Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    Vi som har prematura sammandragningar

    jag fick komma hem igen
    när han mätte va tappen 24mm {#lang_emotions_surprised} så lång har den inte varit på flera veckor, men iof va klockan 9.15 på morgonen. de andra gångerna så har det varit på em eller kväll.
    Vi åkte till willys och handlade efteråt, tror INTE att han hade fått det måttet sen kände hur bebis tryckte nedåt! och typiskt va det rena pensionärs träffen i affären, så det tog tid! men men. nu är det mätt, och det va ingen fara
    Ska försöka sikta på 34+6, då får jag stanna i varberg! är i v 31+4 nu. oj va länge det lät nu när jag skrev det{#lang_emotions_undecided}
    ja ja.. jag är iaf hemma!

  • mammaNena
    elaisa skrev 2010-03-19 14:24:08 följande:
    Helenas83, va skönt! Måste du åka till Göteborg annars, alltså innan v34+6?
    Nej det är Halmstad som gäller. gbg eller lund är det innan v 28, sen är det halmstad.

    Förstår inte vad som hänt. vilade mig innan, då vi ändå va uppe tidigare än på, ja jag vet inte när.. Vaknade med ont i magen och ont i fogarna mår inte alls bra längre och den där känslan av att få komma hem är som bortblåst. Men jag kan ju inte åka in igen bara för att kolla. nej jag får härda ut. Har kommit på oxå att jag blev nog ändå lite besviken att det åter igen hade gått åt andra hållet, va ju inställd på att bli inlagd och ligga där några dagar sen va det dax.. men men.
  • mammaNena

    har tagit mig en stor funderare nu i helgen. fick inte tag på mvc för att boka ny tid i fredags, så jag får ringa på måndag. antagligen, iom att det alltid är fullbokat, så kommer de inte ha tid iaf på de närmsta 2 veckorna. tror jag ska skita i att leta runt efter en tid som är tidigare (så har det varit hitils) utan ta den tid jag får och inte behöva gå där 1-2 ggr i veckan. vad gör det för nytta liksom. ena dagen är det nästan kris, medans nästa e iaf ok. och som läkarna säger själva, livmodern är en muskel, så det som är mätt på morgonen kan ju se hur annorlunda ut som helst några timmar senare. så varför ska dom isf vara där och rota!?! nej jag har verkligen tröttnat på det här, så nu får det gå som det går. kommer väll i vilket fall som helst ringa OM det blir för jobbigt..
    Men det som är värst nu är att jag måste ringa tandläkaren har jätte dåliga tänder och haft det alltid, men det blir ju inte bättre under gravid tiden. så nu håller en av mina visdomständer på att trilla isär! ont gör det hoppas bara de har en tid ganska snart, har ingen lust att betala de ca 500 för en akut tid.. iom att jag ändå ska vila pga SD, får jag väll hämta stora gummi klubban och nocka mig själv. då blir det ju två flugor i en smäll

  • mammaNena
    April
    10 - Sofiaochjonas

    Maj
    1 - aprilfamilj
    1 - Pilea
    3 - Elaisa (ks så egentliga bf är 11/5)
    8-  Anna75
    2 - petronellan
    17 - Gersemi
    17- helenas83

    Juni
    1- cherrybabe71
    5 - Björnbäret
    22 - fröken sol

    Juli
    8 - Noemi

    Augusti
    22 - jmyn
  • mammaNena

    gissa vart jag va igår då.. trött man blir! {#lang_emotions_throwup}vid 14 fick jag en blödning när jag va på toa. hade lite värk i magen hela em, men jag tog panodil hela dagen då det trillade en stor bit från en visdomstand= AJ! Maken blev lite orolig och ville att jag skulle ringa FL, fast att det bara va den blödningen vid 14. så det va ju bara att masa sig in dit igen.. hon kunde inte hitta vart blödningen kom ifrån, antagligen ett blodkärl som brustit. men bebis mådde bra. hon undrade OM JAG VILLE stanna över natten, eller om jag ville åka hem. dummaste frågan den dagen så jag kom hem igen iaf   har fortfarande lite värk i magen, men får väll se om det går över. ska iaf till tandläkaren snart.

  • mammaNena
    Sofiaochjonas skrev 2010-03-22 13:46:56 följande:
    Vad har ni andra för er, har ni sol? Vi har sol här och klarblå himmel, efter snökaos igår! Har vart ute i 50 min på promenad med hundarna, tänkte det kunde sätta fart på något, haha.
    jag drog ut en tand {#lang_emotions_throwup} men vädret är disigt med drivande regn. iof bra så snön försvinner Nu ska jag äntligen äta efter 2 timmars faste. tänk va man blir hungrig om man inte FÅR äta. magvärken fortsätter iaf, får väll se vart det slutar..
  • mammaNena
    aprilfamilj skrev 2010-03-23 16:55:48 följande:
    Jag har gett upp om att hålla mig stilla! Även om det är smärtsamt!
    Samma här funderar även på en tur till gekås i morgon idag har vi kört stan runt och letat efter plastmatta till vårt badrums golv. (fan va ont det gjorde i magen efter några affärer, så då fick vi åka hem =/)
  • mammaNena

    det där man kunde räkna ut skatten. hur ser man vad man får tillbaka??

  • mammaNena

    Grattis sofiaochjonas!

    Vi åkte till gekås idag köpte lite mer grejer till bebis, och mia fick en hög med sommar kläder. hon ska snart sticka på sol semestern. själv fick jag 2 par trosor, 6 par sockar och en kjol för 9 kronor olle fick iof ingenting men tänk va mycket roligare det är att köpa till andra! hittade en body för 9 :- till bebis och ett bäddsätt till spjlisen för 9 :- ! härligt när man kan fynda (och härligt att bo 20 minuter därifrån )

  • mammaNena
    L0ved skrev 2010-03-24 20:35:20 följande:
    Det blev att jag fick vänta i två timmar i väntrummet utanför förlossningen idag, de hade fullt upp. De mätte tappen och lite hade det ju hänt igår var det 4 cm och idag 3,3 cm. Blev i alla fall hemskickad med en massa Bricanyltabletter och när de är slut så stoppar de inte det mer nu. Och jag får börja anstränga mig igen. Ena barnmorskan sa när jag gick då ses vi om högst en vecka nu då. Man kan ju hoppas eftersom sambon antagligen kan vara hemma nästa vecka. Dock är jag inte nöjd över all Bricanyl för jag blir verkligen jätte påverkad av dem så jag kan knappt gå och hela kroppen skakar. Känner mig lite väck i huvet med tyvärr.
    vilken knäpp BM som sa så! vad skulle hon grunda det på? att tappen gått från 4 till 3.3 cm? min gick från 35mm till 16mm på 3 dagar, men sen vände det upp igen och den blev 22mm. känner mig oxå helt väck av bricanylen.

    EGO: det va inget vidare smart att först vara på Gekås igår och sen ha sex på kvällen {#lang_emotions_embarassed} magen va som sten efteråt och det släppte först vid 5 tiden i morse.
    nu ska familjen ut och plantera vår blommor. ska njuta av våra än sålänge 11 grader! {#lang_emotions_sunny}
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar