nu med, samt monitor så vi får se hur det går.
    Håller tummarna för att ni får se ett plus snart! Kram!
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    Mamsie skrev 2010-09-21 22:13:42 följande:
    Jag förstår att det känns tungt... Visst är det ett tecken på att klimakteriet närmar sig, men så länge man har ägglossning så kan de också befruktas.
    Testa Rosenrot? Det fixade till min menscykel
    Varm kram!
    Mamsie: Jag följer dina råd...tar både rosenrot, tempar och använder monitor nu
    Får väl se om det gör någon skillnad för mig
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    mariatösen skrev 2010-09-21 22:58:30 följande:
    Golväll.... Blir man deppig av cyotek behandlinganra / methergin eller är det missfallet  i sig som spökar? Känner mig så ledsen...  
    Åh nej Kan inte svara på behandlingarna men blir inte glad av att du är ledsen.
    Varma kramar till digHjärta
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
  • bojji07
    Schäfer skrev 2010-09-22 11:06:07 följande:
    Ska snart iväg på förberedande narkossamtal, inskrivning och provtagning... I morgon är det operation *nervös*
    Lycka till!Hjärta
    Älskar ♂-91 ♂-07 och ♀-09
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5