Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    Vi som har prematura sammandragningar

    grattis aprilfamilj!

  • mammaNena

    mitt i allt det soliga kommer jag med mina bekymmer, eller iaf sorger.
    Ni som läste att min mormor dog i fredags och att även min farmor va dålig. farmor dog för ca ½ timme sedan. Så från att iaf ha haft 2 st far/mor föräldrar, så har jag ingen kvar och allt på 3-4 dagar. tänk vad livet kan vända fort! Man ska sannerligen vara glad över det man har!

  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-04-13 11:51:32 följande:
    Här kommer bild på vårt lilla mirakel
    vilken godis bit!

    Har precis kommit hem från mvc. de flesta värdena va dåliga idag, har inte hänt innan. Och allt känns faktiskt skit idag. nu har det sjunkit in vad som verkligen hänt och tårarna sprutar {#lang_emotions_cry}
  • mammaNena

    lite för högt blodtryck, för mycket socker (blev stucken 2 ggr i fingrarna och fick lämna 1 urinprov och alla va för höga) och lillen gillar inte alls när jag ligger ner, då går pulsen ner till runt 100.
    Men vi pratade om igångsättning snart, inom någon vecka eller 2. och hon va absolut inte omöjlig där. som en kompis sa igår som haft en krånglig förlossning : hota med att göra kejsarsnitt på dig själv och du inte blir igångsatt! =/ kanske skulle vara något..

  • mammaNena
    elaisa skrev 2010-04-13 16:02:09 följande:
    Oj, jobbigt....risk för havandeskaps förgiftning alltså? Fick du det när du var gravid med Mia?
    jag hade aldrig ett dåligt värde då, och inte haft det hittils heller.. så förhoppningsvis så har det bara varit FÖR mycket nu så kroppen har sagt ifrån på något ställe. ska tillbaka på fredag för nya prover.
  • mammaNena
    elaisa skrev 2010-04-14 16:07:17 följande:
    Skönt att allt funkar som det ska Och roligt att få höra om din förlossning,  verkade ju gå som på räls - lugnt och kontollerat. Ger man alltid antibiotika vid prematura födslar?
    jag fick inte antibiotika när jag födde mia i v 32+5. men kommer få det nu pga GBS.
  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-04-14 20:15:40 följande:
    Jaha ok! På sös sa de att det var standard, i fall att så att säga!
    ja det är konstigt hur olika det ska vara överallt i sverige! ok om det hade hadlat om två olika länder. men det räcker ju att man åker till grann kommunen för att få ett helt annat svar. blir lite trött på det känner jag..

    Va uppe på toa idag när olle gick till jobbet kl 6. fick då näsblod.. nu har jag fortfarande näsblod
  • mammaNena

    gersemi: men då är du ju snart i kapp mig jag va ju öppen 2 cm i lördags.

    Hade näsblod idag som inte ville sluta, i förmiddags. va  inne på mvc för nya prover, som (tyvärr) hade blivit bra. hade ju hoppats på att de va lite dåliga så det kunde vara tal om igångsättning.. tji fick jag. visst att jag vill att han ska må bra. men ja, ni förstår.. har läckt mer vatten idag. (tyvärr) va det heller ingen fara, med infektion osv, så jag kan gå såhär tills det är fullgånget. fick tid idag för igångsättningsmöte den 30:e. känns helt klart lite omvänt, men jag orkar inte en minut till. och allt som hänt runt omkring osv.

    Aprilfamilj: va det inte du som va öppen 3 cm som fick åka hem från FL och hade det så ett tag nu innan du födde!?! hur länge hade du det isf?

  • mammaNena

    aprilfamilj: jätte fin tjej!

    gersemi: jag hörde inte det där om 4 cm i 8 veckor.. vill inte!!!!

    Har vaknat 6 ggr i natt av att det kändes som magen skulle explodera. jätte hårda SD som värkte som tusan om jag rörde mig en millimeter. så det va bara att snällt ligga stilla tills det släppte och sen försiktigt "vända på steken".

  • mammaNena

    usch va jag känner mig besvärlig idag. känns som allt är mitt fel att vi sitter i denna situationen och det är det ju! det är ju min kropp som inte vill vara "normal". {#lang_emotions_cry}

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar